Ben yle byk yalanlar syledim ki...

Her seyin bir bedeli vardir bunu sakin unutma olurmu..
Hep isterdimki sevdigim adamdan bir melegim olsun,hatta hamile oldugumu ilk duydugumda,babasinin eli karnimdaydi ve o sözleri asla unutmuyorum."Kizim babasinin sicakligini alsin biraz" dedi ve karnimi oksadi.düsünki daha bebegin cinsiyetini bilmiyorduk,Kizimin gözlerinin hep bana benzemesini isterdi askim,egerki kiz dogurmazsam olana kadar devam diyordu.Canim benim ama hayalimiz kursagimizda kaldi..Ben umudumu yitirmiyorum birgün olacak evet evet birgün olacak...Benim yerimde olsan ne yapardin otur bir düsün.Tam hissediyorsun,elin karninda uyuyorsun,bebisinle konusuyorsun ve aci bir son.
Sabret bekle ve birgün olacak diye kendine teselli ver..

düşüğüm oldu benim 2 ay önce.cok büyük değildi..5 haftalık.duyar duymaz topik açmıştım belki okumuşsundur.3 yıl beklenen hasretin sonu bu mu olmalıydı..tam 2 hafta yasadım o duyguyu belki okadar sürmedi bile..seni anlıyorum ama her annenin acısı kendine hastır.5 haftalıktı ama sanki içimde büyümüş kocaman olmuştu.idrar testi yaptırdığım zaman hemşirenin pozitif demesiyle saatlerce ağladığımı bilirim ben..okadar çok ağladım ki orada bulunan herkes 'cocuğu istemiyor muydun yoksa' dediler.nasıl anlatırdım onlara cok bekledim diye..daha kalbi bile atmadan eşimle benimsemiştik onu..zaten eşim sonra daha çok istedi bir cocuğunun olmasını..artık kendimi bir yana attım..bu sefer sevinci değil,özlemi ağlattı beni..

canim yaa nekadar duygulu yazmissin gozlerim dolu dolu okudum,,,o kadar icten diliyorumki ins ins ins(uc kere soyleyince meleklerde duyarmis)rabbim en kisa zamanda sana melegini yada meleklerini bagislasin,,,allahim nolur asiyanin da gobisine bebisini yerlestir yarabbimmm,,,

allah razı olsun canım senden.beni tanımadan böyle konuşman beni daha çok duygulandırdı..ne diyeceğimi bilemiyorum.bende benim gibi olan tüm anneler için dua ediyorum.herkes özlemle beklediği evledına kavuşsun artık ne olur allahımm:Saruboceq:

düşüğüm oldu benim 2 ay önce.cok büyük değildi..5 haftalık.duyar duymaz topik açmıştım belki okumuşsundur.3 yıl beklenen hasretin sonu bu mu olmalıydı..tam 2 hafta yasadım o duyguyu belki okadar sürmedi bile..seni anlıyorum ama her annenin acısı kendine hastır.5 haftalıktı ama sanki içimde büyümüş kocaman olmuştu.idrar testi yaptırdığım zaman hemşirenin pozitif demesiyle saatlerce ağladığımı bilirim ben..okadar çok ağladım ki orada bulunan herkes 'cocuğu istemiyor muydun yoksa' dediler.nasıl anlatırdım onlara cok bekledim diye..daha kalbi bile atmadan eşimle benimsemiştik onu..zaten eşim sonra daha çok istedi bir cocuğunun olmasını..artık kendimi bir yana attım..bu sefer sevinci değil,özlemi ağlattı beni..

Benimkide 6 haftalikti cok iyi anliyorum seni:KK43:
Babasi ve be duyunca sevincten oturup aglamistik,sanki ayni filim icindeyiz,bu kabus bitecek lütfen sabirli ol.Gerci sana diyorum ama ben hala kabul edemedim bebegimi kaybetmeye..Hergün inan agliyorum,bir bebek görsem icim gidiyor.
Zamanla düzelecek hersey,elbet bahar gelecek senin yüregine,sunu unutma anne olmak istiyorsan hep pozitif düsüneceksin..Simdi bende bebegim olsun istiyorum ama hep bir korku var ya birsey olursa diyorum..Zaman gecsin yaralar biraz kapansin belki ozaman saglikli birsekilde düsünebiliriz...
Allahim duysun sesini,o güzel gözlerin sevincten aglasin.Bak kucagina aldiginda emin ol tüm acilarini sökp atacak bebeginin kokusu.

allah razı olsun canım senden.beni tanımadan böyle konuşman beni daha çok duygulandırdı..ne diyeceğimi bilemiyorum.bende benim gibi olan tüm anneler için dua ediyorum.herkes özlemle beklediği evledına kavuşsun artık ne olur allahımm:Saruboceq:

allah sendende razi olsun canim,,,bende 6 senedir evliyim ama bazi kanunlardan dolayi esimin yanina gelememistim simdi 15 aydir burdayim esimin yaninda, bizde bebek icin 15 aydir ugrasiyoruz ama olmuyo bi turlu seni cok iyi anliyorum bende okadar istiyorumki elleri yumuk yumuk gozleri boncuk boncuk pamuk gibi bi melegim olsun istiyorum oyuzden isteyen herkese dua ediyorum rabbim sagliklisini versin biran once...

allah sendende razi olsun canim,,,bende 6 senedir evliyim ama bazi kanunlardan dolayi esimin yanina gelememistim simdi 15 aydir burdayim esimin yaninda, bizde bebek icin 15 aydir ugrasiyoruz ama olmuyo bi turlu seni cok iyi anliyorum bende okadar istiyorumki elleri yumuk yumuk gozleri boncuk boncuk pamuk gibi bi melegim olsun istiyorum oyuzden isteyen herkese dua ediyorum rabbim sagliklisini versin biran once...

eşinin yanındasın ya artık,üzülme hersey yoluna girer.allah seni gurbet ellerde yalnız koymaz inşallah.avatarındaki gibi kıvır kıvır saçları olan bir melek gönderir sana.arkadaşım doğum yapıcak bir haftaya kalmaz.onu gördükçe daha da içim parçalanıyor.en yakın arkadaşım olmasına rağmen her buluştuğumuzda sanki yüreğimden parçalar kopuyor.kıskançlık değil yalnış anlama..sadece bebek hasreti benimkisi..sadece beni bitiren tek şey ona kavuşamama korkusu..

Benimkide 6 haftalikti cok iyi anliyorum seni:KK43:
Babasi ve be duyunca sevincten oturup aglamistik,sanki ayni filim icindeyiz,bu kabus bitecek lütfen sabirli ol.Gerci sana diyorum ama ben hala kabul edemedim bebegimi kaybetmeye..Hergün inan agliyorum,bir bebek görsem icim gidiyor.
Zamanla düzelecek hersey,elbet bahar gelecek senin yüregine,sunu unutma anne olmak istiyorsan hep pozitif düsüneceksin..Simdi bende bebegim olsun istiyorum ama hep bir korku var ya birsey olursa diyorum..Zaman gecsin yaralar biraz kapansin belki ozaman saglikli birsekilde düsünebiliriz...
Allahim duysun sesini,o güzel gözlerin sevincten aglasin.Bak kucagina aldiginda emin ol tüm acilarini sökp atacak bebeginin kokusu.

evet dediğin gibi bu çektiğimiz acıların sonunda kanacağız yine o iki masum bakışa...ama korkuyorum dedim ya..içimde hep bir ümitsizlik var.sanki bidaha olmucakmış gibi.sanki yaşamın o iki ince çizgisi bi anda gene kopuverecekmiş,ellerimden kayıp gidiverecekmiş gibi hissediyorum.ümitsizlik değil bu korku..onu elime alamamak koklayamamak,kucağıma alıp ninniler söyleyememek..bunları ümit etmeden nasıl yaşarım ben..

evet dediğin gibi bu çektiğimiz acıların sonunda kanacağız yine o iki masum bakışa...ama korkuyorum dedim ya..içimde hep bir ümitsizlik var.sanki bidaha olmucakmış gibi.sanki yaşamın o iki ince çizgisi bi anda gene kopuverecekmiş,ellerimden kayıp gidiverecekmiş gibi hissediyorum.ümitsizlik değil bu korku..onu elime alamamak koklayamamak,kucağıma alıp ninniler söyleyememek..bunları ümit etmeden nasıl yaşarım ben..

Bu korkum seni ümitsizlige itmesin sakin.Kendimede kiziyorum ve sürekli
Korkma aksine bu düsünce sana hep cesaret versin,diyorum icimden,sende benim gibi yap,gece uyurken elini karnina götür,kapat gözlerini hayalini kur,icinden konus bebisle.Cok iyi geliyor inan bak:ecrin_bebek:..Esinde yaninda daha ne olsun,hangi doktora gidersen git hep ayni lafi diyecek sana,pozitif olacaksin ve hergün olmaz diye kendini yiyip bitirmeyeceksin..Baka canim burda kac kisi senin yaninda haberin varmi?
Demekki senin kaderinde olan bir sürü insan var,tek degilsin,örnek bak benle senin kaderin ayniymis ama gömülme yalnizliga,kafani cikar o karanliktan..
Esinin gözlerinin icine bak hep,

eşinin yanındasın ya artık,üzülme hersey yoluna girer.allah seni gurbet ellerde yalnız koymaz inşallah.avatarındaki gibi kıvır kıvır saçları olan bir melek gönderir sana.arkadaşım doğum yapıcak bir haftaya kalmaz.onu gördükçe daha da içim parçalanıyor.en yakın arkadaşım olmasına rağmen her buluştuğumuzda sanki yüreğimden parçalar kopuyor.kıskançlık değil yalnış anlama..sadece bebek hasreti benimkisi..sadece beni bitiren tek şey ona kavuşamama korkusu..

evet yanindayim simdi rabbime sukur,,,hersey yoluna girdi duzenimizi kurduk tek eksigimiz bebis,,,amin canim allah razi olsun,,,ayy ne guzel olur oyle kivir kivir sacli bi melegim olsa o avatardakine benziyo benim sac rengimde acicik belki olurda bellimi olur...seni anliyorum tabiki kiskanclik degil bende ayni seyleri yasadigim icin daha dogrusu bebis isteyen tum bayanlar bu duyguyu yasiyo,,,bi bebis yada bi hamile gordugumuzde icimiz gidiyo ama kiskanclik tabiki degil bu istek sadece,,,ins ins ins birgun sende bende isteyen tum herkes meleklerine kavusucak kavusucaz arkdsm icini ferah tut rabbim seninde yuzunu guldurcek ins ins ins,,,

buarada arkdsnada hayirli ve kolay dogumlar diliyorum,,,rabbim kolaylikla kurtulmayi nasip etsin sag salim kucagina almayi nasipetsin,,,

Son düzenleme:
yazını iş yerinde okudum canım. kendime engel olamadım bir hıçkırık çıkıverdi dudaklarımdan. gözlerim doldu.. bu kadar isteyen bir anneyi Rabbim daha fazla bekletmez biliyorum. Allah tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah canım.

bebeğinle arandaki engeller yıkılsın, meleğin en kısa zamanda seninle olsun inşallaah. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, içlerinden bizleri de ayırmasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
ama en azından bazı duygulular var.benim gibi.onlara karsı saygısızlık yapmasan diyorum.sen duygusallaşmamışsın senin kalbin duvar olmuş bence.

canım benım senı de balsuratı da cok ıyı anlıyorum duygularınızı paylasıyorum ınan bana balsurat sana kotu bısey demedı o senınle aynı seylerı hıssedıyo onun da cok uzuldugu zamanlar oldu sadece artık yoruldu tepkılerı degıstı ama ınan o da senın kadar cok ıstıyo rabbım ısteyen herkeze versın bebeklerını bırbırımıze bıraz daha anlayıslı ve hosgorulu olalım tamammı guzelım

asiyan seni çok iyi anlıyorum, balsuratın yazısını okur okumaz onu da çok iyi anladım, sanırım yanlış değerlendirdin yazısını, balsurat senin geçtiğin süreçlerden geçti, inan bir süre sonra o kadar çok yaşıyorsun ki bu duyguyu başedebilmek ve hayata devam edebilmek için duygularını törpülemeyi, bastırmayı öğreniyorsun, sürekli bu acıyla yaşanmaz, kendini adapte edebilmek için bir savunma geliştirmen gerekiyor, çoğu kadının yaptığı bu, bu da duygusuluk değil aksine kendini korumaktır canım. ınşallah isteyen tüm kadınlara Rabbim daha fazla aratmadan verir bebeklerini, ben dahil...

CANIM....Tüm kalbimle dua ettim senin ve bu durumdaki tüm anne adayları için...Ama bak ne dicem sana;bir arkadaşım yıllarca denedi bebek sahibi olamadı, sonra tam tüp bebek için tedaviye başlayacakları sırada hamile olduğunu öğrendiler, bu biiiiir.ıkincisi bir akrabamız 10 senelik evlilikten sonra şu anda ikiz bebişlerini büyütmekle meşgul :)
Bak göreceksin senin de özlediğin o gün gelecek!!

asiyan seni çok iyi anlıyorum, balsuratın yazısını okur okumaz onu da çok iyi anladım, sanırım yanlış değerlendirdin yazısını, balsurat senin geçtiğin süreçlerden geçti, inan bir süre sonra o kadar çok yaşıyorsun ki bu duyguyu başedebilmek ve hayata devam edebilmek için duygularını törpülemeyi, bastırmayı öğreniyorsun, sürekli bu acıyla yaşanmaz, kendini adapte edebilmek için bir savunma geliştirmen gerekiyor, çoğu kadının yaptığı bu, bu da duygusuluk değil aksine kendini korumaktır canım. İnşallah isteyen tüm kadınlara Rabbim daha fazla aratmadan verir bebeklerini, ben dahil...

ŞenizŞenizCanım ağzına sağlık yazdıkların sonuna kadar katılıyorum evet yazmamdaki amaç oydu sende çok güzel açıklamıssın:asigim:

benim daha 3 yılım oldu.6 sene olsaydı dayanamazdım herhalde.inş. allah bana seninki gibi bir sabır verir.mirmirmirmir

Dayanırdın canım Allah sabrını veriyor sen sabırla bekle ve Hayırlısını iste yeter!
Allah nasip ederse bende 7.senemde kavuşucam bebeğime

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...

Benim kalbimin duvar olup olmadığı seni hiç ilgilendirmez:1closedeyes:

ozaman insanların ümitlerini suistimal etme.yazdığım yazılar benim için okadar önemliydi ki.yazdıklarıma hakaret edemezsin buna hakkın yok.kimsenin hakkı yok.soğuk olabilir yazdıklarım beğenmemişte olabilrsin.ama onlar benim için çok önemli.hiç yorum yazmasaydın beni daha çok mutlu ederdin.ikimizde aynı dertteyiz belki ikimizinde beklediği tek şey var..lütfen o tek şeyide benide kendin gibi duygusuz ümitsiz bir insana çevirme.lütfen..

yazını iş yerinde okudum canım. kendime engel olamadım bir hıçkırık çıkıverdi dudaklarımdan. gözlerim doldu.. bu kadar isteyen bir anneyi Rabbim daha fazla bekletmez biliyorum. Allah tez zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder inşallah canım.

bebeğinle arandaki engeller yıkılsın, meleğin en kısa zamanda seninle olsun inşallaah. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, içlerinden bizleri de ayırmasın...[/QUO

tskr ederim.inşallah canım.hasretim öyle büyüdü ki..deseler ki ölüm olsa yine isytermiydin.evet yine isterdim.bıkmadan usanmadan yorulmadan yine,yine isterdim...

X