ben direk esimi suclamiyorum ki kendimi zaten sucluyorum anlamak ustediniz gibi anlamayin cocuk var ortada diyorum krese verenen diyorum cok pahali diyorum ayrica yasadigim sehirde kres sikıntilari var tam gun cok pahali benim.bulucam is zaten dusuk maasli olcak yol parai kres parasi ki cocuk benden ayrilmak istemiyrou agliyor kres lagi duyunca ve ben tam gun cocugun kresde durmasini istemiyorum bu bahane olarak goruyorsaniz gorun ama.icim elvermiyor ...kv bakamzz yssli ve baktigi diger torunu var annem rahatsiz ..kobusmak kolay uzaktan
ama işte çocuk kreş lafı duyunca neden ağlar
çocuğa bu psikolojiyi siz vermişsiniz
ya esasen çalışmasanız da olur ama eşinize içinizde kalanları yansıtmayın yeter
siz diyorsunuz adamdan soğuyorum diye
oğlum 2 yaşında kreşe gitti evet ilk hafta kapıda biraz ağladı ama ondan sonra hasta olsa bile okula gideceğim diye ağladı
yaşam düzenini kreşli kurarsanız çocuk ona da alışır
kreş yok, uygun değil vs kabul ama o zaman ömür boyu çalışmanız zor ki
ilkokullarla da çalışma saatleri ile uyumlu değil
bizim zamanımızda ilkokula giden çocuk evde bırakılırdı şimdi bırakılmıyor
bu durumda 10 yıl daha çalışamazsınız en az
10 yıl sonra da 37 olursunuz
eşinize piyango çıkmazsa da bu standartlarla yaşamaya devam edersiniz
bu durumda da ya evden bir şeyler yapmayı deneyin ya da ziyan oldum vs gibi düşünceleri kafanızdan atın ki mutsuzluğunuz katlanmasın
kreş fiyatlarını vs de biliyorum insanlar evde kalıp bakarlarsa o tarz işi tekrar bulamam deyip çocukları kreşe verip yol parası vs düştüğünde geriye harçlık bile kalmayacak paralar ile idare ediyor ki çocuk büyüdüğünde oturmuş işleri olsun
siz gençlikte bazı hatalar yaptığınızı düşünüyorsunuz
şimdi de bunlara devam ediyorsunuz
bakın bundan 8-10 yıl önce yaptığınız hataları şimdi fark ediyorsunuz ben de sizden 10 yaş kadar büyüğüm ve şu an yaptığınız hataların bir kısmını sadece sizin yazdıklarınızdan görebiliyorum siz de benim yaşıma geldiğinizde bazı şeyleri göreceksiniz
umarım yeni atılımlar için o zaman geç kalmamış olursunuz
ilk yorumumdaki önerimi tekrarlıyorum
vardiyalı iş bulun
siz işte iken eşiniz baksın çocuğunuza
bir süre bu şekilde idare ederseniz biraz düzlüğe çıkar, belki ilerisi için üç beş de kenara koyarsınız zira yarın eşiniz işsiz kalsa hayatınız daha da zorlaşır