- 20 Ocak 2011
- 3.633
- 10
-
- Konu Sahibi _M_e_R_v_E_
Kızlar ya muhabbetnize doyum olmuo ama bn sabahçıyımda çıkmam lazm hazırlık fln yapcm anca olurTekrar tanıştığıma memnun oldum hepinizle ( : siz dewm edin .d hadi ii muhabbetler hoşçakalın :) .d
ayy okul bitmedimi canm.hiç cekilmez dicemde ben cok özledim lise yıllarımı sınıfımı pffkeyfini cıkart hergünün
çekilmz taraflrı olsada güzel yaahmde yeni okulm oldğu içn heycnlym birazs okul deiştrdmde bn .d nyse kızlar bu sn msjım grşrz bb :)
Kızlar ya muhabbetnize doyum olmuo ama bn sabahçıyımda çıkmam lazm hazırlık fln yapcm anca olurTekrar tanıştığıma memnun oldum hepinizle ( : siz dewm edin .d hadi ii muhabbetler hoşçakalın :) .d
canım üzülme ya lazerle geçer onlar benim kuzeniminde yüzünde resmen sakal gibi çıkıyo kıllar göğsünde falan erkek gibi resmen ondada hormon bozukluğu yok ama çıkıyo işte
ben alexandrite yaptırıyorum canım
herkes farki bisey diyor canim basilari diyor su iyi bazilari bu iyi diyor,,,ama bakalim ben diodene basliyayim,,,kadin dedi ki 11. ayda baslayalimcünkü o zaman günesin etkileri gecer yüzünüzden,yoksa lekeler olusabilir,,,,
evet kışın başlaman daha iyi olur ama kış bile olsa güneş kremini sür mutlaka
canim IPL yaptiriyordum bir kac ay öncesine kadar ama burada arkadaslar dedi o sadece modern agda imis.......ya halbu ki söylemediler bana bunu orada
düsün insan parayi kenara birakta ne umutlarla yapiyor degil mi...
Sohbet etmek isteyen buyursun :)
ben yaaa çok canım sıkılıyo
ay kusura bakma annem yeni geldi eve onun yanındaydım ee napıyosun
napiyim okulun açılmasını bekliyorum stres stres stres başka bişey yok valla bide falcıya gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım
hmm. . ne konuda gitmeyi düşünüosn ?
ya işte şöyle bol paralı biri var mı gelecekte onu öğrenmek istiyorumbide yeni okul yeni çevre arkadasım falan olucak mı merak ediyorum aslında can sıkıntısından gitmek istiyorum
hmminanma böle şeylere ama eğlencesine git gitceksn .d :) değişklk olur snin içn :)
inanmıyorum ama bi ara çok meraklıydım sonra bıraktım şimdi tekrar başlıyasım varzaten hepsi köşeyi dönmüş günde 10 kişiye baksa 40 liradan ohooo süper