Ben Yeniyim :)

canim ben 29 yasinda dertliydim esimden ayrildim dahada dertli oldum,avusturyadanim,esmerim kilo ve kil sorunum var,,,tüm yarismaci arkadaslara basarilar dilerim,umarim hak eden kazanir

bu araada siz barışıoduz en son olmadı mı :26: öyle bişi hatrlıormda dogru olmyabilr tbisi

ne tedavisi canm.tabiki bnmde derdim var tüyden yana

ya benim polistik overim var ondan oluyodu tüyler doktor glucophage kullanıyorum 6 ay oldu heralde kullanalı bide lazer epilasyon yaptırıyorum yüzüme ama geneli sarı ve ince olduğu için hepsi geçmiyo tabi bitek çenemdekiler geçti neyse buda bişeydir sonuçta

evtt canım neyse ki kurtulmşssn .geçmiş olsuunn

hmm üzüldm yaa bayada uzaktymışsn. . herksin bi derdi war takma kafana zamanla halledrsn herşyi istedktn snra tşkr ettik diledğn başarılar için

evet canim insanlar ne oldum dememeli ne olacam demeli inan ki öyle!!!

Eclipsem ne yapam ya artik hem hüzünlüyüm hemde gülüyorum yoksa hayat cekilmez

al bendende o kadar benimde kıl sorunum var ama tedavi oluyorum azaldı çok şükür

canim ama benim yüzüm hele feci

kac doktor kan tesi yapti diyor hormonlar normal,,,ama birde söyle bir durum varmis duydum-cilt killara karsi hasassa da fazla cikabiliyormus............:26:

gerci 7-8 yillik kistimde var ama bakalim,,mecbur laser yapmaliyim inan cok feci bir kadin icin yüze hele birde

Kızlar ya muhabbetnize doyum olmuo ama bn sabahçıyımda çıkmam lazm hazırlık fln yapcm anca olur Tekrar tanıştığıma memnun oldum hepinizle ( : siz dewm edin .d hadi ii muhabbetler hoşçakalın :) .d

canım üzülme ya lazerle geçer onlar benim kuzeniminde yüzünde resmen sakal gibi çıkıyo kıllar göğsünde falan erkek gibi resmen ondada hormon bozukluğu yok ama çıkıyo işte

dogru Eclipsem,görüsüyoruz ama para yok suan yeterince ve aileside istemiyormus ben terk ettim ya

sükür etsinler ya ben yine insancilim,,,sanki ayip bisey yaptim ben,,,ama Allah var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…