Ben Yeniyim :)

Kızlar ya muhabbetnize doyum olmuo ama bn sabahçıyımda çıkmam lazm hazırlık fln yapcm anca olur Tekrar tanıştığıma memnun oldum hepinizle ( : siz dewm edin .d hadi ii muhabbetler hoşçakalın :) .d

ayy okul bitmedimi canm.hiç cekilmez dicemde ben cok özledim lise yıllarımı sınıfımı pff keyfini cıkart hergünün

Kızlar ya muhabbetnize doyum olmuo ama bn sabahçıyımda çıkmam lazm hazırlık fln yapcm anca olur Tekrar tanıştığıma memnun oldum hepinizle ( : siz dewm edin .d hadi ii muhabbetler hoşçakalın :) .d

hoscakal canim

canım üzülme ya lazerle geçer onlar benim kuzeniminde yüzünde resmen sakal gibi çıkıyo kıllar göğsünde falan erkek gibi resmen ondada hormon bozukluğu yok ama çıkıyo işte

ah be canim umarim bi düzelme olur dioden lightsheere baslamak istiyorum sen hangisini yapiyorsun?

ben alexandrite yaptırıyorum canım

herkes farki bisey diyor canim basilari diyor su iyi bazilari bu iyi diyor,,,ama bakalim ben diodene basliyayim,,,kadin dedi ki 11. ayda baslayalimcünkü o zaman günesin etkileri gecer yüzünüzden,yoksa lekeler olusabilir,,,,

Son düzenleme:
herkes farki bisey diyor canim basilari diyor su iyi bazilari bu iyi diyor,,,ama bakalim ben diodene basliyayim,,,kadin dedi ki 11. ayda baslayalimcünkü o zaman günesin etkileri gecer yüzünüzden,yoksa lekeler olusabilir,,,,

evet kışın başlaman daha iyi olur ama kış bile olsa güneş kremini sür mutlaka

evet kışın başlaman daha iyi olur ama kış bile olsa güneş kremini sür mutlaka

canim IPL yaptiriyordum bir kac ay öncesine kadar ama burada arkadaslar dedi o sadece modern agda imis.......ya halbu ki söylemediler bana bunu orada

düsün insan parayi kenara birakta ne umutlarla yapiyor degil mi...

canim IPL yaptiriyordum bir kac ay öncesine kadar ama burada arkadaslar dedi o sadece modern agda imis.......ya halbu ki söylemediler bana bunu orada

düsün insan parayi kenara birakta ne umutlarla yapiyor degil mi...

aynısı benimde başıma geldi 5 ay gittim ıpl ye güya sarı tüyleride görüyomuş diye meğersem lazer değilmiş üstelik ayva tüylerimde arttı onun yüzünden haram olsun verdiğim para nasıl kandırıyolar insanları hiç vicdanlarıda sızlamıyo o parayı alırken

napiyim okulun açılmasını bekliyorum stres stres stres başka bişey yok valla bide falcıya gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…