• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Yaparsam Herkes Yapar Nasıl mı?

günaydınnnnnn kızlaaaaar ben uyandım kahwaltımı yapmadım daha yürüyüşü öglen sıcagnda yapıp daha cok teremeyi düsün
üorum :64: kahwaltıdan nce maydanoz kürünü ygluorum kızlar bugün ilk günüm 15 gün yapıp 1 hafta ara werecegm ööle yapılıomus inş faydasını görürüm uzmanlar cok etkili oldugunu sölüor ekisini görürsem siz de yapın mutlaka

günaydın canım ben yürüdüm 1 ssaat şimdi bel kemerimi taktım titriyorummm nasıl bişey su maydonoz kürü anlat bakayım

Gunaydın cnm bende seninle aynı kilodayım ne zaman yememe içmeme dikkat etmeye başlasam iki gün yapıyorum diğer gün bırakıyorum kendimi azimli hissedemıyorum yedikce yiyesm gelıyor... banada yardım edin akıl vern banada :52::52:

günaydın kızlaaaaaaaaaar :64: Ben 6 30 da uyandımm yürüyüsüme gittm we geldmm e hadi uyanmadınız mı siz daha :62: Soda mı ictim daha kahvaltı yapmadım birazdan kahwaltımı yapıcam sora okula gidicem döndügümde yazarım size :64:

ben çok iyi bır dıyetısyene ve spor salonuna gıdıyorum yürüyüşlerini sabah yapma 16:00 dan sonra yap ben 3 hafta da 5 kg verdim çok şükür

canımmmmm yagmurcinim :9: nasılsın cnm benim..
okudum yazdıklarını aynı beni anlatmışsın :17: hep birlikte zayıflıycaz seninde dediğin gibi "ben yaparsam herkes yapar" bende yaptım umutsuzdum ama büyük bir umutla çıktım bu yola 3 ayda 10 kiloyu devirdim :8: ve dahada vericem.. günlük topiğini takip ederim bende seninle zayıflamak isterim tabi sende istersen :9: ayy incecik olalım :61:

günaydın canım ben yürüdüm 1 ssaat şimdi bel kemerimi taktım titriyorummm nasıl bişey su maydonoz kürü anlat bakayım
canımm bende de war o titresimli kemer ise yarıo mu ya aldım ama hic kullanmadım bende deniyeyim :) bu maydonoz kürü cok ii biseymis uzmanlar genclik iksisri olarak sölüolar yani cok güzel rahatlatıo beni sabah ac karnına iciosun canmm maydanoz atosun bledraa su we limon cırpıosun canmm iciosun tadıda aynı yani maydanoz limon :)
Gunaydın cnm bende seninle aynı kilodayım ne zaman yememe içmeme dikkat etmeye başlasam iki gün yapıyorum diğer gün bırakıyorum kendimi azimli hissedemıyorum yedikce yiyesm gelıyor... banada yardım edin akıl vern banada :52::52:
tmm cnm katıl bana hadi beraber zayıflayalımmm
slm nasıl gidiyor incelme işi?:44:
daha bi etki göremüorum csnmama ii gidio dielim ii olsun :) sen neler yapıosunn
ben çok iyi bır dıyetısyene ve spor salonuna gıdıyorum yürüyüşlerini sabah yapma 16:00 dan sonra yap ben 3 hafta da 5 kg verdim çok şükür
o o o o o süper cnm darısı bana inş tmm dikkate alıcam cok saol :)
canımmmmm yagmurcinim :9: nasılsın cnm benim..
okudum yazdıklarını aynı beni anlatmışsın :17: hep birlikte zayıflıycaz seninde dediğin gibi "ben yaparsam herkes yapar" bende yaptım umutsuzdum ama büyük bir umutla çıktım bu yola 3 ayda 10 kiloyu devirdim :8: ve dahada vericem.. günlük topiğini takip ederim bende seninle zayıflamak isterim tabi sende istersen :9: ayy incecik olalım :61:

deryaaam bebegmmmmm hadi katıl bana birbirmize destek olalım süper kilo wermssn ben bi 10 kilo wersem daha ne isterm:)

ben bugün 1 kupa yesil cay ictim kızlar aksam leslie il yürücem bakalım pilatese gtek de istiorum ankara da war mı bildgniz uygun yer

canımm bende de war o titresimli kemer ise yarıo mu ya aldım ama hic kullanmadım bende deniyeyim :) bu maydonoz kürü cok ii biseymis uzmanlar genclik iksisri olarak sölüolar yani cok güzel rahatlatıo beni sabah ac karnına iciosun canmm maydanoz atosun bledraa su we limon cırpıosun canmm iciosun tadıda aynı yani maydanoz limon :)

canım düzenli kullanınca çok güsel işe yarıyo bölgesel incelmek içinnn:8::12::12::12:

canım hayırlı olsun topiğin...
beyinde bitirmek çok önemli gerçekten sabahın 06.30 unda kalktığına göre sen de kararını vermişsin canım..geçmişte yapılan hataları unut gitsin artık ve lütfen bu aldığın yolda strese girip panik yapıp yanlış yollara sapma..
dikkatli beslenip sütünü yoğurdunu sebzeni etini ekmeğini yiyip, hareketini de artırdığında bu kilolar mutlaka gider başka yolu yok zaten..
arada kaçaklar da olur moralini bozma
umarım başarılı olursun canım..

canım düzenli kullanınca çok güsel işe yarıyo bölgesel incelmek içinnn:8::12::12::12:
biz de tasınıcaz canmm o yüzden 2 hhafta sora bende kullanmaya baslıcammm heveslendmm :)
canım hayırlı olsun topiğin...
beyinde bitirmek çok önemli gerçekten sabahın 06.30 unda kalktığına göre sen de kararını vermişsin canım..geçmişte yapılan hataları unut gitsin artık ve lütfen bu aldığın yolda strese girip panik yapıp yanlış yollara sapma..
dikkatli beslenip sütünü yoğurdunu sebzeni etini ekmeğini yiyip, hareketini de artırdığında bu kilolar mutlaka gider başka yolu yok zaten..
arada kaçaklar da olur moralini bozma
umarım başarılı olursun canım..

ay ay ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel bi destektir moraldir cok tesekkür edermm canmm bnmmm inş inşşş

kızlar 6 dan sora yemiorum 2 gündür canım biseler istemeye basladsı :( eger cok acıkırsam karpuz flan yemeyi düsünüorumm

tmm cnm katıl bana hadi beraber zayıflayalımmm

daha bi etki göremüorum csnmama ii gidio dielim ii olsun :) sen neler yapıosunn

o o o o o süper cnm darısı bana inş tmm dikkate alıcam cok saol :)

deryaaam bebegmmmmm hadi katıl bana birbirmize destek olalım süper kilo wermssn ben bi 10 kilo wersem daha ne isterm:)

inş vericeksin cnm benim inanıyorum sana :61:

1 ay sora bu topikte her sey cok farklı olacak :46::46::46:
İNŞALLAH :nazar:

size bi basarı öyküm yok benim ama olmaması olmayacagı anlamına gelmio..bu yazıyı okuyan herkes daha dorusu bir cok kisi ömürlerinin bi döneminde mutlaka zayıf olmuslardır eminim ama ben hic olamadım hep en kilolu bendem daha kilolu bendim..kendisinden zayıf oldugum kislerde wardı tabi yok deil :) cocuklugum erkeklerle oynamakla gecti cnkü hep erkek wardı oturdgumuz yerde erkek gibiydim saclarım flan kısacıktı yılaar gectkce güzellestm kadınsı oldum ama kilolaerımdan kurtulamadım alıswerisler hep aglamaklıydı hic ama hic zevk wermedi bana bi arkdsmla bulusmak icin zayıflamayı beklerdm ama oturdgum hyerden beklerdm tabi cok sevgilim odu cok erkek girdi hayatıma hepsi beni cok begendi begenmeyenler de oldu tabi ama asıl önemlisi ben hic begenmedm kendmi yüzüme cok güwendm hep ama fizigm hakkında hic konusmadım beni tanıyıp tanımayan herkes kilolarımdan konustu dalga gecildi laf sokuldu benim üzermden yapılan elbiseler yolda biseler atıstırırken hala mı yio ya demeler gülüsmeler yolda yürürken sürekli pantolon cekmem sürekli bi yerlermi saklamam giydigm her kıyafetin beni cok sisman gösterdgni düsünmem hic bise yakıstıramam hic etek giyemem kabinlerde allahıma ne kadar yalwardıgımı bilirm nolur girsin die ama bana olmayan kıytafetler we son olarak gittgmz dügünde pantolonumun yırtılması beni gercekten ama gercekten cok üzdü..hic bu kadar üzülmemistim haytaımda kilolarımla hep barısık oldugumu sanıordum ama sdc kendmi kandırmısım kilolu olmayanın halinden kimse anlamaz artık kiloalrım saglıgıma zarar wermye basladı hemoroid baslangıcım war we 50 gün sora sözlüm askerden gelio ben kilo wermek yerine aldım hep oysaki, 15 ay wardı önümde yine kendme ettm yedm ictim zayıflamadım urasmadım b,ile smdi 50 güne sıgdırmaya calısıorum tabi kendi hatamın sonuclarını kendm cekiorum hedefm 65 ken 75 suan ama artık kararlıyım ilk defa ne istedgmi cok ii biliorum bi cok sey denedim kendme iskence cektrdm ama artık kararlıyım her gün yazıcam size 50 günün sonunda cok fıstık olucam we size söz resmlerimi paylasıcam yasadıgım ii kötü her seyi yazıcam yaptıklarımı we hayatımda ilk defa ince olucam 91.600 le basladgı yolculugmda suan 90.200 dewam ediorum hedefm 50 gün de 7 kilo wermek sporumu suyumu en ince ayrıntısına kadar her syei payşlasıcam sizinle isteyip de yapamıcam hic bise yok cnküğ ben bi kadınım !! Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende hayatım boyunca hep şişmandım,lise bittikten sonra 40 42 beden giyerdim,nişanlandığımda 44 bedendim düğünüme 6ay vardı ve ben zayıflayacağıma dahada kilo almıştım 46 beden olmuştum,yani 80 kilo olmuştum.bu halimle nasıl gelinlik giyerdim o günü hiç unutmam çok ağlamıştım,nişanlım yani kocamda telefonda böylede güzelsin ama zayıflasan daha güzel olursun dediği zaman teli kapatıp sinirden daha çok aglamıştım.ve ben gelinliğimi 65 kilo olarak giydim.70le hamile kaldım 90la doğuma girdim,gine veririm diye kendime çok güvendim ama olmuyor oğlum 3 yaşına girdi ben hala şişkoyum al, verden sıkıldım artık.3 gün azimliysem 4gün pes ediyorum.sıkıntıdan uykularım kaçıyor .inşallah bir gün gine başarırım bende burda başarı hikayemi anlatırım.sanada rabbim yardım etsin,sende inşallah başarı hikayeni anlatırsın burda.(amin)

size bi basarı öyküm yok benim ama olmaması olmayacagı anlamına gelmio..bu yazıyı okuyan herkes daha dorusu bir cok kisi ömürlerinin bi döneminde mutlaka zayıf olmuslardır eminim ama ben hic olamadım hep en kilolu bendem daha kilolu bendim..kendisinden zayıf oldugum kislerde wardı tabi yok deil :) cocuklugum erkeklerle oynamakla gecti cnkü hep erkek wardı oturdgumuz yerde erkek gibiydim saclarım flan kısacıktı yılaar gectkce güzellestm kadınsı oldum ama kilolaerımdan kurtulamadım alıswerisler hep aglamaklıydı hic ama hic zevk wermedi bana bi arkdsmla bulusmak icin zayıflamayı beklerdm ama oturdgum hyerden beklerdm tabi cok sevgilim odu cok erkek girdi hayatıma hepsi beni cok begendi begenmeyenler de oldu tabi ama asıl önemlisi ben hic begenmedm kendmi yüzüme cok güwendm hep ama fizigm hakkında hic konusmadım beni tanıyıp tanımayan herkes kilolarımdan konustu dalga gecildi laf sokuldu benim üzermden yapılan elbiseler yolda biseler atıstırırken hala mı yio ya demeler gülüsmeler yolda yürürken sürekli pantolon cekmem sürekli bi yerlermi saklamam giydigm her kıyafetin beni cok sisman gösterdgni düsünmem hic bise yakıstıramam hic etek giyemem kabinlerde allahıma ne kadar yalwardıgımı bilirm nolur girsin die ama bana olmayan kıytafetler we son olarak gittgmz dügünde pantolonumun yırtılması beni gercekten ama gercekten cok üzdü..hic bu kadar üzülmemistim haytaımda kilolarımla hep barısık oldugumu sanıordum ama sdc kendmi kandırmısım kilolu olmayanın halinden kimse anlamaz artık kiloalrım saglıgıma zarar wermye basladı hemoroid baslangıcım war we 50 gün sora sözlüm askerden gelio ben kilo wermek yerine aldım hep oysaki, 15 ay wardı önümde yine kendme ettm yedm ictim zayıflamadım urasmadım b,ile smdi 50 güne sıgdırmaya calısıorum tabi kendi hatamın sonuclarını kendm cekiorum hedefm 65 ken 75 suan ama artık kararlıyım ilk defa ne istedgmi cok ii biliorum bi cok sey denedim kendme iskence cektrdm ama artık kararlıyım her gün yazıcam size 50 günün sonunda cok fıstık olucam we size söz resmlerimi paylasıcam yasadıgım ii kötü her seyi yazıcam yaptıklarımı we hayatımda ilk defa ince olucam 91.600 le basladgı yolculugmda suan 90.200 dewam ediorum hedefm 50 gün de 7 kilo wermek sporumu suyumu en ince ayrıntısına kadar her syei payşlasıcam sizinle isteyip de yapamıcam hic bise yok cnküğ ben bi kadınım !! allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar 6 dan sora yemiorum 2 gündür canım biseler istemeye basladsı :( eger cok acıkırsam karpuz flan yemeyi düsünüorumm
Canım yazını okudum aaaa dedim bu benim hikayem bende hep şişmandım hala şişmanım hep insanların alaycı bakışları ve eleştirilerine mazur kaldım ve azim ettim 50 kilo verdim evet verdim ama gene şişmandım çünkü korkunç kilolardaydım daha sonradan tekrar yavaş yavaş aldım 1o kilosu şu an 112 kiloyum hergün karar veriyorum artık bıktım diyorum ama bişey oluyor ve dietim bozuluyor inşallah senin yazın beni biraz kendime getirdi umarım bu sefer benede sende ve bizim gibi herkes başarır.

D
bende hayatım boyunca hep şişmandım,lise bittikten sonra 40 42 beden giyerdim,nişanlandığımda 44 bedendim düğünüme 6ay vardı ve ben zayıflayacağıma dahada kilo almıştım 46 beden olmuştum,yani 80 kilo olmuştum.bu halimle nasıl gelinlik giyerdim o günü hiç unutmam çok ağlamıştım,nişanlım yani kocamda telefonda böylede güzelsin ama zayıflasan daha güzel olursun dediği zaman teli kapatıp sinirden daha çok aglamıştım.ve ben gelinliğimi 65 kilo olarak giydim.70le hamile kaldım 90la doğuma girdim,gine veririm diye kendime çok güvendim ama olmuyor oğlum 3 yaşına girdi ben hala şişkoyum al, verden sıkıldım artık.3 gün azimliysem 4gün pes ediyorum.sıkıntıdan uykularım kaçıyor .inşallah bir gün gine başarırım bende burda başarı hikayemi anlatırım.sanada rabbim yardım etsin,sende inşallah başarı hikayeni anlatırsın burda.(amin)
ben seni zayıflatabilirim istersen :)
Canım yazını okudum aaaa dedim bu benim hikayem bende hep şişmandım hala şişmanım hep insanların alaycı bakışları ve eleştirilerine mazur kaldım ve azim ettim 50 kilo verdim evet verdim ama gene şişmandım çünkü korkunç kilolardaydım daha sonradan tekrar yavaş yavaş aldım 1o kilosu şu an 112 kiloyum hergün karar veriyorum artık bıktım diyorum ama bişey oluyor ve dietim bozuluyor inşallah senin yazın beni biraz kendime getirdi umarım bu sefer benede sende ve bizim gibi herkes başarır.

ben seni zayıflatabilirim istersen :)

Back