Ben Yaparsam Herkes Yapar Nasıl mı?

günaydın canım ben yürüdüm 1 ssaat şimdi bel kemerimi taktım titriyorummm nasıl bişey su maydonoz kürü anlat bakayım

Gunaydın cnm bende seninle aynı kilodayım ne zaman yememe içmeme dikkat etmeye başlasam iki gün yapıyorum diğer gün bırakıyorum kendimi azimli hissedemıyorum yedikce yiyesm gelıyor... banada yardım edin akıl vern banada

ben çok iyi bır dıyetısyene ve spor salonuna gıdıyorum yürüyüşlerini sabah yapma 16:00 dan sonra yap ben 3 hafta da 5 kg verdim çok şükür

canımmmmm yagmurcinim nasılsın cnm benim..
okudum yazdıklarını aynı beni anlatmışsın hep birlikte zayıflıycaz seninde dediğin gibi "ben yaparsam herkes yapar" bende yaptım umutsuzdum ama büyük bir umutla çıktım bu yola 3 ayda 10 kiloyu devirdim ve dahada vericem.. günlük topiğini takip ederim bende seninle zayıflamak isterim tabi sende istersen ayy incecik olalım

günaydın canım ben yürüdüm 1 ssaat şimdi bel kemerimi taktım titriyorummm nasıl bişey su maydonoz kürü anlat bakayım
canımm bende de war o titresimli kemer ise yarıo mu ya aldım ama hic kullanmadım bende deniyeyim :) bu maydonoz kürü cok ii biseymis uzmanlar genclik iksisri olarak sölüolar yani cok güzel rahatlatıo beni sabah ac karnına iciosun canmm maydanoz atosun bledraa su we limon cırpıosun canmm iciosun tadıda aynı yani maydanoz limon :)
tmm cnm katıl bana hadi beraber zayıflayalımmm
slm nasıl gidiyor incelme işi?:44:
daha bi etki göremüorum csnmama ii gidio dielim ii olsun :) sen neler yapıosunn
ben çok iyi bır dıyetısyene ve spor salonuna gıdıyorum yürüyüşlerini sabah yapma 16:00 dan sonra yap ben 3 hafta da 5 kg verdim çok şükür
o o o o o süper cnm darısı bana inş tmm dikkate alıcam cok saol :)

deryaaam bebegmmmmm hadi katıl bana birbirmize destek olalım süper kilo wermssn ben bi 10 kilo wersem daha ne isterm:)

ben bugün 1 kupa yesil cay ictim kızlar aksam leslie il yürücem bakalım pilatese gtek de istiorum ankara da war mı bildgniz uygun yer

canım düzenli kullanınca çok güsel işe yarıyo bölgesel incelmek içinnn

canım hayırlı olsun topiğin...
beyinde bitirmek çok önemli gerçekten sabahın 06.30 unda kalktığına göre sen de kararını vermişsin canım..geçmişte yapılan hataları unut gitsin artık ve lütfen bu aldığın yolda strese girip panik yapıp yanlış yollara sapma..
dikkatli beslenip sütünü yoğurdunu sebzeni etini ekmeğini yiyip, hareketini de artırdığında bu kilolar mutlaka gider başka yolu yok zaten..
arada kaçaklar da olur moralini bozma
umarım başarılı olursun canım..

canım düzenli kullanınca çok güsel işe yarıyo bölgesel incelmek içinnn
biz de tasınıcaz canmm o yüzden 2 hhafta sora bende kullanmaya baslıcammm heveslendmm :)

ay ay ayyyyyyyyyyyyyy ne güzel bi destektir moraldir cok tesekkür edermm canmm bnmmm inş inşşş

kızlar 6 dan sora yemiorum 2 gündür canım biseler istemeye basladsı eger cok acıkırsam karpuz flan yemeyi düsünüorumm

inş vericeksin cnm benim inanıyorum sana

1 ay sora bu topikte her sey cok farklı olacak
İNŞALLAH

bende hayatım boyunca hep şişmandım,lise bittikten sonra 40 42 beden giyerdim,nişanlandığımda 44 bedendim düğünüme 6ay vardı ve ben zayıflayacağıma dahada kilo almıştım 46 beden olmuştum,yani 80 kilo olmuştum.bu halimle nasıl gelinlik giyerdim o günü hiç unutmam çok ağlamıştım,nişanlım yani kocamda telefonda böylede güzelsin ama zayıflasan daha güzel olursun dediği zaman teli kapatıp sinirden daha çok aglamıştım.ve ben gelinliğimi 65 kilo olarak giydim.70le hamile kaldım 90la doğuma girdim,gine veririm diye kendime çok güvendim ama olmuyor oğlum 3 yaşına girdi ben hala şişkoyum al, verden sıkıldım artık.3 gün azimliysem 4gün pes ediyorum.sıkıntıdan uykularım kaçıyor .inşallah bir gün gine başarırım bende burda başarı hikayemi anlatırım.sanada rabbim yardım etsin,sende inşallah başarı hikayeni anlatırsın burda.(amin)

kızlar 6 dan sora yemiorum 2 gündür canım biseler istemeye basladsı eger cok acıkırsam karpuz flan yemeyi düsünüorumm
Canım yazını okudum aaaa dedim bu benim hikayem bende hep şişmandım hala şişmanım hep insanların alaycı bakışları ve eleştirilerine mazur kaldım ve azim ettim 50 kilo verdim evet verdim ama gene şişmandım çünkü korkunç kilolardaydım daha sonradan tekrar yavaş yavaş aldım 1o kilosu şu an 112 kiloyum hergün karar veriyorum artık bıktım diyorum ama bişey oluyor ve dietim bozuluyor inşallah senin yazın beni biraz kendime getirdi umarım bu sefer benede sende ve bizim gibi herkes başarır.

D
ben seni zayıflatabilirim istersen :)

ben seni zayıflatabilirim istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…