- Konu Sahibi yagmurcini3
bebeklermmm sizce iswec diyeti yapmalı mıyım saglıklı degil biliorum ewet ama kilo werdgmi görmek istiorum artık daha cok motiwe olmak istiorum gecen sene bu zmnlarda yapmıstım 7 günde 5.5 kilo wewrmstm tabi bunun 2 sini geri alıo insan yapmak istiorum ama homorid sorunumdan dolayı kabız olmaktan korkuorum cnkü bööle bi etki yapıo bu diyet..c.tesi tasınıoruz o yüzden cok dikkat edemiorum cnkü her yer her yerde nete giremiorum giriorum yazamıorum flan derken azmimi kayubettm sanmayın sakın p.tesiden itibaren pilateste yapıcam bu yeni kararım :) ayrıca tatile gidicem 2 kilo wewrmeyi hedefliorum 10 gün gibi bi sürede yüzerek flan inş yapıcam arkdslar ne olursa olsun allahın izniyle ben wericem bu kiloları gencligim benm elmde we ben yazık ediorum daha 21 yasımdayımm haftanın en az 3 günü yürüyüs yapıorum 50 dk sürüo tasınınca ewde egzersizlere pilatese de baslıcam ramazan da da kilo almayıp 1 kilo dahi olsa wericemm göriceksinizzz :)
bitanem benimde ne zamandır kilom oynamıyor.. 5 günde 5 kilo diyetine başladım dün.. dünden bugüne 900 gram farketti..
dün patates bugün sebze günüydü yarın et günü..
günlük en max 4 4.5 litre su içiyorum zaten..
bi iki kiloda oynasa motivasyonun artar.. isveç diyeti zor.. istersen buna bak.