Ben yaşadım siz yaşamayın önlem alın

Sanlikbr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2023
209
56
25
Herkese merhabalar bu konuyu açıyorum çünkü benim yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemiyorum. Evliliğinin 3. Ayında gebe kaldım ve 4 haftalıkken düşük yaptım kendiliğinden düştü bebeğim. 8-9 ay sonra tekrar gebe kaldım herhangi bir sorun yoktu sadece rahmim benim bantlı ve bu gebeliğim çok iyi ilerliyordu 19+3 deydik bir hafta boyunca iç çamaşırımı ıslatıcak kadar akıntım oluyordu hem kendi doktoruma hem sağlık ocagındaki aile hekiminize hemde şehir hastanesine muayeneye gittim hepsi herşeyin normal olduğunu bebeğin ve bebeğin suyunun gayet iyi olduğunu söyleyip gönderdiler 24. Temmuz günü sarımtırak bir akıntı ve çok çok hafif belime vuran sızıyla kendi doktoruma kontrole gittim. Gittiğimde ultrasonda bebek de kesesi de suyu da gayet iyi durumdaydı fakat son anda rahim ağzıma bakmayı akıl eden birisi oldu rahminde 2.5 cm acıklık ve su kesen aşagı sarkmış patlayacak duruma gelmişti haftalardır gittiğim her doktorun aklına gelmemişti bu rahim ağzını ölçmek artık çok geçti direk yatısım verildi o gece 1.30 da suyun patladı bebeğim ise 25 temmuz saat 13.30 da kaybettim. Sonrasında başarılı bir kürtaj yaşadım ve tam 40. Gününde ilk reglımı oldum şimdi tekrar gebelik için elimden geleni yapıyorum.
Şuan gebe olan tüm arkadaşlarıma rahim ağzını ölçtürmesini öneriyorum. Doktorlar akıl edemiyorlar siz muhakkak doktorunuz dan bunu isteyin lütfen çünkü çok zor ve çok acı bir kayıp Allah kimseye yaşatmasın normal doğurup elin boş çıkmak o hastaneden unutamıyorum o günü siz yaşamayın 🙏🏻

Allah razı olsun gerçekten öyleydi nasip herşey tabiki ama keşke önlem alabilseydim bebeğim benimle olsaydı. Adana da yaşam tıp merkezinde takibi yapılıyordu gebeliğimim

Bende 20. Haftada kaybettim bebeğimi erken doğum oldu çok zor bir acı :KK43: Allah ikimizede sabır versin. Bana doktor 6 ay korun dedi. Siz tekrar hamilelik için dinlenme yapmayacak mısınız?

Bende 20. Haftada kaybettim bebeğimi erken doğum oldu çok zor bir acı :KK43: Allah ikimizede sabır versin. Bana doktor 6 ay korun dedi. Siz tekrar hamilelik için dinlenme yapmayacak mısınız?
Bana doktor dınlen demedi tam tersi eğer istiyorsan 1 adet geçtikten sonra tekrar deneyebilirsin dedi takviye verdi
Rabbim size de bize de sabır versin inşallah bir gün bizim de kucagımız dolacak 🤲🏻

Bana doktor dınlen demedi tam tersi eğer istiyorsan 1 adet geçtikten sonra tekrar deneyebilirsin dedi takviye verdi
Rabbim size de bize de sabır versin inşallah bir gün bizim de kucagımız dolacak 🤲🏻
Takviye olarak ne verdi peki?

Takviye olarak ne verdi peki?
Kürtajım narkozsuz yapıldı bundan dolayı glutattyon serumu aldım bagısıklık güçlendirici ve antibiyotik kullandım 1 adet geçirdim tam 40. Günümde yoğun ve pıhtılı geçti 5 gün sürdü adetim şimdi 2. Adetimi bekliyorum ve bu ayı değerlendirdim inşallah bu ay gebeyimdir 🥰🤲🏻

Sizin neden erken doğum oldu rahim ağzı kısalığı mı sizin de tüm testleri yaptırdınız mı
Yok hayır enfeksiyondan kaybettim. Enfeksiyon kanamaya sebep oldu kanama keseye zarar verdi suyu geldi oğlumun :KK43: su tamamen bitince doğum başladı normal doğdu doğduğunda yaşıyordu ama ciğer gelişimi olmadığı için vefat etti :KK43:

Yok hayır enfeksiyondan kaybettim. Enfeksiyon kanamaya sebep oldu kanama keseye zarar verdi suyu geldi oğlumun :KK43: su tamamen bitince doğum başladı normal doğdu doğduğunda yaşıyordu ama ciğer gelişimi olmadığı için vefat etti :KK43:
Oyy Allah yardımcın olsun enfeksiyon için tedavi oldun muu inşallah birdahaki gebeliğimizde kucagımıza alırız 🙏🏻

Oyy Allah yardımcın olsun enfeksiyon için tedavi oldun muu inşallah birdahaki gebeliğimizde kucagımıza alırız 🙏🏻
Antibiyotik kullandım. İnşallah evlat kaybetmek çok zor. Tekrar korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama inşallah bu dünyada da evlat sevgisini tadarız. Yaşayan bebeklerimiz olur. Kayıplaırmızda cennette kavuşacağız inşallah 🤲🏻🤲🏻 cennet kuşlarımız 🥹

Antibiyotik kullandım. İnşallah evlat kaybetmek çok zor. Tekrar korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ama inşallah bu dünyada da evlat sevgisini tadarız. Yaşayan bebeklerimiz olur. Kayıplaırmızda cennette kavuşacağız inşallah 🤲🏻🤲🏻 cennet kuşlarımız 🥹
Evet onlar bizi izliyor bekliyorlar bizde anne olduk hemde en güzelinden meleklerin annesi olduk kızım için yaşıyorum sende oğlun için yaşa kendine dikkat et yaşamını değiştir ve asla umudunu kaybetme Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık verir her karanlığın sonu aydınlık asla unutma ♥

Korkma bende korkuyorum hatta bugün geciktim psikolojimi anlatamam sana kızıma haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum çünkü 3. Ayımız kızımla ama burdan bir arkadaş dedii onlar bizim mutlu olmamızı ister korkma Rabbim ol der ve olur nefes aldıkca çabamızdan vazgeçmek yok 💪🏻

Evet onlar bizi izliyor bekliyorlar bizde anne olduk hemde en güzelinden meleklerin annesi olduk kızım için yaşıyorum sende oğlun için yaşa kendine dikkat et yaşamını değiştir ve asla umudunu kaybetme Rabbim her zorluğun ardından bir kolaylık verir her karanlığın sonu aydınlık asla unutma ♥
İnşallah 🤲🏻🤲🏻 tekrar bebeğim olsun istiyorum ama oğlumun acısı o kadar yüreğimi acıtıyor ki :KK43: bakalım her şey nasip artık. Güzel haberler alırsan buraya da yaz

Korkma bende korkuyorum hatta bugün geciktim psikolojimi anlatamam sana kızıma haksızlık mı ediyorum diye düşünüyorum çünkü 3. Ayımız kızımla ama burdan bir arkadaş dedii onlar bizim mutlu olmamızı ister korkma Rabbim ol der ve olur nefes aldıkca çabamızdan vazgeçmek yok 💪🏻
Bende aynı hissediyorum ihanet ediyor gibi :KK43: hem başka bebek Can kuşum olmayacak :KK43: onu çok özlüyorum ama inşallah kavuşacağız 🤲🏻🤲🏻

X