• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ziyan mi oldum?

Seni çok net anladım. Tanıdıgım bi kaç arkadaşım var senın gıbı olan. Bu saatten sonra bunları düşünmen boş.. senın saglıklı bir evladın var ve seni.çoook seven bi eşin var. Emın ol bu butun servete bedel. Bu acıdan bak böyle düşün. Bakış açın degişecek ve daha mutlu olacaksın. Ayrıca dışardan hiç kimseye özenme. Herkeste neler var bılemezsın. Kımse derdini arz etmez. Bi iyi varsa o da sensin. Tamam.

su kk da bdv bolumunde dertlileri derdinden bezdirenler yuzunden bos bos yazip olmadik seyler soyleyen uzaktan konusmasi kolay olan kisiiler yuzuunden actigimiz konulara cvp veresimiz gelmiyor....cvp yazmicam tabiki...
sadece şunu soyleyeyim 18 22 yaş araliginda calismayip aptallik ettigimi ve simdi dank ettigini ve simdide cocukdan elim kolum bagli oldugunu zaten belirtim..üzerine birsuru kulp takip burda yazmaya ne gerek var..madalyami takacaklar size. ..egonuz tatmin oluyor tabiki beģeni alirsiniz belki...birisi yazmis kv bakar bursakileri kandiriyosun bakcak kimse yok diye...alla alla sen kaynanamla oturuo konustun heralde depinin cocuguna bakma karari aldini galiba kaynana da sende burda maval okuyosun...60 yasi daki kaynsns gorumcenin 3 yasindaki yaramaz kizina zorla bakiyo bide beninkini koyalim da yanina kadin erkenden tahtali köyu boylasin oylemi..öyle uzaktan düdük ötturmek kolay tabi...boş yaziyosunuz bazi bdv düsmanlari hemcinslerim...anlayissizlar yazmasin diye ozellikle belirttim ama dolusmuslar yine napsinlar unlu olacsklar yazsinlar kankilerinin gozune girecekler burda te allam ya
bunları bırak bir kenara.
sana bir faydası var mı Allah aşkına.
benim önerimi dikkate almadın mı?
Ah vah la hayatın düzelmeyecek ki.
ne yapabilirsin ona bak sen.
çocuğuyla birlikte temizliğe giden de çok.
yüksünmezssen,amaç gelirse yaparsın.
ya da evde çocuk bakarsın vs. vs.
çözüm odaklı düşün ,giden gitmiş kaçan kaçmış zaten .

su kk da bdv bolumunde dertlileri derdinden bezdirenler yuzunden bos bos yazip olmadik seyler soyleyen uzaktan konusmasi kolay olan kisiiler yuzuunden actigimiz konulara cvp veresimiz gelmiyor....cvp yazmicam tabiki...
sadece şunu soyleyeyim 18 22 yaş araliginda calismayip aptallik ettigimi ve simdi dank ettigini ve simdide cocukdan elim kolum bagli oldugunu zaten belirtim..üzerine birsuru kulp takip burda yazmaya ne gerek var..madalyami takacaklar size. ..egonuz tatmin oluyor tabiki beģeni alirsiniz belki...birisi yazmis kv bakar bursakileri kandiriyosun bakcak kimse yok diye...alla alla sen kaynanamla oturuo konustun heralde depinin cocuguna bakma karari aldini galiba kaynana da sende burda maval okuyosun...60 yasi daki kaynsns gorumcenin 3 yasindaki yaramaz kizina zorla bakiyo bide beninkini koyalim da yanina kadin erkenden tahtali köyu boylasin oylemi..öyle uzaktan düdük ötturmek kolay tabi...boş yaziyosunuz bazi bdv düsmanlari hemcinslerim...anlayissizlar yazmasin diye ozellikle belirttim ama dolusmuslar yine napsinlar unlu olacsklar yazsinlar kankilerinin gozune girecekler burda te allam ya
iyi, otur al bahanelerini kucağına, zengin koca hayalleri kurmaya devam et o zaman... saygılar....

Sen boşver booş.konuşanları boşver ıq düşük çok kadın var malesef havlamaktan baska bişi yapmıolar . Sen a yazıon z yazmızsın gıbı cevap verıolar

haklısınız da

ben eskiden çalışmadım demiş, pişman

şimdi çalış demeyin demiş, çocuk var

o zaman da bu tavırda imiş

yine öneriye açık değil

parfüm alamıyorum diye üzülüyor

çok mu elzem

ve dışarıdan bakıp çalışan, ayakları üzerinde duran kadın seviyorum diyor

bu öyle uzaktan bakınca olmaz ki

üstüne üstlük hem çabası yok hem de eşine iyi davranmadığını söylüyor

bence biraz silkelenmesi lazım

zira şimdi 27 yaşında halen kendince gerekçeleri var bir işe girmemek için, 35 olduğunda ise gerçekten yaşı ilerlemiş iş bulması daha da güç olacak

beni yargılamayın işte evhamlıyım çocuğum var vs cümleleri ile de eleştiriyi engellemeye çalışıyor ama önce çuvaldızı kendine batırıp sonra iğneyi eşine batırmalı
ben direk esimi suclamiyorum ki kendimi zaten sucluyorum anlamak ustediniz gibi anlamayin cocuk var ortada diyorum krese verenen diyorum cok pahali diyorum ayrica yasadigim sehirde kres sikıntilari var tam gun cok pahali benim.bulucam is zaten dusuk maasli olcak yol parai kres parasi ki cocuk benden ayrilmak istemiyrou agliyor kres lagi duyunca ve ben tam gun cocugun kresde durmasini istemiyorum bu bahane olarak goruyorsaniz gorun ama.icim elvermiyor ...kv bakamzz yssli ve baktigi diger torunu var annem rahatsiz ..kobusmak kolay uzaktan

Esinizin durumu iyi olsaydi yine ziyan oldugunuzu dhsunurmuydunuz.egitimi yarim birakmak evet ziyan.
Acikogretim okuyabilirisniz.sizin guzel.olmaniz pasalara layik oldugunuzu gostermez.adam evde yan gelip yatmiyormus elinden gelen bu demekki.sizde bir ise girip destek olabilirisniz

Seni çok net anladım. Tanıdıgım bi kaç arkadaşım var senın gıbı olan. Bu saatten sonra bunları düşünmen boş.. senın saglıklı bir evladın var ve seni.çoook seven bi eşin var. Emın ol bu butun servete bedel. Bu acıdan bak böyle düşün. Bakış açın degişecek ve daha mutlu olacaksın. Ayrıca dışardan hiç kimseye özenme. Herkeste neler var bılemezsın. Kımse derdini arz etmez. Bi iyi varsa o da sensin. Tamam.

bunları bırak bir kenara.
sana bir faydası var mı Allah aşkına.
benim önerimi dikkate almadın mı?
Ah vah la hayatın düzelmeyecek ki.
ne yapabilirsin ona bak sen.
çocuğuyla birlikte temizliğe giden de çok.
yüksünmezssen,amaç gelirse yaparsın.
ya da evde çocuk bakarsın vs. vs.
çözüm odaklı düşün ,giden gitmiş kaçan kaçmış zaten .

Sen boşver booş.konuşanları boşver ıq düşük çok kadın var malesef havlamaktan baska bişi yapmıolar . Sen a yazıon z yazmızsın gıbı cevap verıolar
kizlar ozelden goruselim burda ne yazsak baska yere cekiliyor ve bu sorunu yöneticilerle gorusmek lazim bi care bulunur insalah dert yaziyoruz burdakilerw aciklama yapmakla buluyoruz kendimizi

Çok küçük bir azınlık hariç kimse altın tepside sahip olmuyor imrendiklerine. Sen kendin için bir şeyler yapmazsan, kimse senin önüne sermez istediklerini.

Çocuğun biraz büyüyene kadar açıktan oku. Sonra tam gün bir okula yazdır. Kalan saatler için çevrede bakacak birini bulursun, 2,3 saat.
Ama bak bu yol uzun meşakatli. Hemen pes etmeyeceksin. Fedakarlık edeceksin ama olacak.

Bunları yapmadan bahanelerine sarılırsan biz ne yapalım senin için?

Senin engel olarak koyduğun şeyi aşmak istememen bizim hatamız değil.Senin kolaya kaçıyor oluşun.

Hiç hayatındaki zorluklar hakkında konuşan, acı da olsa sana gerçeği söyleyenlerin haklı olduğunu kabul ettin mi ?
Kabul edersen bir şansın olur. Yaşadığın acıdan güç almayı öğren. Ay yok ben keyfimden vazgeçemem diyorsan yapacak bir şey yok.

Biz, sana göre ego tatmini yapmış oluruz ancak. Bizi bile suçlu çıkarırsın...

ya tabiki herkezde oldugu gibi benim esimin de hatalari oluyor asla dort dortluk degil zaten oyle olsaydi ben mutlu olurdun..beni cok sever ama pek sahip cikamaz biraz geri kafalidir ama genel anlamda zararsizdir iyidir

Anladım, en azından savunacak kadar sıcaklık kalmış içinde eşine karşı yani mevcut hayatını tamamen terk edip yeni bir hayat kurmak isteyecek kadar bir devrime ihtiyacın yok şuan. Şuan ihtiyacın özgüven olabilir o zaman, insanlar bazen gitmeyecek dahi olsa istediğinde gidebilecek imkana sahip olmayı isterler bu insana güven verir karşınında ayağını denk almasına sebep olur nedense. Ben bu konunuzu da eski konularınızı da okuduğumda eşinizin sizi kendine göre güzel bulduğunu ve kıskandığını hissettim sizi bu yüzden engelliyor gibi her konuda. Kuaförlük konusunda ne kadar istekli olduğunuzu okudum gerçekten çok güzel birşey bir işi bu kadar sevmek ve ona yatkın olmak. Bence bu konuda diretin kendi paranızı kazanın hem eşinizden beklentiniz azalır ona düşen sorumluluklarda bir nebze azalmış olur hem de bir süreden sonra "kadın başına yapamazsın" yargısını bir nebze zedelemiş olursun belki ilerde başka konularda bu durum inadını kırmakta yardımcı olacaktır. Herşeyi geçtim kendi parana göre hesap yapmak çok başka bir his bakımlı bir bayansın kendini birilerinin mutlu etmesini beklemeden oturup kendini mutlu et, fiyatına bakıp üzülme yada fiyatından dolayı fazla gelip alamıyorsan "kendin" yüzünden alama eşini zora sokacaksın diye değil.

kizlar ozelden goruselim burda ne yazsak baska yere cekiliyor ve bu sorunu yöneticilerle gorusmek lazim bi care bulunur insalah dert yaziyoruz burdakilerw aciklama yapmakla buluyoruz kendimizi
ben önerilerimi yazdım sana.
meslek edindirme kursları olsun, evde iş almak olsun birşeyler yapabilirdin ve istersen hala yapabilirsin.
burada olumlu yazıp öneride bulunanlara odaklansan, ilerisi için daha faydalı olacaktır.
emeksiz olmaz hiçbirşey.
çalışıp çabalayacaksın,fedakarlık yapacaksın yeri gelecek.
amacın hayatına yön vermekse eğer.

telafisi zor seçimler yapmışssın.
zaten hatalarının da farkındasın.
bir kere en önemlisi eğitiminin mesleğinin olmaması en büyük kaybın.
kimse pembe tablolar çizmesin.
27 yaşındasın çocuklusun,okuyup meslek edinme ihtimalin düşük.
işe girsen lise mezunu alacağın ücret ortada,o da şansına iş bulursan.
ee çocuğumu bırakamam dediğine göre de çalışma şansın da yok.
ziyan oldum derken kendine acıyorsun ama kendi seçimin bütün bunlar.
bilmiyorum eşin zengin olsaydı düşüncelerin böyle mi olurdu yine de.
elinde yapabileceğin hiçbir işin olmaması büyük handikap.
sen artık bundan sonra kısadan edinebileceğin mesleklere yoğunlaş.
meslek edindirme kurslarına filan git.
çocuğun büyüdüğünde yapabileceğin bir işin olur böylece.
sigortanı yatır en azından.
çok mucizevi değişiklikler olmaz artık hayatında.
ancak ufak tefek yapabileceğin bir iş edinirsen bir gelir sağlayabilirsin sen de

İlkokul mezunu olupta iş bulanlar var.Asgari ücretle başlayıp zamanla maaşını artıranlar.Yeterki çalışmak istesin.

Anladım, en azından savunacak kadar sıcaklık kalmış içinde eşine karşı yani mevcut hayatını tamamen terk edip yeni bir hayat kurmak isteyecek kadar bir devrime ihtiyacın yok şuan. Şuan ihtiyacın özgüven olabilir o zaman, insanlar bazen gitmeyecek dahi olsa istediğinde gidebilecek imkana sahip olmayı isterler bu insana güven verir karşınında ayağını denk almasına sebep olur nedense. Ben bu konunuzu da eski konularınızı da okuduğumda eşinizin sizi kendine göre güzel bulduğunu ve kıskandığını hissettim sizi bu yüzden engelliyor gibi her konuda. Kuaförlük konusunda ne kadar istekli olduğunuzu okudum gerçekten çok güzel birşey bir işi bu kadar sevmek ve ona yatkın olmak. Bence bu konuda diretin kendi paranızı kazanın hem eşinizden beklentiniz azalır ona düşen sorumluluklarda bir nebze azalmış olur hem de bir süreden sonra "kadın başına yapamazsın" yargısını bir nebze zedelemiş olursun belki ilerde başka konularda bu durum inadını kırmakta yardımcı olacaktır. Herşeyi geçtim kendi parana göre hesap yapmak çok başka bir his bakımlı bir bayansın kendini birilerinin mutlu etmesini beklemeden oturup kendini mutlu et, fiyatına bakıp üzülme yada fiyatından dolayı fazla gelip alamıyorsan "kendin" yüzünden alama eşini zora sokacaksın diye değil.
esimle tabiki aramda bir nebze ilsun ben taraafindan sicaklik var canim baglilik var falan...bosanacak kadarr buyuk bise yok ortafa gecum simintisi ailesi ve beni savunanamaso ve benim bazi kararlsruma saygi duymamasi tarzi sikintilsr var sadece ama asilmayavak seyler degil...evet ben aslinda iyi bir makyozum ama pazar gunu mesai sikintisindan dolayi esim de bende pek istemiyoruz esimin bi oazari var benimde bi oazarim olsaydi cocugumuzla ucumuz hagtanin bir gunu tam gin brikte olurduk bazi degerlerede saygi duymak lazim ;( ama bilemiyorum kafam vok karisik

İlkokul mezunu olupta iş bulanlar var.Asgari ücretle başlayıp zamanla maaşını artıranlar.Yeterki çalışmak istesin.
calismak istiyorum anlamiyomusunuz yaa is imkanlari da var yok degil daha ince ufak capli calismalrim oldu okaar muracattan ben tercih edildim bikac yere..ama suan cocuk var onun icin suan elim kolum bagli

mutlaka var olmaz mı.
ancak onlar deli gibi işlerine asılanlar.
koşulsuz bahanesiz.
benim bir tanıdık kadın full temizliğe giderek evini aldı kredi çekip.
fedakarlıktan kastım budur.
ne iş yapıyorsan onun biraz da eziyetini çekmeden mükafatını göremezssin.
asgari ücretle işe başlayan işinde üstün başarı gayret gösterir,mesleğini ilerletirse elbette yükselir neden olmasın:))

ben direk esimi suclamiyorum ki kendimi zaten sucluyorum anlamak ustediniz gibi anlamayin cocuk var ortada diyorum krese verenen diyorum cok pahali diyorum ayrica yasadigim sehirde kres sikıntilari var tam gun cok pahali benim.bulucam is zaten dusuk maasli olcak yol parai kres parasi ki cocuk benden ayrilmak istemiyrou agliyor kres lagi duyunca ve ben tam gun cocugun kresde durmasini istemiyorum bu bahane olarak goruyorsaniz gorun ama.icim elvermiyor ...kv bakamzz yssli ve baktigi diger torunu var annem rahatsiz ..kobusmak kolay uzaktan

ama işte çocuk kreş lafı duyunca neden ağlar

çocuğa bu psikolojiyi siz vermişsiniz

ya esasen çalışmasanız da olur ama eşinize içinizde kalanları yansıtmayın yeter

siz diyorsunuz adamdan soğuyorum diye

oğlum 2 yaşında kreşe gitti evet ilk hafta kapıda biraz ağladı ama ondan sonra hasta olsa bile okula gideceğim diye ağladı

yaşam düzenini kreşli kurarsanız çocuk ona da alışır

kreş yok, uygun değil vs kabul ama o zaman ömür boyu çalışmanız zor ki

ilkokullarla da çalışma saatleri ile uyumlu değil

bizim zamanımızda ilkokula giden çocuk evde bırakılırdı şimdi bırakılmıyor

bu durumda 10 yıl daha çalışamazsınız en az

10 yıl sonra da 37 olursunuz

eşinize piyango çıkmazsa da bu standartlarla yaşamaya devam edersiniz

bu durumda da ya evden bir şeyler yapmayı deneyin ya da ziyan oldum vs gibi düşünceleri kafanızdan atın ki mutsuzluğunuz katlanmasın

kreş fiyatlarını vs de biliyorum insanlar evde kalıp bakarlarsa o tarz işi tekrar bulamam deyip çocukları kreşe verip yol parası vs düştüğünde geriye harçlık bile kalmayacak paralar ile idare ediyor ki çocuk büyüdüğünde oturmuş işleri olsun

siz gençlikte bazı hatalar yaptığınızı düşünüyorsunuz

şimdi de bunlara devam ediyorsunuz

bakın bundan 8-10 yıl önce yaptığınız hataları şimdi fark ediyorsunuz ben de sizden 10 yaş kadar büyüğüm ve şu an yaptığınız hataların bir kısmını sadece sizin yazdıklarınızdan görebiliyorum siz de benim yaşıma geldiğinizde bazı şeyleri göreceksiniz

umarım yeni atılımlar için o zaman geç kalmamış olursunuz

ilk yorumumdaki önerimi tekrarlıyorum

vardiyalı iş bulun

siz işte iken eşiniz baksın çocuğunuza

bir süre bu şekilde idare ederseniz biraz düzlüğe çıkar, belki ilerisi için üç beş de kenara koyarsınız zira yarın eşiniz işsiz kalsa hayatınız daha da zorlaşır

22 yaşında evlenmişsin şu an 27 yaşındasın 2,5 yaşında oğlun var bebek yokken ne yaptın? keşke çalışşsaydın bu kadar çalışmayı seviyorsan.. kusura bakma ama şimdi bahanen var o nedenle yazıyorsun bunları bahanen yokken aklına bile gelmemiştir ziyan oldum demek... sizde eltimi gördüm o da aynı evlenir evlenmez çocuk yaptı sonra çocuk biraz büyüyünce istediğimi alamıyorum çalışmak istişyorum ama çocuğu bırakcak kimsem yok demeye başladı kızı şimdi büyüdü iş buldular çalış o zaman dediler şimdi 2.ye hamile kaldı:KK48: zora gelince çocuk ardına saklanmayın çalışmak isteyen her durumda çalışır:KK66:

ben cevrede cok begenilen bakimli guzel bir bayanim bekarken ozellikle hangi ortama girdiysem mutlaka iltifatlar alirdim yasli teyzeler masalah allah sahibine bagislasin falan derlerdi..sakin kendini oven bi kisi sanmayin durumumun ve sıkintimin daha anlasilir olmasi icin bunlari belirtiyorum!!...ama ben kafami kullanmadim bekarken lisedesen sonra okumadim calisma hayatim bile olmadi koluma altin bilezjk takmadjm bir meslek edinmedim kurslara gidio kendimi gelistirmedim ehliyet kursuna bile gitme imkanim varken gitmedim..aptal gibi evde esimin askerlini falan bekledim tek hayalim evlenip cocuk sahibi olmakti..ama bir kadinin ayaklari ustunde durmasi gerektigini bilemedim:KK43: 22 yasinda evlendim esimle...esim maddi duruumu da yoktu ustelik..aklim sadece evlenip mutlu olmakti
.ne sacma 22 yasinda zaten ben mutluydum.ama hayale bak evlenipte mutlu olucaktim.bilmiyodumki basima neler geliceni..suan 2bucuk yasinda cocugum var onu birakip işe giremiyirum bakicak kimse yok ve bakici falan da ben istemiyorum..kendimden baska kimseye emanet de edeniyorum boyle de sikintilarim var ustelik...simdilik tek maasla asgari ucretle kirada kit kanaat geciniyoruz .tabiki şukurler olsun her halimize ..karnimiz tok kimseye muhtac degiliz saglikliyiz bunlar ayri mesele..ama icimi huzursuz eden seyler var...seytan vesvese mi veriyir bilmiyorum ama mesela bu sartlarda ben istedigim cogu seyi alamiyorum ve buna boyun egiyorum ama icimden bi ses sen ziyan oldun yazik oldu sana takildin bi fakir adamin pesine bak para bulupta parfüm bile alamiyosun cocugunun isteklerini karsilayamiyosun tarzi seyler diyor...bu sesi dinledikce esime saygisizlaşiyorum ...ben diyorum cahil degilim en azindan lise mezunuyum guzel konusuyorum okumayi yazmayi seviyorum..ama daha bi sigorta başlangicim bile yok...27 yasina geldim kendi parami kazanicam guzel.bir meslegim yok....cocuk olmasaydi bir dk evde duramazdim seviyorum calismayi para kazanmayi özgur olmayi kafama eseni almayi basarili kariyer sahibi bir kadin olmayi ....cocuk elimi kolumu bagliyor ama...lutfen bahane falan tarzi konusmayin cocugu olanlar ve bakicak kimsesi olmayanlar ve biraz da efham anneler beni iyi anlar.. ....ben bu ziyan olmuşluk duygusundan nasil kurtulucamm...kuzenlerim falan herkez iyi isleri var iyi isi olanlar la da evlendiler ve evleri falan cok guzel her imkana sahipler...bikere bana kuzenin dugununde bir iki bayan akrabam cok begenmislerdi beni ve ziyan oldun ah guzellige bak tarzi konustular ...evliydim ozaman ama fakir oldugumu biliyolar galiba ondan oyle dediler:KK43:( bitaneside dedi olsun onunda kocasinin gonlu zengin pirlanta gibi cocuk dedi...yani parasal anlamda aciyolar bana galiba:KK43: zaten ilk beraber gittim kaynananin evinde durdum 1 sene .ev kuran.bir genc kiz ceyizi yoktu bende bi yatak odasina gittim sadece..yemek takimi almistik o vardi bide...sacma sapan yazma havlular....kuzenler falan bastan asagi herseyin en iyisini aldilar allah daha iyi etsin onlarin yaninda ben gercekten ziyan olmuş hayatini mahfetmis gibi görüyorum kendimi...lutfen beni anlayanlarla dertlesmej istiyorum sadece.konuyu saptirmayin başja yere cekmeyin gercejten dertlesmeye ihtiyacim var:KK43:
edit; esimin bana sevgisini soranlar olmus ..esim.beni inanailmaz seviyor biliyorum cok.ilgili istediklerimi yapmaya cslisir yapamassa uzulur hergun sarilir oper koklar aka son zamablarda maddi seylerden dolayi uzuntu ve tartismalar yasiyoruz:KK43:
Ziyan oldum deme bence bak soyle dusun ya cok zengin olsaydida seni sevmeseydi aldatsaydiAllah korusun ama bak esin sana sadık seni seviyor . Vede insanın belli bi rızkı vardır yani esin calisiyorda disini tirnagina takiyorsa kazandigi para onun rızkı onu gecemezki. Ya hic calismasaydi butun gun otursaydi o daha kötü degilmi. Bak mesela benim babamın calismasiyla bir insan cok zengin olmaliydi ama biz orta halli bi aileydik cok sukur istedigim herseyi alirdi ama rızkı oydu daha fazlasini kazanamiyordu bu onun gibi birsey. Hem hicbirsey icin gec degilki simdi herkes universte okuyor sen kendinde o kapasiteyi goruyorsan aciktan oku insan isteyince hersey olur

senle aynı şeyleri hissetmem zor ama ucundan kıyısından yakalayabiliyorum. senin minnoşla yaşıt sayılır oğlum var, bakıcıya veriyorum. bakacak annem-kv yok.

neden kendine yazık edesin ki??
aç değil açık da değilsin.
sağlığın yerinde. eşin sağlıklı ve elinden geleni yapıyor , çalışıyor adam. sağlıklı bir de evladın var maşallah. insanlar senin bu elinde olanlar için herşeylerini vermeye hazırdırlar. öncelikle evde birşeyler yapmayı dene. ha bunlar seni tatmin eder mi etmez bence. ama senin için bir çöüzm yolu oluşturu. mesela ben netten çiçek yapmayı öğrendim. çok da güzel oldu. bir kere oğluşum küçükken denedim 1 günde ancak bitti. şimdi kuzum 3 yaşında. açtım örtüyü döktüm metaryalleri ona da verdim kalem boyama kitabı . bir saatte bitti bir çiçek. bunu piyasada satsam 20 etse 10 da malzemesine gitse, günde bir tane yapsam ayda 300 lira. ee bu kazandığın paarayı harçlık yap, açık öğretime yazıl harç parası yap. çocuğunu al avm de çay iç kahve iç ohh mis.
okulun bitince , çocuk da okul çağına gelince işe girip çalışırsın.
zaten şu anda doşarda çalışman çok mantıksız. çalışsan aldığın para, bakıcı ,yol, yemek ancak. yorgunluğu stresi de ayrı birşey.
yaşında çok genç üstelik artılarında var. evlenmiş, evini kurmuş, çocuğu büütmüşsün. şükür lise diplomanda var. önünde az bir yolun kalmış :KK66:

Kendin edip kendin bulmussun.
Çocuktan sebep bunlar olmamış hani çocuk elimi kolum bağlıyor diyorsunuz ya.
Tamamen sizden kaynaklı olmuş bu duruma gelmeniz...

Back