ben ziyan mi oldum?

Evli değilim çocuğum da yok ama inan asıl zengin sensin bence en basitinden o kadar çok konu varki burda kocası ilgilenmeyen para pul o kadar geçici ki kuzenlerinin her şeyi olabilir ama ne kadar yakın olursan ol kimse açık vermek istemez çevresine bi anlatsa onlar ooo kimbilir ne dertleri vardır. Bence biraz sabret ve şükret inan daha güzelleri seninde olur. Sakın paraya aldanıp bi hata yapma çocuğun biraz daha büyüsün kreşe falan verir çalışırsın hiç bişey için geç olmaz merak etme

Yazdığın tablo karamsar geldi lise mezununun maaşı ortada o da şansa bulursan yazmıştın ben aynı fikirde değilim..

Benim ilkokul mezunu iki tanıdığımdan birisi bir anaokulunda ahçı yardımcısı olarak başladı şimdide ahçılık yapıyor.Haftasonu evinde.

Yine aynı şekilde öbürüde önce evde sipariş usulü iş yapıyordu sonra bir öğretmenin çocuğuna evinde baktı.

En son sigortalı diye hastanede yemek bölümünde çalışmaya başladı.Bu iki bayanda ilkokul mezunu ve sigortalı işte çalışıyorlar .İlk söylediğim kişinin 2000 lira maaşı var.

Yazık günah, böyle düşünmen bile eşine haksızlık yapma lütfen, bu sitede kaç kişi eşim ilgisiz sarılmıyor öpmüyor diye şikayet ediyor, kaç kadın ağlıyor.. lütfen değerini bil! Umarım yolunuz hep açık olur

İş yerinle bunu konuşabilirsin, ilk zamanlar olmaz tabi ama memnun kalınan devamlı bir eleman olduğunda bunu aynen bu şekilde iş yeriyle konuşabilirsin. Mesela pazar günün boş olur ama özellikle seni isteyen özel günü olan müşteriler için gidip gelebilirsin. Şuanlık aklıma gelenler bunlar fakat halledilebilir yani bunlar iş yeriyle konuşarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…