- 8 Şubat 2009
- 873
- 32
- Konu Sahibi asiyan_1010
Her seyin bir bedeli vardir bunu sakin unutma olurmu..
Hep isterdimki sevdigim adamdan bir melegim olsun,hatta hamile oldugumu ilk duydugumda,babasinin eli karnimdaydi ve o sözleri asla unutmuyorum."Kizim babasinin sicakligini alsin biraz" dedi ve karnimi oksadi.düsünki daha bebegin cinsiyetini bilmiyorduk,Kizimin gözlerinin hep bana benzemesini isterdi askim,egerki kiz dogurmazsam olana kadar devam diyordu.Canim benim ama hayalimiz kursagimizda kaldi..Ben umudumu yitirmiyorum birgün olacak evet evet birgün olacak...Benim yerimde olsan ne yapardin otur bir düsün.Tam hissediyorsun,elin karninda uyuyorsun,bebisinle konusuyorsun ve aci bir son.
Sabret bekle ve birgün olacak diye kendine teselli ver..
düşüğüm oldu benim 2 ay önce.cok büyük değildi..5 haftalık.duyar duymaz topik açmıştım belki okumuşsundur.3 yıl beklenen hasretin sonu bu mu olmalıydı..tam 2 hafta yasadım o duyguyu belki okadar sürmedi bile..seni anlıyorum ama her annenin acısı kendine hastır.5 haftalıktı ama sanki içimde büyümüş kocaman olmuştu.idrar testi yaptırdığım zaman hemşirenin pozitif demesiyle saatlerce ağladığımı bilirim ben..okadar çok ağladım ki orada bulunan herkes 'cocuğu istemiyor muydun yoksa' dediler.nasıl anlatırdım onlara cok bekledim diye..daha kalbi bile atmadan eşimle benimsemiştik onu..zaten eşim sonra daha çok istedi bir cocuğunun olmasını..artık kendimi bir yana attım..bu sefer sevinci değil,özlemi ağlattı beni..