- Konu Sahibi bensakagibiyim
-
bana acimayin tamam siz tam olarak ne yasadigimi bilmiyorsunuz ki bu burada yazilacak birsey degil ben sadece böyle bir ihtimal olabilirmi bi fikir bi dusunce almak istedim belki reglmis adetmis bunlar hakkinda bilgim elbet var bu yasta ama hamilelikte yok ben bunu siz kadinllardan bi fikir almak istedm,gunahsiz bebegede kiyamam positifse bilmiyorum
benim bunyemde karakterimde sizi ilgilendirmez yorum yapicaksaniz soruya yönelik fikirlerinizle olsun,o olmadi yorum yapma geregi duymayin..Gebe falan kalirsam senin sözunu dinleyipte aldiracak degilim heralde heleki SEN KIMSIN YANI ? :S senin gibi annesi oldugu icin utanir derken bence sizde belki annesiniz dusunerek yazin yasiniz basinizda degi.He bana eger o...demke istiyrosaniz ilk önce bu kelimenin anlamini bir sözcukte bulmanizi tavsiye ederim ki dedginiz laf size geri dönmesin cunku anliyamamissnzi anlamini nerde kimde kullanildigini bilmiyorsunuz onune gelene söyluyen ergenler gibisnz..
seks yapmak mi gunah anliyamadim :s siz nasil dunyaya geldiniz acaba :ss korkum yaparken degil yaptiktan sonradda degil suan konusmuyor olmaysimiz benim korkum..
Arkadaslar ergene laf yetismez cunku sacma da olsa verecegi bir cevap mutlaka vardir. Bunu "seksin nesi haram siz nasil dogdunuz" cumlesinden anlayabilirsiniz. Liseli deyip geciyorum...
Arkadaslar ergene laf yetismez cunku sacma da olsa verecegi bir cevap mutlaka vardir. Bunu "seksin nesi haram siz nasil dogdunuz" cumlesinden anlayabilirsiniz. Liseli deyip geciyorum...
canım daha yaşın küçük. tabiki sağlıklı bir birey gibi bazı şeyleri arzulayacaksın
fakat; böyle durumlarda ne kendini, ne karşındaki, ne de aileni zor duruma sokmayacak tavırlar sergilemelisin.
seks konusunda belirli eğitimin olduğunu düşünüyorum. onun için korunma yöntemleri konusun da da biraz kendini geliştir. sonradan keşke dememek için lütfen önlemini al...
çok da büyük tepkiler vermek yanlış. düşmez kalkmaz bir allah. güzel dille sakince anlatmak lazım...
allah bizlere çoçuk veriyorsa vardır bir bildiği. vardır bizimde sınavımız. vermiyor ise de vardır bir bilgidi vardır bir sınavımız. yüklenmeyelim bu kadar.
cnm ergen dıyorsun ben 19 yasımdayım ve ondan 1 yas olsada kucugum ve bu tur seylerın haram olup olmadıgınıda anlıyorum bence bu oyle bısey degıl inanmıyor anlamıyor gunahı haramı ıster 50 yasında olsun 7 sınde neyse 70 sındede oyledır.. arkadasda hıc kusura bakmasın cunku yaptıgı hata gıbı verdıgı cevaplar sınır bozucu..
Canım ben de 19 yaşımda evlendim ve çok daha olgundum.
Bunu yaş olarak düşünme ergen dememin nedeni o kafada olması.
Ben 20 yaşında olduğuna da inanmadım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?