Ben yle byk yalanlar syledim ki...

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
yok yok...
geliceksin..! diyorum hep...her defasında kendimi kandırıyorum..her defasında okadar yakıyor ki içimi..yok diyorum olucak bu sefer olucak...yalan söylüyorum aslında kendime..her defasında yalan...bebeğim ben öyle büyük yalanlar söyledim ki...geleceksin diye,annenin canında olacaksın diye...göremedin beni...ne kadar düştüğümü hatta diplere vurduğumu göremedin...her ayın sonunda babanın sadece gözlerime bakmasını ve binlerce kelime anlatmasını göremedin...oda istiyor...delicesine hemde..hele ben..beni sorma..ölüm gibi gelmemen.ölüm giibi her ayın sonunda yolunu gözlemem..ben değil sadece..her defasında başkalarına bahaneler uydurmam,düşünmüyoruz demem...bunlar yalan değilmi söylesene değil mi...elimdeki kağıdın üstünde yazan negatif değilmii..her gece babanın koynunda sen yoksun diye ağlayan ben değilmi..ufacıksın ama içimde açtığın yaralar büyük.. ben hayatımın en büyük yalannının içindeyim..keşke kimse olmasa..içimdeki özlem bitirse yok etse beni..duymasam görmesem hissetmesem her rüzgar estiğinde kokunu duymasam her baktığımda görmesem seni...kızıyorum hemde cok kızıyorum sana..bitiyorum yavaş yavaş..baban olmasa kaç kere bitirmiştim kendimi..konuşamadığpım bir köşeye çekildiğim zamanlarım oldu..kimse anlarmı beni..yüreğimde açtığın yaranın bu kadar büyük olduğunu kimse bilebilirmi..olur olur demelerinden bıktım..hani!olmuyor ya!gelmiyorsun ya!ozaman benim gibi herkeste yalanmı söylüyor...kokunu hissetmeliyim ihtiyacım var buna...okadar ihtiyacım var ki sana..bencillik mi yapıyorum..bakamıyorum babanın yüzüne inan ki bakamıyorum..her defasında yok demekten usandımmm..annelik bu kadar zor bir duygumu...bıktımm..ne olur gel ne olurr ne olurr..artık çaresizlikte başımı kaldıramaz oldum..kime ne diyeceğimi bilemez oldum..gel ne olur gel..ben öyle büyük yalanlar söyledim ki..anneni günaha koymadan gel.....:Saruboceq:

Allah tüm isteyenlere nasip etsin....
İnş. sesinizi duyacaktır.
Çok duygulandım bende dayanamıyom bebişleree:çok üzgünüm:

yok yok...
geliceksin..! diyorum hep...her defasında kendimi kandırıyorum..her defasında okadar yakıyor ki içimi..yok diyorum olucak bu sefer olucak...yalan söylüyorum aslında kendime..her defasında yalan...bebeğim ben öyle büyük yalanlar söyledim ki...geleceksin diye,annenin canında olacaksın diye...göremedin beni...ne kadar düştüğümü hatta diplere vurduğumu göremedin...her ayın sonunda babanın sadece gözlerime bakmasını ve binlerce kelime anlatmasını göremedin...oda istiyor...delicesine hemde..hele ben..beni sorma..ölüm gibi gelmemen.ölüm giibi her ayın sonunda yolunu gözlemem..ben değil sadece..her defasında başkalarına bahaneler uydurmam,düşünmüyoruz demem...bunlar yalan değilmi söylesene değil mi...elimdeki kağıdın üstünde yazan negatif değilmii..her gece babanın koynunda sen yoksun diye ağlayan ben değilmi..ufacıksın ama içimde açtığın yaralar büyük.. ben hayatımın en büyük yalannının içindeyim..keşke kimse olmasa..içimdeki özlem bitirse yok etse beni..duymasam görmesem hissetmesem her rüzgar estiğinde kokunu duymasam her baktığımda görmesem seni...kızıyorum hemde cok kızıyorum sana..bitiyorum yavaş yavaş..baban olmasa kaç kere bitirmiştim kendimi..konuşamadığpım bir köşeye çekildiğim zamanlarım oldu..kimse anlarmı beni..yüreğimde açtığın yaranın bu kadar büyük olduğunu kimse bilebilirmi..olur olur demelerinden bıktım..hani!olmuyor ya!gelmiyorsun ya!ozaman benim gibi herkeste yalanmı söylüyor...kokunu hissetmeliyim ihtiyacım var buna...okadar ihtiyacım var ki sana..bencillik mi yapıyorum..bakamıyorum babanın yüzüne inan ki bakamıyorum..her defasında yok demekten usandımmm..annelik bu kadar zor bir duygumu...bıktımm..ne olur gel ne olurr ne olurr..artık çaresizlikte başımı kaldıramaz oldum..kime ne diyeceğimi bilemez oldum..gel ne olur gel..ben öyle büyük yalanlar söyledim ki..anneni günaha koymadan gel.....:Saruboceq:

canım bende senin gibi 6 senedir yalanlar söylüyorum:çok üzgünüm:
kendime bile senağlama
çok güzel anlatmışsın tam benim hislerime tercuman olmuşsenağlama

Allahım inşallah verri size güzel bebekler;canım biliiyorum teselli gibi geliyor sözler ama gerçekten teselli olsun diye yazmıyorum;Allah zamanını biliyor;er yada geç verecek..belki hayırlısı böyle;ya Allah korusun verir de ileride benm basıma gelen gibi alıverirse;senin bu acıya dayanamayacagını;şu an yasadıgın acıyı kaldırabileceğini düşünüyor..
umarım dualarıımız geri çevrilmez..her gece kaınlr kulubünün bebek isteyen kadınlarına dua ediyorum..etmeye devam edicemm:Saruboceq:

umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursun canım.ben 1 yıllık evliyim ve şuanda düşünmüyorum ama bu tür yazıları okuyunca acaba ben de böyle bir durumla karşılaşırmıyım diye çok düşünüyorum.düşünmesi bile çok acı.umarım bebeğine kavuşursun ve bu yazdıkların tatlı bir hatıra olarak kalır.inan ve dua et rabbim büyük olur inşallah.tüm kalbimle diyorum ıNŞALLAH..............:teselli:

Yapma böyle canim,bende okadar bekledim ama bebegim bana gitmek icin gelmis sanki,kaybettim tutamadim,koklayamadim..Hep hayalim buydu,kokusunu alayim,sarilayim,öpmeye bile kiyamam derdim ama olmadi kaybettim..
Hayat devam ediyor,hergün bir baska umutla güne basliyor insan..Merak etme canim sen nefes aldigin sürece ona dahada hayata gelme sansi vereceksin..

Umudunu yitirme sakin,
Zamana birak sakin stres yapma,egerki stres yaparsan dahada zorlasir hersey.
Her ay bende kendime cok yalanlar söyledim,tamam busefer oldu vs dedim ama baktimki insan kendine baski yapinca dahada durum kötü oluyor.
Sana dua ediyorum hep mutlu ol,bebegini ins kucagina alir koklar beraber uyursunuz.

QUOTE=papatya2507;9509644]Allah tüm isteyenlere nasip etsin....
İnş. sesinizi duyacaktır.
Çok duygulandım bende dayanamıyom bebişleree:çok üzgünüm:
[/QUOTE]

saol canım.birgün inş. allah duyar sesimizi:Saruboceq:

canım bende senin gibi 6 senedir yalanlar söylüyorum:çok üzgünüm:
kendime bile senağlama
çok güzel anlatmışsın tam benim hislerime tercuman olmuşsenağlama

benim daha 3 yılım oldu.6 sene olsaydı dayanamazdım herhalde.inş. allah bana seninki gibi bir sabır verir.mirmirmirmir

Allahım inşallah verri size güzel bebekler;canım biliiyorum teselli gibi geliyor sözler ama gerçekten teselli olsun diye yazmıyorum;Allah zamanını biliyor;er yada geç verecek..belki hayırlısı böyle;ya Allah korusun verir de ileride benm basıma gelen gibi alıverirse;senin bu acıya dayanamayacagını;şu an yasadıgın acıyı kaldırabileceğini düşünüyor..
umarım dualarıımız geri çevrilmez..her gece kaınlr kulubünün bebek isteyen kadınlarına dua ediyorum..etmeye devam edicemm:Saruboceq:

sende saol canım.haklısın ama elden ne gelirki.söylediklerin doğru biliyorum ama sen gel bunları benim annelik duygusunu yaşamak isteyen kalbime anlat.hadi beni boşver ama ya kalbim..

umarım en kısa zamanda bebek sahibi olursun canım.ben 1 yıllık evliyim ve şuanda düşünmüyorum ama bu tür yazıları okuyunca acaba ben de böyle bir durumla karşılaşırmıyım diye çok düşünüyorum.düşünmesi bile çok acı.umarım bebeğine kavuşursun ve bu yazdıkların tatlı bir hatıra olarak kalır.inan ve dua et rabbim büyük olur inşallah.tüm kalbimle diyorum İNŞALLAH..............:teselli:

sen kesinlikle moralini bozma.allah herkese en hayırlısını verir.ben çok düşünmekten bu hale geldim.ama artık eminim ki ben istedikçe onun geleceği yok..

Yapma böyle canim,bende okadar bekledim ama bebegim bana gitmek icin gelmis sanki,kaybettim tutamadim,koklayamadim..Hep hayalim buydu,kokusunu alayim,sarilayim,öpmeye bile kiyamam derdim ama olmadi kaybettim..
Hayat devam ediyor,hergün bir baska umutla güne basliyor insan..Merak etme canim sen nefes aldigin sürece ona dahada hayata gelme sansi vereceksin..

Umudunu yitirme sakin,
Zamana birak sakin stres yapma,egerki stres yaparsan dahada zorlasir hersey.
Her ay bende kendime cok yalanlar söyledim,tamam busefer oldu vs dedim ama baktimki insan kendine baski yapinca dahada durum kötü oluyor.
Sana dua ediyorum hep mutlu ol,bebegini ins kucagina alir koklar beraber uyursunuz.

inş canım inşallah.allah inş. nasip eder dediklerinin tümünü bana.ama artık inancım yavaş yavaş azalıyor.allah sanada sabır versin.hayatta istediğim hersey oldu.iyi bir eş düzeli bir hayat.ama o yok..demek ki her mutluluğun birde mutsuz tarafı varmış..

sen kesinlikle moralini bozma.allah herkese en hayırlısını verir.ben çok düşünmekten bu hale geldim.ama artık eminim ki ben istedikçe onun geleceği yok..

canım benim birde eşimin kardeşi evlendi 1 yıllık evli olmadan bebekleri oldu(kaynımın eltimin)düşün 1 yıllık evli değillerdi bebeklerini kucaklarına aldılar:a015:
o yüzden sabırlı olmalıyız yoksa hayat bize sabrı öğretiyor:çok üzgünüm:

canım benim birde eşimin kardeşi evlendi 1 yıllık evli olmadan bebekleri oldu(kaynımın eltimin)düşün 1 yıllık evli değillerdi bebeklerini kucaklarına aldılar:a015:
o yüzden sabırlı olmalıyız yoksa hayat bize sabrı öğretiyor:çok üzgünüm:

allah inş en kısa zamanda sana bebişini verir.1 değil 2 tane verir inş.yerimseniben allah bu kadar sabırlı bir insanı hüsrana uğratmaz.hersey gönlünce olsun.

inş canım inşallah.allah inş. nasip eder dediklerinin tümünü bana.ama artık inancım yavaş yavaş azalıyor.allah sanada sabır versin.hayatta istediğim hersey oldu.iyi bir eş düzeli bir hayat.ama o yok..demek ki her mutluluğun birde mutsuz tarafı varmış..

Her seyin bir bedeli vardir bunu sakin unutma olurmu..
Hep isterdimki sevdigim adamdan bir melegim olsun,hatta hamile oldugumu ilk duydugumda,babasinin eli karnimdaydi ve o sözleri asla unutmuyorum."Kizim babasinin sicakligini alsin biraz" dedi ve karnimi oksadi.düsünki daha bebegin cinsiyetini bilmiyorduk,Kizimin gözlerinin hep bana benzemesini isterdi askim,egerki kiz dogurmazsam olana kadar devam diyordu.Canim benim ama hayalimiz kursagimizda kaldi..Ben umudumu yitirmiyorum birgün olacak evet evet birgün olacak...Benim yerimde olsan ne yapardin otur bir düsün.Tam hissediyorsun,elin karninda uyuyorsun,bebisinle konusuyorsun ve aci bir son.
Sabret bekle ve birgün olacak diye kendine teselli ver..

yok yok...

canim yaa nekadar duygulu yazmissin gozlerim dolu dolu okudum,,,o kadar icten diliyorumki ins ins ins(uc kere soyleyince meleklerde duyarmis)rabbim en kisa zamanda sana melegini yada meleklerini bagislasin,,,allahim nolur asiyanin da gobisine bebisini yerlestir yarabbimmm,,,

çok duygulandım ve tüm kalbimle senin için dua ettim..insallah allah sana hayırlı evlatlar nasip eder..

X