- 7 Ağustos 2010
- 185
- 0
-
- Konu Sahibi _M_e_R_v_E_
canim ben 29 yasinda dertliydim esimden ayrildim dahada dertli oldum,avusturyadanim,esmerim kilo ve kil sorunum var,,,tüm yarismaci arkadaslara basarilar dilerim,umarim hak eden kazanir
canim ben 29 yasinda dertliydim esimden ayrildim dahada dertli oldum,avusturyadanim,esmerim kilo ve kil sorunum var,,,tüm yarismaci arkadaslara basarilar dilerim,umarim hak eden kazanir
al bendende o kadar benimde kıl sorunum var ama tedavi oluyorum azaldı çok şükür
müptelası degilim ama nick olarak koymama cok ısrar etti arkadşlrm kıramadım
hem dertli hem sorunlu hem neşeli wuuu
ayy allah seni napsınn yaaaa
ne tedavisi canm.tabiki bnmde derdim var tüyden yana
ne tedavisi canm.tabiki bnmde derdim var tüyden yana
ya benim polistik overim var ondan oluyodu tüyler doktor glucophage kullanıyorum 6 ay oldu heralde kullanalı bide lazer epilasyon yaptırıyorum yüzüme ama geneli sarı ve ince olduğu için hepsi geçmiyo tabi bitek çenemdekiler geçti neyse buda bişeydir sonuçta
evtt canım neyse ki kurtulmşssn .geçmiş olsuunn
evtt canım neyse ki kurtulmşssn .geçmiş olsuunn
hmm üzüldm yaabayada uzaktymışsn. . herksin bi derdi war takma kafana zamanla halledrsn herşyi istedktn snra tşkr ettik diledğn başarılar için
evet canim insanlar ne oldum dememeli ne olacam demeli inan ki öyle!!!
Eclipsem ne yapam ya artik hem hüzünlüyüm hemde gülüyorum yoksa hayat cekilmez
saol canım:) aman tüy biter saç başlar o biter kilo derdi bıktım valla
al bendende o kadar benimde kıl sorunum var ama tedavi oluyorum azaldı çok şükür
zmanla düzelr herşy inş. cnm. .
canim ama benim yüzüm hele feci
kac doktor kan tesi yapti diyor hormonlar normal,,,ama birde söyle bir durum varmis duydum-cilt killara karsi hasassa da fazla cikabiliyormus............:26:
gerci 7-8 yillik kistimde var ama bakalim,,mecbur laser yapmaliyim inan cok feci bir kadin icin yüze hele birde
Kızlar ya muhabbetnize doyum olmuo ama bn sabahçıyımda çıkmam lazm hazırlık fln yapcm anca olurTekrar tanıştığıma memnun oldum hepinizle ( : siz dewm edin .d hadi ii muhabbetler hoşçakalın :) .d
dogru Eclipsem,görüsüyoruz ama para yok suan yeterince ve aileside istemiyormus ben terk ettim ya
sükür etsinler ya ben yine insancilim,,,sanki ayip bisey yaptim ben,,,ama Allah var