Ben Yaparsam Herkes Yapar Nasıl mı?

bitanem benimde ne zamandır kilom oynamıyor.. 5 günde 5 kilo diyetine başladım dün.. dünden bugüne 900 gram farketti..
dün patates bugün sebze günüydü yarın et günü..
günlük en max 4 4.5 litre su içiyorum zaten..
bi iki kiloda oynasa motivasyonun artar.. isveç diyeti zor.. istersen buna bak.

bunu söledgn cok ii oldu canmm pazar gnü baslayım hemen walla iswec cok zor bide ben yumurtadan cok tiksinmstm pazar günü hemöen baslayayım ben buna 900 gr cok ii wermssn walla bizim kilo cok yqa bööle diyetler en cok bizde etki edio kız pek sewiniom

bencede dene cnm motivasyonun için.. inş kısa zamanda 8 li rakamları ardından 7 li rakamları görücez

bencede dene cnm motivasyonun için.. inş kısa zamanda 8 li rakamları ardından 7 li rakamları görücez

inş bitanemmmm :) ramazan da ne yapalım da kilo almayalım onu düsünüorum canmmm arastırıorum cnkü oruc tutucam allah izin werirse we malum o yemekler flan bide sahurda yedikten sora yatıoruz malum :):)

ben iftarda hiç yiyemiyorum cnm hele yaz ayında su ve çorba anca...

sahurda yedikten sonrada Allah izin verirse sabah namazımı kılarım, biraz dua falan okudum.. bi iki saat oyalanırım. hemen yatmam .. çünkü aylardır uğraş verdiğim emeğimi kendi elimle çöpe atarım..

ben de öööle düsünüorum kuzum sahurda yemek olarak kahwaltılık terch edicem bide yesil cay icicem yedkten sora iftardan sora da yesil cayımı icicem yine bol su bide iftardan sora yürüyüs yapmayı düsünüorumm..sennle bise yapalım mı bi fikrim war..ramazana kadar min 3 kilo wermeyi hedefleyelimm ramazanda da 2 kilo wermeyi hedefleyelimm yapalım mı canmm ister misin :)

canımcım motive olmak istiyorsan bence isveç ya da 5 günde 5 kilo diyetini uygula derim :) süper gaza gelir insan.. ben yorumları okuyarak bile gaza geldiğimi hatırlıyorum bu aralar motive olmak için dışarı çıkıp topuklu ayakkabı deniyorum değişik bir yol bakıp "evet bacaklarım inceldi" diyorum "incelmişim evet" diyorum motive ediyor bayağı:)

Akşam yemeği meselesi çok önmli öyle kilolu biri değilm ama kurtulmak istedgm bi kaç kilom war yinede genetik olarak ailece çok cbk kilo aliriz genelde akraba fln olsn kiloluyuz yani kolay kilo alirim ama genelde kilo wermek istedgmde suanda yaptgm gibi 5-6 dan sonra yemek yemezsem bir haftada bi çok kilo kaybedebiliyorm tabiiki biraktgmda tekrar kilolarimi genelde aliyorm suanda yine dwm ediyorm bakalm tamamen alişacakmiym acaba umarm alişirm ve aliştrtirm cevremdekileri fln ama suan çoooooooooooooook aciktmm bennnnnnnnn :/ ama dayancamm :)

olur kuzum.. ramazana ne kaldı zaten :) min 3 kg veririz sen şu 5 günde 5 kiloya başla yarın..
bebegmmm bugün baslayamam tasıncaz ya temzlik flan patatesler nerde bilmiom bile pazar ya da p.tesi baslıcammm mutlaka ucarı kacarı yok bugün de bi 50 dk yürücemmmm inşş
ewet kuzum 5 günde 5 kiloya baslıcam su tasınma isimiz bitio c.tesi günü hemencecik wermk istiorummm tatilde de bokl bol yüzücem bi iki kilo da ööle werek istiorumm

hadi bakalımm inş :)

canlarım bu 5 günde 5 kilo diyetnbde kabızlık oluo mu ? iswec yapıo cnkü o da yapar mı ???

guzelim bence yapma o diyetleri... ben cok yaptim ama sonuc husran. metabolizma hizin cok dusuyor ve vucut savunmasiz kaliyor..... ben cok sabirsiz biriyim ama anladim ki cok zamanda az kilo vermek lazim yoksa geri aliniyor ya da vucut perisan oluyor

guzelim bence yapma o diyetleri... ben cok yaptim ama sonuc husran. metabolizma hizin cok dusuyor ve vucut savunmasiz kaliyor..... ben cok sabirsiz biriyim ama anladim ki cok zamanda az kilo vermek lazim yoksa geri aliniyor ya da vucut perisan oluyor

öncelikle beni düsündügün icin cok tesekkür edermmm :* ben sdc motiwe amaclı yapıcam canm 5 kilo wermeyi beklemiorum normalde haftada 1 kilo werilio ben sdc kalıcı olsun 2 olsun istiorummmm :):) senin kilon cok deil canmm ama her bayan kendni kilolu hisseder

yok cnm ben 2 günü geride bıraktım.. sabah hiç bişi yemeden afedersin gayet güzel wc çıkıyorum. ama ben bol su içiyorum cnm bilgin olsun max 4.5 litreyi buluyor.
bugün et günüm.. şimdi tartılcam.... yazarım.

2 günde ii kilo vermişim cnm.. tartıdaki rakamlar beni motive ediyor bakalım yarın ne bildirim yapıcam.. süpriz olsun yarına :)) çok öptüm cnm bugün akşama kadar olmıycam. akşam görüşürüz taşınma işindede Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

waaaaaaaaaooooooooooooow süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer :):) cok güzel wermssn canmm ben yumurta gününden korkuorum yumurta sewmiorum pek bide sabahtan aksama kadar bakalım nası olcak yarın yeni ewn temzlgne gitcez c.tesi de tasınıoruz net ne zmn gelir tam bilşmiorum canmm ama en kısa zmnda olcak sanırımm bende bildrcem dicem bööle 3 günde 3 kilo werdm dicemmm bende cok su iciorum bebegm kendmi zorlamadan 3 ltreyi buluor bide birlkte pilates yapaqlım kuzum

taşınmak çok zor iş ya geçen sene biz de taşınmıştık sokağın başından sonuna ama bayağı yorulmuştum çünkü bütün eşyalar değişmişti ve öss senemde odamın dekorasyonuyla uğraşmak zevkliydi ama çok zordu, çok uğraşmıştım:) tatilde aman dikkat canım çünkü ben de öyle gidip 2 kilo aldım geldim ama su sanırım ki verdim aldıklarımı bu aradaaaaa bugün spor salonuna üye oldum!! power plate diye bir şey varmış bayağı ünlü kişi isimleri saydı hoca onlar da geliyormuş sırf bu alet için ben de denedim çok acayip bir şey ama işe yarıyormuş bacaklarım incelsin bir de basenlerim gitsin de :) ama benim kalbimde sorun olduğu için sıkıntı olabilirmiş doktoruma soracağım artık her gün yarım saat bir saat spor yaparım çok güzel olur :)) okul başlayınca da okuldaki salona üye olacağım havuz için .. :)

ayyyy canım benim sanki beni anltmışsın varya bukadar kiloluların dertleri birbirine benzer... Bence bir diyetisyene git bak nekadar çabuk kilo veriyorsun sen bile şaşırıcaksınn... sen 50 günde 7 kilo diyorsun ya onlar sana 50 günde 12 kilo veridrirler...Bence kendini yok isveç diyeti yok bu diyeti diye yıpratma hepsini denedim onlarım... Yap yap yap sonu hüsran hepsinin.. Doktora git bak nasıl kurtuluyorsun...

canımcım 2.300 gram vermişim..

92.300 çıktım çok şükür. bu pazartesi tekrar başlıycam 5 günde 5 kiloya 8 li rakamları görünce bırakıp normal beslenmeme geçicem...
bugün meyve günüm.

bugün spora başladım kızlar:):) ölçüm yapıldı tam 71 çıktım.. mineral protein vücut yoğunluğu çok düşük çıktı. 20 kilo yağım var 50 kilo da kemik ve kas et ve yumurta pek sevmem, o yüzden onlara ağırlık vermem gerekiyormuş. diyet istemiyorum dedim benim basenlerimi inceltin bacaklarımı inceltin yeter ve 1 ay gideceğim çok zayıflamak gibi bir düşüncem yok 2 kilo versem yeterli olur. bugün yarım saat yürüdüm bir de garip bir sopayla egzersiz yaptırdı. power plate denilen aleti de yapmak istiyorum ama benim için yasak(
kötü haber de beden kitle indeksime baktı ve yağ oranıyla da karşılaştırınca obezite sınırına girmeye yaklaşmışım. nasıl oldu anlamadım. obez miyim ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…