• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yoksa HAMILEMIYIM yardim edin

Birde utanmadan acaba hamilemiyim diye soruyolar böyleleri ya dogunca cöpe atarlar ya keserler ya kapiyi kapatip tatile giderler allah islah etsin böylelerine degil isteyenlere versin ben 2 hafta önce yavrumun kalbi durdugu icin ameliyatla aldilar rabbim kimseye yasatmasin böyle kimden oldugu bilinmeyelenlere de cocuk vermesin hakkimizda hayirlisi...

bana acimayin tamam siz tam olarak ne yasadigimi bilmiyorsunuz ki bu burada yazilacak birsey degil ben sadece böyle bir ihtimal olabilirmi bi fikir bi dusunce almak istedim belki reglmis adetmis bunlar hakkinda bilgim elbet var bu yasta ama hamilelikte yok ben bunu siz kadinllardan bi fikir almak istedm,gunahsiz bebegede kiyamam positifse bilmiyorum

Allah gönlündekini versin kardeşim bişey demiyorum artık yoksa banlanıcam

Arkadaslar ergene laf yetismez cunku sacma da olsa verecegi bir cevap mutlaka vardir. Bunu "seksin nesi haram siz nasil dogdunuz" cumlesinden anlayabilirsiniz. Liseli deyip geciyorum...

benim bunyemde karakterimde sizi ilgilendirmez yorum yapicaksaniz soruya yönelik fikirlerinizle olsun,o olmadi yorum yapma geregi duymayin..Gebe falan kalirsam senin sözunu dinleyipte aldiracak degilim heralde heleki SEN KIMSIN YANI ? :S senin gibi annesi oldugu icin utanir derken bence sizde belki annesiniz dusunerek yazin yasiniz basinizda degi.He bana eger o...demke istiyrosaniz ilk önce bu kelimenin anlamini bir sözcukte bulmanizi tavsiye ederim ki dedginiz laf size geri dönmesin cunku anliyamamissnzi anlamini nerde kimde kullanildigini bilmiyorsunuz onune gelene söyluyen ergenler gibisnz..

Benim söylemediğim bişey hakkında neden kendini savunmaya geçiyosun ki tatlım:) sana o....diyen olmadı..Eleştirilere açık değilsen böyle bi konu açmayacaksın,sormayacaksın..ben de buranın bi üyesi olarak gayet tabiii yorum yapma hakkına sahibim.Sen açtığın konuya bidaha geri dön de bi oku istersen.Yok efendim içime boşaldı da hamile miyim acaba.ama daha sonra bidaha boşaldı,bidaha boşaldı falan filan..''Hata'' denilen şey bir kere bilinçsizce yapılır ve sonrasında farkedilir,ders alınır.Ama bi kaç defa tekrarlanırsa adı ''hata'' olmaz..Sen neyin yardımını istiyorsun şimdi burdaki kadınlardan??? Sana ne yazsınlar istiyosun?? Ben sana derim ki; interneti aç ve nasıl hamile kalınır onu bi araştır.Bebeği leylekler falan getirmiyo,aklın karışmasın :) Yazdıkların gerçekten beni çok güldürdü.önüme geleni söyleyen ergen gibisiniz demişsin ya en çok da ona güldüm..Evinde ayna var mı senin ???

Siz tam olarak ne yaşadığımı bilmiyorsunuz diye yazıp duruyorsun.Sana tecavüz etmedi ya bu adam isteyerek olmuş bu bariz ortada.

Aman be kardeşim neden kendini bu durumlara düşürüyorsun burda kimse sana aferin iyi yapmışsın sevdiğin adam sonuçta her ilişki helal size demez ki diyemez çünkü yaşadığın şey haram.
Tabii ki eleştiri alacaksın.Eleştiriye açık değilsen böyle bir konu açmayacaksın.Yorumlara hala üstten üstten cevap veriyorsun.
Hem hamileysen nasıl bir yardım bekliyorsun burdan.
Her ilişkiden sonra başının dönmesine gelince hamilelik belirtisi o kadar çabuk olmaz.Hamilelikten döndüğünü düşünme !

bu tablo bana hiç yabancı gelmedi benim de bi tanıdığım aynen böyle yaparak hamile kalıp gelinimiz oldu hani bu bi taktikmi acaba defalarca korunmadan birlikte olup almaya mecbur bırakmak....çünkü aklıma başka bişey gelmiyor bi insan hamile kalacağını bile bile neden korunmasız ilişkiye girerki tabi bi hinlik düşünmüyorsan.....

seks yapmak mi gunah anliyamadim :s siz nasil dunyaya geldiniz acaba :ss korkum yaparken degil yaptiktan sonradda degil suan konusmuyor olmaysimiz benim korkum..

tovbe tovbe annemle kendını kıyaslama lutfen sen evlı degılsın bırkere bu gunah ama sen gunah nedır haram nedır bılmıyorsun galıba Kuranı acıp okumadın heralde yapmaktan pişman degılsın kusura bakma ama bısey sorucam senın dının islam mı? Allah affetsın ne dıyım senın Allah korkun olsaydı zaten boyle davranıslarda bulunmazdın ahıretını hıc dusundun mu ölümü dusundun mu? bır dusun ve daha sonra anlarsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi anlık bi zevk uğruna hayatını hiçe saymışsın geleceğini altüst etmişsin değermiydi sence ?daha 20 yaşındasın bu acelen ne ben anlamadım...erkek arkadaşının seni alacağına mı inanıyosun bence sakın bembe düşler kurma erkekler için bi evlenilcek kız vardır bi eğlenilcek kız vardır....? biz senin yaşındayken kendimizi koruma peşindeydik çok yazık etmişsin kendine çok geriye dönemeyeceğin hatalar yapmışsın annene baba yazık rabbim hayırlı evlat nasip etsin... inşş hamile falan değilsindir o doğacak bebeğe çok ama çok yazık...

kardeşim sen neyin kafasını yaşıyosun????buradaki insanlarıda böyle saçma sapan konularla meşgul etme bence sen git işine devam et,hamile değilsende olana kadar çalış ki Allah sana o zaman gününü göstersin!!!!!! bakalım elmi yaman beymi yaman!! yazıkkkkk sana tipik ergen seni....bu arada hamieysen filanda bizi haberdar ettttttttttt merakta kalırızzzz falannnnn...... hahaaayyyy

Evlilik dışı ilişkiye giriyorsun .. Buna tamam diyelim. E madem akıllım ne diye bir değil iki değil uslanmadan durmak nedir bilmeden ilişkiye her girdiğinde işine boşalttırıyorsun adamı.. Çokmu zor oluyor alıp dışarı çıkartması ? E belliki sen de buna devam ediceksin kullan doğum kontrol hapi geç git. Oldumu olucakmı , ya olursa, Kıyamam ki ama kıymasam da olmaz ki gibi düşüncelerle boğuşmazsınnn. Kafanda rahat olur buraya böyle başlık altında açılan konularda az olur (: ... Ayrıca inş hamile falan da değilsindir .. Sonrasını düşünemiyorum..

Arkadaslar ergene laf yetismez cunku sacma da olsa verecegi bir cevap mutlaka vardir. Bunu "seksin nesi haram siz nasil dogdunuz" cumlesinden anlayabilirsiniz. Liseli deyip geciyorum...

cnm ergen dıyorsun ben 19 yasımdayım ve ondan 1 yas olsada kucugum ve bu tur seylerın haram olup olmadıgınıda anlıyorum bence bu oyle bısey degıl inanmıyor anlamıyor gunahı haramı ıster 50 yasında olsun 7 sınde neyse 70 sındede oyledır.. arkadasda hıc kusura bakmasın cunku yaptıgı hata gıbı verdıgı cevaplar sınır bozucu..

Arkadaşlar..... Çok ağır eleştiriler yapmayalım lütfen ..okuduklarım karşısında gerçekten dehşete düştüm ... 20yaşında bir genç kız bir hata yapmış evet doğruda bulmuyorum ancak lütfen biraz daha sakin davranırmısınız... Beddua eden bile gördüm ! Çocuk vermesin diyende... Yapmayın yangına kürekle gitmeyin lütfen. Cinselliği evliliğe bağlamayın Herkezin kendi tercihi.. Bize düşen yaptığı yanlışlı tekrardan yapmaması..

Canım daha 20 yaşındasın .. Kör ve cahil olmana inanmak gerçekten zor ancak oldu bikere diyip ne yapabilirsin ona bakalım. Biraz daha bekle..Kan testi yaptırabilirsin.. Yada jinekolojik muayene ve doğum kontrol hakkında biraz bilgi alabilirsin doktordan. İçine boşalma durumuna nasıl izin verdin anlamış değilim. Umarım sonraki ilişkilerinde aynı hataya düşmezsin. Erkek arkadaşına gelince erkekler evet düşünmez tedbiri ne yazıkki senin alman gerekir.aYRICA REGLİ döneminde ilişkiye girmek hem sağlıksız hemde mide bulandırıcı bir durum.
Lütfen biraz daha dikkatli ol. Sonucu ağır olacak hatalar yapıp hayatını dahada mafetme..Bir çocuk sahibi olmak sorun değil önemli olan o çocuğa nasıl bakabileceğin.

Lütfen biraz daha dikkatli ol.

canım daha yaşın küçük. tabiki sağlıklı bir birey gibi bazı şeyleri arzulayacaksın
fakat; böyle durumlarda ne kendini, ne karşındaki, ne de aileni zor duruma sokmayacak tavırlar sergilemelisin.
seks konusunda belirli eğitimin olduğunu düşünüyorum. onun için korunma yöntemleri konusun da da biraz kendini geliştir. sonradan keşke dememek için lütfen önlemini al...

çok da büyük tepkiler vermek yanlış. düşmez kalkmaz bir allah. güzel dille sakince anlatmak lazım...
allah bizlere çoçuk veriyorsa vardır bir bildiği. vardır bizimde sınavımız. vermiyor ise de vardır bir bilgidi vardır bir sınavımız. yüklenmeyelim bu kadar.

canım daha yaşın küçük. tabiki sağlıklı bir birey gibi bazı şeyleri arzulayacaksın
fakat; böyle durumlarda ne kendini, ne karşındaki, ne de aileni zor duruma sokmayacak tavırlar sergilemelisin.
seks konusunda belirli eğitimin olduğunu düşünüyorum. onun için korunma yöntemleri konusun da da biraz kendini geliştir. sonradan keşke dememek için lütfen önlemini al...

çok da büyük tepkiler vermek yanlış. düşmez kalkmaz bir allah. güzel dille sakince anlatmak lazım...
allah bizlere çoçuk veriyorsa vardır bir bildiği. vardır bizimde sınavımız. vermiyor ise de vardır bir bilgidi vardır bir sınavımız. yüklenmeyelim bu kadar.

Anlatmak istediğimi daha güzel anlatamazdınız. Ağzınıza sağlık.

cnm ergen dıyorsun ben 19 yasımdayım ve ondan 1 yas olsada kucugum ve bu tur seylerın haram olup olmadıgınıda anlıyorum bence bu oyle bısey degıl inanmıyor anlamıyor gunahı haramı ıster 50 yasında olsun 7 sınde neyse 70 sındede oyledır.. arkadasda hıc kusura bakmasın cunku yaptıgı hata gıbı verdıgı cevaplar sınır bozucu..

Canım ben de 19 yaşımda evlendim ve çok daha olgundum.
Bunu yaş olarak düşünme ergen dememin nedeni o kafada olması.
Ben 20 yaşında olduğuna da inanmadım zaten.

Canım ben de 19 yaşımda evlendim ve çok daha olgundum.
Bunu yaş olarak düşünme ergen dememin nedeni o kafada olması.
Ben 20 yaşında olduğuna da inanmadım zaten.

anladım zaten cnm Allah herseyın hayırlısını versın inş onun hakkındada bıgun pişman olur ama iş işten gecer su an oyle gorunmuyor zaten umarım en kısa zaman da hatasını anlarda tovbe eder Rabbımın merhametı sonsuzdr..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back