- 8 Şubat 2009
- 873
- 32
- Konu Sahibi asiyan_1010
canım benim bu kadar tercüman olunur mu duygulara... hayret ettim valla içimdekini aklımdakini söküp yazmışsın sanki.... evet bitmiyor, bitmiyor hasretimiz, en mutlu olduğum anlarda bile içimin bi tarafı hep kanıyor... özellikle bu ay hiç kafama takmıyacağım diyordum ama son 3-4 gündür ağlayışlarımın haddi hesabı yok bittiğimi tükendiğimi hissediyorum artık... yavaş yavaş eriyorum sanki. benliğimi, içimi, zihnimi, bedenimi kemiriyor bu özlem... kendimi çok yorgun hissediyorum... ilk kez bu kadar bıraktım kendimi sanırım...
sen o kadar güzel anlatmışsın ki bize anlatacak pek bişey bırakmamışsın zaten
tesekkür ederim arkadasım.sen ve herkes dail,bu yazdıklarımdan kendine bir parça çıkarabiliyorsa bu demektir ki,birbirimizi tanımasakta hepimizin canını acıtan tek bir nokta var.oda bebek özlemi,bebek hasreti...inan ki aklımdan geçenler bunlar.yüreğimde yaşattıklarım ve yaşatamadıklarım..hepsi o kadar uzak geliyor ki bana..daha anlatacak çok şey var aslında..çünkü ben bile bu yazdıklarımla içimdeki acıyı tam yansıtamadığımı düşünüyorum inan bana.sadece bir acının yüreğime oturduğunu hissedebiliyorum.ama bu acıyı daha derinden nasıl anlatırım onu bilmiyorum..:1no2: