Ben yeniyim galibaa :)

MissLaila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.381
10
Merhabalarrr :) İsmim Leyla. Buralarda yeniyim benide alın aranıza :)
K.maraş'dan katılıyorum. Ardafanclub.com ve ardatrn.ailesiyiz.biz in adminiyim. Bende bir KK üyesiyim artık :)

Son düzenleme:
ooooo merebe cnm benım hos geldın aramıza bur k maraslı gormek ne guzel marasın neresındensın bende maraslıyım ama ankarada oturuyorummm

ooooo merebe cnm benım hos geldın aramıza bur k maraslı gormek ne guzel marasın neresındensın bende maraslıyım ama ankarada oturuyorummm

K.maraş merkez canım doğma büyüme Maraşlıyım :) Sen neresindensin Maraşın? Ve şuan Ankara'nın ? :) Karıştı hatlar pardon :)

hmmm anladım bebegm ben tekırlıyım tam olarak ankara da akderede oturuyorumm senın koyun varmıı okuyuyormusunn bıraz anlatt

Yok benim köyüm yok malesef :) Doğma büyüme merkezliyim yani :) Bu sene lise mezunu oldum. Din Kültürü Öğrt. okuyacağım inşallah öyle :)
Sende anlat. Evli misin, bekar mısın, iş/ okul söyletme işte :)

Şekerdere'de oturuyorum tatlım bende :) Tanıştığıma çok memnun oldum. Hayırlı olsun bu arada, Allah mesut etsin :)

ıns cnm gecen seneye kadar bızde sekerderede oturuyorduk bak akraba bıle cıkarız belkı hangı lıseden mezun oldunn

Merhabalarrr :) İsmim Leyla. Buralarda yeniyim benide alın aranıza :)
18 yaşındayım. K.maraş'dan katılıyorum. Ardafanclub.com ve ardatrn.ailesiyiz.biz in adminiyim. Bende bir KK üyesiyim artık :)

Ardatrn.ailesiyiz.biz'in sıkı takipçilerindendim
Leyla diye bi admin hatırlayamadım,yeni adminlerden misin ?
Hoşgeldin bu arada

Ardatrn.ailesiyiz.biz'in sıkı takipçilerindendim
Leyla diye bi admin hatırlayamadım,yeni adminlerden misin ?
Hoşgeldin bu arada

LailArda nickm orda. :) Geçen sene olmuştum canım yeni sayılır :) Hoşbulduk bu arada :)

Son düzenleme:
Site çok durgundu bu sene zaten. Gel canım yine gir arada eskisi gibi değil ama olsun :)

Benim takıldığım zamanlar baya aktif bi siteydi
Bunda arda efendininde etkisi var sanırım :KK37:

Burayı keşfedince sende unutursun orayı diyeceğim ama adminsin,öyle bi şansın yok :KK1:

X