Dert olacak bir mevzu yok ortada. Icin rahat olsun. Madem esin iyi biri, sizi ac açıkta birakmiyor, calisiyor, seni seviyor, kavganiz gurultunuz yok, sağlığınız yerinde daha ne?
Zamaninda sirf evlenmis olmak icin evlenmis yakmissin basini. Simdi baba evinde donsen daha iyisi mi alacak seni? Ustelik tek derdin fakir olmak..
Güzel bir evim var, yazligim, arabam, meslegim, esimin isi vs cok sukur hepsine.
Ama hepsini versem ogluma sağlığını geri veremiyorum.
Meslegim var, engelli cocugumu kimseye bırakıp yapamıyorum.
Evim var, icinde derdim buyuyor sigamiyorum.
Yazligim var, yazin 3 ay hastanede yattik bir kez kapisini açmadik. Ki 12 senedir hep yasiyoruz bunu.
Arabayi alip gezmeye gidemiyorum cocugumu birakip, hatta birak gezmeyi eve uc adimdan uzaga park edemiyorum araca kadar gitmek zor oluyor cocukla..
Daha saysam mi?
Halinize sukredin bence.
Sagliginiz var, esiniz seviyor sizi, eminim ailesi icin elinden geleni yapiyor..
Sizde evde birseyler yapmaya calisin. Orgu orup satin, el isi boncuk vs... elinizden ne gelirse. Madem az kazaniyor esiniz katkiniz olsun.
Kendinize dert aramayin. Evliliğinizi kimseyle kiyaslamayin. Cok kiyas isterseniz buyrun bana bakin. Benim derdim de parfum alamiyor olmak olsaydi keske.
Sizden iyi olanlara bakarak haset eder, kotu olanlara bakarak sükredersiniz demisler.
Ben her defasinda sukrediyorum. Ya daha fazlasi olsaydi diyorum, nasil dayanirdi yuregim?
Hangisi daha iyi hissettiriyorsa sizde onu yapin. Ister boyle seyleri kafaya takip hayati zindan edin kendinize, ister sukredip cabalayin. Keyfiniz bilir.