- Konu Sahibi yagmurcini3
-
bebeklermmm sizce iswec diyeti yapmalı mıyım saglıklı degil biliorum ewet ama kilo werdgmi görmek istiorum artık daha cok motiwe olmak istiorum gecen sene bu zmnlarda yapmıstım 7 günde 5.5 kilo wewrmstm tabi bunun 2 sini geri alıo insan yapmak istiorum ama homorid sorunumdan dolayı kabız olmaktan korkuorum cnkü bööle bi etki yapıo bu diyet..c.tesi tasınıoruz o yüzden cok dikkat edemiorum cnkü her yer her yerde nete giremiorum giriorum yazamıorum flan derken azmimi kayubettm sanmayın sakınp.tesiden itibaren pilateste yapıcam bu yeni kararım :) ayrıca tatile gidicem 2 kilo wewrmeyi hedefliorum 10 gün gibi bi sürede yüzerek flan inş yapıcam arkdslar ne olursa olsun allahın izniyle ben wericem bu kiloları gencligim benm elmde we ben yazık ediorum daha 21 yasımdayımm haftanın en az 3 günü yürüyüs yapıorum 50 dk sürüo tasınınca ewde egzersizlere pilatese de baslıcam ramazan da da kilo almayıp 1 kilo dahi olsa wericemm göriceksinizzz :)
bitanem benimde ne zamandır kilom oynamıyor.. 5 günde 5 kilo diyetine başladım dün.. dünden bugüne 900 gram farketti..
dün patates bugün sebze günüydü yarın et günü..
günlük en max 4 4.5 litre su içiyorum zaten..
bi iki kiloda oynasa motivasyonun artar.. isveç diyeti zor.. istersen buna bak.
bunu söledgn cok ii oldu canmm pazar gnü baslayım hemen walla iswec cok zor bide ben yumurtadan cok tiksinmstm pazar günü hemöen baslayayım ben buna 900 gr cok ii wermssn walla bizim kilo cok yqa bööle diyetler en cok bizde etki edio kız pek sewiniom
bencede dene cnm motivasyonun için.. inş kısa zamanda 8 li rakamları ardından 7 li rakamları görücez
ben iftarda hiç yiyemiyorum cnm hele yaz ayında su ve çorba anca...
sahurda yedikten sonrada Allah izin verirse sabah namazımı kılarım, biraz dua falan okudum.. bi iki saat oyalanırım. hemen yatmam .. çünkü aylardır uğraş verdiğim emeğimi kendi elimle çöpe atarım..
bebegmmm bugün baslayamam tasıncaz ya temzlik flan patatesler nerde bilmiom bileolur kuzum.. ramazana ne kaldı zaten :) min 3 kg veririzsen şu 5 günde 5 kiloya başla yarın..
ewet kuzum 5 günde 5 kiloya baslıcam su tasınma isimiz bitio c.tesi günü hemencecik wermk istiorummm tatilde de bokl bol yüzücem bi iki kilo da ööle werek istiorummcanımcım motive olmak istiyorsan bence isveç ya da 5 günde 5 kilo diyetini uygula derim :) süper gaza gelir insan.. ben yorumları okuyarak bile gaza geldiğimi hatırlıyorumbu aralar motive olmak için dışarı çıkıp topuklu ayakkabı deniyorum değişik bir yol bakıp "evet bacaklarım inceldi" diyorum "incelmişim evet" diyorum motive ediyor bayağı:)
Akşam yemeği meselesi çok önmli öyle kilolu biri değilm ama kurtulmak istedgm bi kaç kilom war yinede genetik olarak ailece çok cbk kilo aliriz genelde akraba fln olsn kiloluyuz yani kolay kilo alirim ama genelde kilo wermek istedgmde suanda yaptgm gibi 5-6 dan sonra yemek yemezsem bir haftada bi çok kilo kaybedebiliyorm tabiiki biraktgmda tekrar kilolarimi genelde aliyorm suanda yine dwm ediyorm bakalm tamamen alişacakmiym acaba umarm alişirm ve aliştrtirm cevremdekileri fln ama suan çoooooooooooooook aciktmm bennnnnnnnn:/ ama dayancamm :)
canlarım bu 5 günde 5 kilo diyetnbde kabızlık oluo mu ? iswec yapıo cnkü o da yapar mı ???
guzelim bence yapma o diyetleri... ben cok yaptim ama sonuc husran. metabolizma hizin cok dusuyor ve vucut savunmasiz kaliyor..... ben cok sabirsiz biriyim ama anladim ki cok zamanda az kilo vermek lazim yoksa geri aliniyor ya da vucut perisan oluyor
2 günde ii kilo vermişim cnm.. tartıdaki rakamlar beni motive ediyorbakalım yarın ne bildirim yapıcam.. süpriz olsun yarına :)) çok öptüm cnm bugün akşama kadar olmıycam. akşam görüşürüz taşınma işindede Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?