Ben yoksa HAMILEMIYIM yardim edin

Bebek ve sizin hakkınızda benimle aynı görüşte olan insanlar var bu konuya hiç girmeyeceğim ben site yöneticilerine acıyorum böyle konuları okumak zorunda kalıyorlar hem de 1 2 tane değil umarım ne demek istediğimi anlatabildim

Hiç değilse korunmayı akıl edebilirdin.

k bakma ama boyle seyleri gordukce sınırlenmemeye calısıyorum ama cok korkuyorsan o gunahı işlememelısın bıldıgın zına bu Allah islah etsın cok yazık sanada hıcmı sonunu dusunmuuyorsun hamılelık ıhtımalıde olur tabı oyle bısey olsa bıle o bebebege acırım tovbe tovbe.. bıde adetlıyken bırlıkte olmuşsunuz gunah ustune gunah haram ustune haram..

Son düzenleyen: Moderatör:

son derece haklısın

bana acimayin tamam siz tam olarak ne yasadigimi bilmiyorsunuz ki bu burada yazilacak birsey degil ben sadece böyle bir ihtimal olabilirmi bi fikir bi dusunce almak istedim belki reglmis adetmis bunlar hakkinda bilgim elbet var bu yasta ama hamilelikte yok ben bunu siz kadinllardan bi fikir almak istedm,gunahsiz bebegede kiyamam positifse bilmiyorum

o onunda cocugu oluyor alicak almali...beni kimsesiz birakamazzz o

siz tam olarak ne yasadigimi bilmiyorsunuz ki bu burada yazilacak birsey degil ben sadece böyle bir ihtimal olabilirmi bi fikir bi dusunce almak istedim belki reglmis adetmis bunlar hakkinda bilgim elbet var bu yasta ama hamilelikte yok ben bunu siz kadinllardan bi fikir almak istedm,gunahsiz bebegede kiyamam positifse bilmiyorum

evet insanlarin tepkisini tplamak icin gece saat 1de bile uykuda olucagim halde burada bu forumda tepki toplamak icin ugrasiyorum..Hey allahim ya siz ciddimisinz bu dusuncenizde hee dalga gcer olsaydim 20 yasindayim dalga gecicek bir cok baska konu var tepki alanack bunu secmezdim emin olun!Koruyamiyorken derken ben ona guvendim ben onu sevdim sizin sevgi anlayisiniz yok galiba anlasilan bebegim baska ben baska egerki boyle birsey varsa...anlamiyorum SIZIN GIBI INSANLAR hemen hamile kaliyor derken toplumun bir yarisinda bozukluk mu var diyorsunuz at görusuyle mi bakiyorsunuz burada ben sorunumu sorumu paylasiyorum gldiginiz yoruma bak bence bu komik asil sizin gibi insanlar derken duzelteyim menopozdaki insanlar demek istemissiniz belkide ama benim yasim 20 :s yorum yaparken kendinizi komik duruuma dusurmeyin bence

sen iyi değilsin he ben sana söyliyim anla artık iyi olmadığını. bu ne böyle durmadan hamile miyim diye konu açıyosun. korunsana hamile miyim hamile miyim diye sorucağına ne bilelim biz hamile misin değil misin? evet hamilesin desek ne olucak? korunmuyosan sonucuna da katlanıcaksın ama inşallah hamile kalmazsın ben o karnındaki bebeğe acırım. doğum kontrol hapı al kullan yani ondan sonra da burda sorup durma hamile miyim diye kimse senin kadar konu açmıyo burda hamile miyim diye. her açtığın konu hamilelikle ilgili hamile miyim acaba diye

benim bunyemde karakterimde sizi ilgilendirmez yorum yapicaksaniz soruya yönelik fikirlerinizle olsun,o olmadi yorum yapma geregi duymayin..Gebe falan kalirsam senin sözunu dinleyipte aldiracak degilim heralde heleki SEN KIMSIN YANI ? :S senin gibi annesi oldugu icin utanir derken bence sizde belki annesiniz dusunerek yazin yasiniz basinizda degi.He bana eger o...demke istiyrosaniz ilk önce bu kelimenin anlamini bir sözcukte bulmanizi tavsiye ederim ki dedginiz laf size geri dönmesin cunku anliyamamissnzi anlamini nerde kimde kullanildigini bilmiyorsunuz onune gelene söyluyen ergenler gibisnz..

seks yapmak mi gunah anliyamadim :s siz nasil dunyaya geldiniz acaba :ss korkum yaparken degil yaptiktan sonradda degil suan konusmuyor olmaysimiz benim korkum..

bakma sende kardesım ozaman actıgım konulara alla allah..gel bana doktorluk yapmı dedık yada sızın dedıgınızle kalıcam mı dedım senınde turkcen ıyı degıl bellı fıkır dedım fıkır hadı yoluna yazma bırdaha :s ıyıyım ben emın ol canını sıkma laf yedın dıye laf sokmaya calısma snde anlamadık sankı

allahım sabıır verr su muabrek gunlerde boyle kullarına akıl fıkır ver canım hıcmı dusunmıuyosun kendını aılenı sen nasıl yaparsın bole bıseyıı bı cana kıymak ne kadar gunah vıcdan azabından ölür ınsan neyse bısı demıorum ben artıkkk

Acaba bu yaşta bu ne hız ?? içime boşaldı acaba hamile kalır mıyım ??? sen ilişkiye girmenin nasıl olduğunu biliyorsun da acaba içine boşaldığında hamile kalabileceğini nasıl bilemiyorsun çocuğumm hee ?? çocuksun çocuk takılmışsın seviyorum aşığım o beni bırakmaz biz birbirimiz seviyoruz..sen hamile kalırsan gidip o çocuğa hamileyim de bakalım ne diyecek ?? kızım senin aklın yok mu niye korunmuyosun ?? kızmayayım diyorum ama olmuyor yapamıyorum..annen baban var mı senin..?? eğer varsa çok yazık onlara..Allh evlatın da hayırlısını versin Ya Rabbim...! 20 yaşında içine boşalmış sevgilisi hem de defalarca gelmiş hamile kalır mıyım ?? kalırsın tabi bal gibi hem de !! ondan hamile kalıp evlenmeye mi zorlucan anlamadım ki ??

seks yapmak mi gunah anliyamadim :s siz nasil dunyaya geldiniz acaba :ss korkum yaparken degil yaptiktan sonradda degil suan konusmuyor olmaysimiz benim korkum..

Seks yapmak gunah mi demissin afedersin ama sen islam dinine inaniyormusun beni yanlis anlama eger baska dine mensubsan bisey diyemem ama islamiyette buyuk gunahlardan biri zinadir bide yorum yapan herkese cvp verip duruyorsun tmm gencsin senin nazarinda bu nedir bilmiyorum ama bize gore yaptigin sey buyuk bi hata ve sen bu toplumun deger yargilarini biliyorsundur boyle bi konuyu bu sitede acinca buyuk tepki alacagini tahmin etmen gerekirdi sana tavsiyem yorumlara cvp yazma cunku daha fazla kuculuyorsun bide adet gununu bekle sonra test yap negatifse sorun yok sonrasina dikkat edersin sonuc pozitifsede ne yapacagina sen karar verirsin insaAllah pisman olacagin seyler yapmazsin daha cok gencsin yazik etme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…