- Konu Sahibi bensakagibiyim
-
ben oyle birsey demedim korkum tabii var herkesin olur,birincisinde denedik ve o tarihten sonra adet gördum
ve uzuldum biraz kendimde bir sorun var sandim ve yanlis yaptim 3 defa daha iliskiye girdim..sorumsuz olan ben degil bebegin babasi cunku umrunda degil beyninden vurulmusa döndum napicami bilmiyorum adetim bekliyorum sadece oda ne zaman geliyor bilmiyorum buyuk ihtimalle ayin 20lerinde bide spermler vucutta yasadiini duymustum 3-4 gun kaliyorlarmis...
Ya çok rahat bir bünyeye sahipsin ya da hakkaten dalga geçiyosun..Gebe falan kalırsan aldır emi..Yazık,gün gelir senin gibi bi annesi olduğu için utanır..Bebeğin babasıymışşş..Ha haayy ne babası kuzuuumm!! Bence erkek arkadaşını ilk gördüğün yerde atla üstüne.Kendini tekrar dene,sorun var mı yok mu bu sefer çıkar heralde !!!!
günahsız bi bebeğe kıyamıyosan önlemini alıcaksın kardeşim böle yazılanları okudukça sinirlerime hakim olamıyorum gerçekten
birisiyle birliktelik yaşarsın ya da yaşamazsın bu senin kendi seçimin ama önlemini alıcaksın o zaman hem korkuyosun hem
yapıcağından geri kalmıyosun bu işin biran önce önlemini almaya bak sana değil olucak bebeğe acıyorum sadece
erkek bunu dert etmez aldığı zevke bakar hiçbir zaman umrunda olmayacak olmaz da...
sen kendini garanti altına almalıydın çok küçük de değilsin neyin nasıl olduğunu bilicek yaştasın..
sorun var sandın ve 3 defa daha ilişki yaşadın sorun olmadığını görmek için mi??
sorumlu bebeğin babasımı
ne yaptı yatağamı bağladı seni?
silah mı dayadı beynine?
??????
tek sorumlu sensin çünkü vücut senin vücudun kullandırtmasaydın!
ne bekliyordun ortada hic bir ciddiyet yokken aklı fikri
sadece bilmem neresinde olan adam
şimdi sen hamile olsan sahipmi çıkacak??
yapmayın Allah aşkınıza yapmayınn
seven adam dokunmaya bile kıyamaz
bekler!
Allahım yorum yapmayayım diyorum dayanamıyorum
cahillik dicem ne cahilliği bu zamanda ne cahilliği?
Rabbim korusun evlatlarımızı ...
Hayir anlamıyorum insanlarin tepkisini toplamak icinmi yazdiniz buraya... baska bi konu daha acmissiniz insallah hamile degilsinizdir sonucta olan o bebege olacak akli selim olacak yastasiniz ama daha kendinizi bile koruyamiyorken bebegime ben bakarim demek pek bi trajikomik... insallah hamile degilsinizdir insallah o temiz bebege bisey olmaz sizin gibi insanlar hemen hamile kaliyor ya iste bunu hic anlamiyorum
bu yorumdan sonra dalga geçtiğini anladım.
Ya çok rahat bir bünyeye sahipsin ya da hakkaten dalga geçiyosun..Gebe falan kalırsan aldır emi..Yazık,gün gelir senin gibi bi annesi olduğu için utanır..Bebeğin babasıymışşş..Ha haayy ne babası kuzuuumm!! Bence erkek arkadaşını ilk gördüğün yerde atla üstüne.Kendini tekrar dene,sorun var mı yok mu bu sefer çıkar heralde !!!!
hersey iyi guzelde benim anlayamadigim her icine bosalmada basiniz neden dondu?zevktenmi
k bakma ama boyle seyleri gordukce sınırlenmemeye calısıyorum ama cok korkuyorsan o gunahı işlememelısın bıldıgın zına bu Allah islah etsın cok yazık sanada hıcmı sonunu dusunmuuyorsun hamılelık ıhtımalıde olur tabı oyle bısey olsa bıle o bebebege acırım tovbe tovbe.. bıde adetlıyken bırlıkte olmuşsunuz gunah ustune gunah haram ustune haram..
sen iyi değilsin he ben sana söyliyim anla artık iyi olmadığını. Bu ne böyle durmadan hamile miyim diye konu açıyosun. Korunsana hamile miyim hamile miyim diye sorucağına ne bilelim biz hamile misin değil misin? Evet hamilesin desek ne olucak? Korunmuyosan sonucuna da katlanıcaksın ama inşallah hamile kalmazsın ben o karnındaki bebeğe acırım. Doğum kontrol hapı al kullan yani ondan sonra da burda sorup durma hamile miyim diye kimse senin kadar konu açmıyo burda hamile miyim diye. Her açtığın konu hamilelikle ilgili hamile miyim acaba diye
seks yapmak mi gunah anliyamadim :s siz nasil dunyaya geldiniz acaba :ss korkum yaparken degil yaptiktan sonradda degil suan konusmuyor olmaysimiz benim korkum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?