- Konu Sahibi bensakagibiyim
-
Selam 20 yasindayim 21 ekimde beraber oldum ve icime bosaldi basim döndu o an,ertesi
gunu surtunduk ve surtunurken agriyordu,23 ekimde adet oldum siddetli
bir sekilde acile gittim doktor yumurtaliklarima bakti temizsin dedi.
Sonra adet gördum,ve 26 ekimde tekrar birlikte olduk icime bosaldi yine basim döndu o
an ve ertesi gunu cok az bir kanamayla adetim erken bitti.Ve sonra 5 kasim birlikte olduk ve 11 kasimdada
acaba bu ay gebe testi positif gösterir mi ?
evlimisin?hamilelikmi istiyorsun?adetinin tam ortasında,hamilelik şansının yüksek olduğu dönemde beraberlik yaşamışsın.ama testin pozitif göstermesi için daha erken,hamileysen test için adetinin gecikmesini bekleyeceksin.
afedersin ama içine boşalmasına neden izin veriyorsun?diyelim ki hamile kaldın ne olucak sonuç?
bilmiyorum boyle bir ihtiml varmidir gunahsiz birseye kiyamam ki ben
bilmiyorum boyle bir ihtiml varmidir gunahsiz birseye kiyamam ki ben
İhtimal hep vardir tabiki. Ki sen tek iliskiden degil farkli zamanlardaki bi suru iliskiden bahsediyosun.
ayni kisiyle yaptim o iliskileri
kızmayım diyorum ama olmuyor sinir oluyorum sizin gibi insanlara birlikte olmayı biliyorsanız içine boşalmanın doğuracağı sonuçlarıda pekala biliyor olmalısınız ister evli olun ister olmayın benim takıldığım bu değil madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz niye korunmadınız sakın birdenbire oldu dayanamadık gibi bahanelerinde arkasına saklanmayın aynı şeyi defalarca yapmışsınız inşallah hamile değilsinizdir burada bebek sahibi olmak için çabalayan o kadar insan varken sizin gibi sorumsuzların hamile kalmasına tahammül edemiyorum
ben oyle birsey demedim korkum tabii var herkesin olur,birincisinde denedik ve o tarihten sonra adet gördum
ve uzuldum biraz kendimde bir sorun var sandim ve yanlis yaptim 3 defa daha iliskiye girdim..sorumsuz olan ben degil bebegin babasi cunku umrunda degil beyninden vurulmusa döndum napicami bilmiyorum adetim bekliyorum sadece oda ne zaman geliyor bilmiyorum buyuk ihtimalle ayin 20lerinde bide spermler vucutta yasadiini duymustum 3-4 gun kaliyorlarmis...
erkek bunu dert etmez aldığı zevke bakar hiçbir zaman umrunda olmayacak olmaz da...
sen kendini garanti altına almalıydın çok küçük de değilsin neyin nasıl olduğunu bilicek yaştasın..
sorun var sandın ve 3 defa daha ilişki yaşadın sorun olmadığını görmek için mi??
daha adet gecikmesi yasamadim sorun var mi yok mu bilmiyorum ama evet mantiksizdi bebegime ben kendim bakarim
kızmayım diyorum ama olmuyor sinir oluyorum sizin gibi insanlara birlikte olmayı biliyorsanız içine boşalmanın doğuracağı sonuçlarıda pekala biliyor olmalısınız ister evli olun ister olmayın benim takıldığım bu değil madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz niye korunmadınız sakın birdenbire oldu dayanamadık gibi bahanelerinde arkasına saklanmayın aynı şeyi defalarca yapmışsınız inşallah hamile değilsinizdir burada bebek sahibi olmak için çabalayan o kadar insan varken sizin gibi sorumsuzların hamile kalmasına tahammül edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?