• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yoksa HAMILEMIYIM yardim edin

bensakagibiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
47
0
96
34
İstanbul
Selam 20 yasindayim 21 ekimde beraber oldum ve icime bosaldi basim döndu o an,ertesi
gunu surtunduk ve surtunurken agriyordu,23 ekimde adet oldum siddetli
bir sekilde acile gittim doktor yumurtaliklarima bakti temizsin dedi.
Sonra adet gördum,ve 26 ekimde tekrar birlikte olduk icime bosaldi yine basim döndu o
an ve ertesi gunu cok az bir kanamayla adetim erken bitti.Ve sonra 5 kasim birlikte olduk ve 11 kasimdada
acaba bu ay gebe testi positif gösterir mi ?

Selam 20 yasindayim 21 ekimde beraber oldum ve icime bosaldi basim döndu o an,ertesi
gunu surtunduk ve surtunurken agriyordu,23 ekimde adet oldum siddetli
bir sekilde acile gittim doktor yumurtaliklarima bakti temizsin dedi.
Sonra adet gördum,ve 26 ekimde tekrar birlikte olduk icime bosaldi yine basim döndu o
an ve ertesi gunu cok az bir kanamayla adetim erken bitti.Ve sonra 5 kasim birlikte olduk ve 11 kasimdada
acaba bu ay gebe testi positif gösterir mi ?

evlimisin?hamilelikmi istiyorsun?adetinin tam ortasında,hamilelik şansının yüksek olduğu dönemde beraberlik yaşamışsın.ama testin pozitif göstermesi için daha erken,hamileysen test için adetinin gecikmesini bekleyeceksin.

evlimisin?hamilelikmi istiyorsun?adetinin tam ortasında,hamilelik şansının yüksek olduğu dönemde beraberlik yaşamışsın.ama testin pozitif göstermesi için daha erken,hamileysen test için adetinin gecikmesini bekleyeceksin.

evli degilim :/ adetin tam ortasinda birlikte olduk ve adetli degilkende birlikte olduk

afedersin ama içine boşalmasına neden izin veriyorsun?diyelim ki hamile kaldın ne olucak sonuç?

kızmayım diyorum ama olmuyor sinir oluyorum sizin gibi insanlara birlikte olmayı biliyorsanız içine boşalmanın doğuracağı sonuçlarıda pekala biliyor olmalısınız ister evli olun ister olmayın benim takıldığım bu değil madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz niye korunmadınız sakın birdenbire oldu dayanamadık gibi bahanelerinde arkasına saklanmayın aynı şeyi defalarca yapmışsınız inşallah hamile değilsinizdir burada bebek sahibi olmak için çabalayan o kadar insan varken sizin gibi sorumsuzların hamile kalmasına tahammül edemiyorum

Son düzenleme:
günahsız bi bebeğe kıyamıyosan önlemini alıcaksın kardeşim böle yazılanları okudukça sinirlerime hakim olamıyorum gerçekten

birisiyle birliktelik yaşarsın ya da yaşamazsın bu senin kendi seçimin ama önlemini alıcaksın o zaman hem korkuyosun hem

yapıcağından geri kalmıyosun bu işin biran önce önlemini almaya bak sana değil olucak bebeğe acıyorum sadece

bilmiyorum boyle bir ihtiml varmidir gunahsiz birseye kiyamam ki ben

nasıl yani böyle bir ihtimal var mıdır ne demek onu anlayamadım?
bebek nasıl olur bilmiyor musun?
bence bundan sonra önlemini almalısın aksi takdirde olacak olan şey belli..
ve ne yazık ki masum,günahsız o bebeğe olacak...

bu konuyu başka bölümde daha açmıştınız orda da çoğu kişi aynı şeyi sölemişti siz gibileri gördükçe Allah sizin gibilere evlat vermesin

diyorum bu kadar evlat aşkıyla yanıp tutuşan insan varken kıyamayınca napıcaksınız doğurup cami avlusuna mı bırakıcaksınız

sevgilinizin size sahip çıkacağını düşünüyosanız yanılıyosunuz öğrendiği an hayatınızdan çıkıcaktır umarım böle bişey yoktur size değil

o bebeğe acırım

kızmayım diyorum ama olmuyor sinir oluyorum sizin gibi insanlara birlikte olmayı biliyorsanız içine boşalmanın doğuracağı sonuçlarıda pekala biliyor olmalısınız ister evli olun ister olmayın benim takıldığım bu değil madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz niye korunmadınız sakın birdenbire oldu dayanamadık gibi bahanelerinde arkasına saklanmayın aynı şeyi defalarca yapmışsınız inşallah hamile değilsinizdir burada bebek sahibi olmak için çabalayan o kadar insan varken sizin gibi sorumsuzların hamile kalmasına tahammül edemiyorum

ben oyle birsey demedim korkum tabii var herkesin olur,birincisinde denedik ve o tarihten sonra adet gördum
ve uzuldum biraz kendimde bir sorun var sandim ve yanlis yaptim 3 defa daha iliskiye girdim..sorumsuz olan ben degil bebegin babasi cunku umrunda degil beyninden vurulmusa döndum napicami bilmiyorum adetim bekliyorum sadece oda ne zaman geliyor bilmiyorum buyuk ihtimalle ayin 20lerinde bide spermler vucutta yasadiini duymustum 3-4 gun kaliyorlarmis...

ben oyle birsey demedim korkum tabii var herkesin olur,birincisinde denedik ve o tarihten sonra adet gördum
ve uzuldum biraz kendimde bir sorun var sandim ve yanlis yaptim 3 defa daha iliskiye girdim..sorumsuz olan ben degil bebegin babasi cunku umrunda degil beyninden vurulmusa döndum napicami bilmiyorum adetim bekliyorum sadece oda ne zaman geliyor bilmiyorum buyuk ihtimalle ayin 20lerinde bide spermler vucutta yasadiini duymustum 3-4 gun kaliyorlarmis...

erkek bunu dert etmez aldığı zevke bakar hiçbir zaman umrunda olmayacak olmaz da...
sen kendini garanti altına almalıydın çok küçük de değilsin neyin nasıl olduğunu bilicek yaştasın..
sorun var sandın ve 3 defa daha ilişki yaşadın sorun olmadığını görmek için mi??

erkek bunu dert etmez aldığı zevke bakar hiçbir zaman umrunda olmayacak olmaz da...
sen kendini garanti altına almalıydın çok küçük de değilsin neyin nasıl olduğunu bilicek yaştasın..
sorun var sandın ve 3 defa daha ilişki yaşadın sorun olmadığını görmek için mi??

daha adet gecikmesi yasamadim sorun var mi yok mu bilmiyorum ama evet mantiksizdi bebegime ben kendim bakarim

sorumlu bebeğin babasımı

ne yaptı yatağamı bağladı seni?
silah mı dayadı beynine?
??????

tek sorumlu sensin çünkü vücut senin vücudun kullandırtmasaydın!
ne bekliyordun ortada hic bir ciddiyet yokken aklı fikri
sadece bilmem neresinde olan adam
şimdi sen hamile olsan sahipmi çıkacak??
yapmayın Allah aşkınıza yapmayınn
seven adam dokunmaya bile kıyamaz
bekler!
Allahım yorum yapmayayım diyorum dayanamıyorum
cahillik dicem ne cahilliği bu zamanda ne cahilliği?
Rabbim korusun evlatlarımızı ...

Hayir anlamıyorum insanlarin tepkisini toplamak icinmi yazdiniz buraya... baska bi konu daha acmissiniz insallah hamile degilsinizdir sonucta olan o bebege olacak akli selim olacak yastasiniz ama daha kendinizi bile koruyamiyorken bebegime ben bakarim demek pek bi trajikomik... insallah hamile degilsinizdir insallah o temiz bebege bisey olmaz sizin gibi insanlar hemen hamile kaliyor ya iste bunu hic anlamiyorum

Ya çok rahat bir bünyeye sahipsin ya da hakkaten dalga geçiyosun..Gebe falan kalırsan aldır emi..Yazık,gün gelir senin gibi bi annesi olduğu için utanır..Bebeğin babasıymışşş..Ha haayy ne babası kuzuuumm!! Bence erkek arkadaşını ilk gördüğün yerde atla üstüne.Kendini tekrar dene,sorun var mı yok mu bu sefer çıkar heralde !!!!

Agzına saglık canım tahammul edılecek gıbı degıller zaten ilişkiye gırerken herseyı bılırler korunmayı bılmezler bilirlerde işlerine gelmez allah akıl fıkır versınler bunlara

Back