Ben ve Sevgilimin Yalancılığı

İyi ki yazmışım buraya sizinle konuşmak çok iyi geldi gerçekten.. Bende farkındayım yapmam gerek mesaj attım ayrılmak istiyorum diye zaten tartışmıştık hem yüzük meselesi hemde yalan olduğu için.. cevap vermedi ama hemen en yakın arkadaşıma mesaj atmış konun KFkeds ile diye...

Ama arkadaşım bildirmiş haddini.. Hala ben yalan söylemedim aksine o bana yalancı dedi üzdü beni diye mesaj atıyor ya

bu ne ayol? kusmus ayrilmis, ozet cikarticakmis falan?
siz bu sevgilinin ilkokul degil de universite ogrencisi olduguna emin misiniz?

insanlar artik gec mi olgunlasiyor nedir ? allah allah tuhaf

Daha yeni kazandı ablacım 18 yaşındayız :26: O daha olgunlaşamamış demekki.. Zaten kusup beni terkettiğinde de yine beni suçlamıştı arkadaşlarıma o beni bıraktı diye..

Daha yeni kazandı ablacım 18 yaşındayız :26: O daha olgunlaşamamış demekki.. Zaten kusup beni terkettiğinde de yine beni suçlamıştı arkadaşlarıma o beni bıraktı diye..

Ya bırak bu çocuk büyüyüp adam olana kadar 15 sene geçer

Madem seni suçluyor sen de gerçekten bırak suçlu ol

En fazla 2 hafta gerçekten üzülürsün

sen bitti demissin kesinlikle kimseye tek kelime etme,eski sevgiline de kanma..geriye donup asla bakma..hayata bir kere geliyoruz kendine bu iskence nedennn
korkularindan dolayi fazla simartmissin..bosver sen onune bak ve bundan sonra cok secici davran.salla gitsin bosverr..sinirlenme degmezz..

aman birak gitsin, kadinlar daha cabuk olgunlasir, bebek gibi onumu buyuteceksin ..akli basinda naptigini bilen birini tak koluna, iliskiniz zaten oyun hamuruna donmus, yapa boza, bi kivami kalmamis..

Ya bırak bu çocuk büyüyüp adam olana kadar 15 sene geçer

Madem seni suçluyor sen de gerçekten bırak suçlu ol

En fazla 2 hafta gerçekten üzülürsün

Hiç güleceğim yoktu
Bıraktım zaten telefonumu da kapattım uğraşmıcam artık hala beni suçlayabiliyor birde mesaja üzgün işaretleri koyuyor

İlk başlarda çok korkuyordum ağlama krizine giriyordum beni bırakıcak diye şimdi ise terk eden benim... Sevgim kalmamış evet haklısınız

sakın ama sakınnn canını sıkma üzme kendını madem cesaret ettın mesaj attın bundan sonra mesaj atsada cevap verme anlasın neyın ne oldugunu.. elının altında her an o ıstedıgınde onun yanında olamıycagını anlasın..

eğer senı sevıyosa kendıne cekı düzen verır zaten, ya da o kendı yoluna gıder sen kendı yoluna..

daha küçüksünüz canım emın ol atlatılmayacak acı yok

Hiç güleceğim yoktu
Bıraktım zaten telefonumu da kapattım uğraşmıcam artık hala beni suçlayabiliyor birde mesaja üzgün işaretleri koyuyor

Gül gül hatta telefon numaranı değiştirmen sorun olmayacaksa değiştir msn adresini değiştir vs vs

Bir tarafı tutuşsun Ama o saate kadar sen zaten olayın farkına varacaksın:97:

Son düzenleme:
Ve sana bı tavsıye ; sakın ama skaın yakın arkadaşlarınıza dert yanma hiç bişey anlatma.. Sorarlarsa neden bitti diye amannn boşverın kapatalım bu konuyu konusmak ıstemıyorum de..

E halıyle oda senın düşüncelerını bılemıycek ve merak edıp durucak..

Evet merak etsin çatlasın... Lafı yapıştırıp teli kapattığında ben az merak etmemiştim

ona deki ''sen daha çocuksun benim çocuklarla işim olmaz'' bunu dersen çok ağrına gider onun he bunu dersende sakın ilerde pişman olupta geri dönmeye kalkma o çocuğun kendine olan güvenini kır ozamn bak peşinde köpek olur ama sakın geri dönme şuan keşke senin yaşında olsam varya gençliğimin tadını çıkarırım bundan sonrada hayatına giricek insanlar bikaç sene büyük olsunlar senden

Yazık cnm sana.Hiçç uğraşma.Vaktine,ona harcadığın emeğine,kalbine yazık.Bir de öğrencisin.Önceliğin sen ve derslerin.Arkadaşlarımız aynı diyorsun;Cnm gün gelecek o arkadaşların çoğundan eser kalmıycak...Belki master belki iş hayatına atılacaksın ve bambaşka çevren olacak,Yeni hayat,yeni insanlar,ne hoş..Üstelik otobüste midesi bulanıp kusan bir adamla hayat mı geçer yaww:))Erkek dediğin dayanıklı olur.

Sözün özü:SEN ÖNEMLİSİN!!!

Sevgılın hakkında ne ıyı ne kötu hiç ama hiç yorum yapma ortak arkadaslarınıza..

Kısacası elıne koz verme .. Bakın arkamdan neler dıyo nasıl bırı bu kız dıyemesın senın için...

Bundan sonra önune bak yapmadıgın seylerı yap gez dolaş tadını cıkar bu guzel yaşının ve unıversıte hayatının :)

Evet canım bu saatten sonra üzülsen bile git gece yalnızken ağla ama kimse üzüldüğünü bilmesin!

Çok çabuk unutacağına eminim.. Bu çocukla evlendiğini düşünsene mesela..
Bir arkadaşın dediği gibi tuvalete girer kabız olur boşanmaya kalkar

Hala ses seda yok... Zaten böyle ilk 1-2 gün sesi çıkmaz sonra döner bana ama bu kez yetti artık..
Çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim... Artık birini sevsem bile olgun olur çocuklara dayanamıyorum (

Hala ses seda yok... Zaten böyle ilk 1-2 gün sesi çıkmaz sonra döner bana ama bu kez yetti artık..
Çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim... Artık birini sevsem bile olgun olur çocuklara dayanamıyorum (

Canım burda kimsenin ilişkisine zarar vermek istemiyoruz biz ama senin erkek arkadaşın ciddi anlamda çocuk hayat geçmez onun birlikte olması gereken kız grubu şu an 15 yaş civarında..

Sen de en azından 2 yaş büyük birileriyle birlikte ol..

Ama tabiki de önceliğin sevgili bulmak olmasın.. Arama arayış içinde olma.. Derslerine odaklan doğru kişi gelir seni bulur:97:

Midesi bulandığı için sizden ayrılan,sürekli ara vermek isteyen,yalan söyleyen,annesinin size "fahişe" diye hitap etmesine izin veren bir adam kadar sevenini bulamayacağınızdan korkuyorsunuz öyle mi?
Korkun tabi. Kolay kolay bulunmaz böylesi...

böyle saçma sebep okumadım burda ayol kustu diye sevgili terkedilirmihoş sizde sevgi saygıda kalmamış diyeceğim ama olmayacak çünkü aslında bu ikiside sizde hiç olmamışki neresinden tutarsan tut elinde kalan bi ilişki(!)

Bu arada söylemeyi unutmuşum facemiz neden birbirimizde yok çünkü bana dediki
ailem facede. Senin facede olman tehlike arzedebilir..
Yani facesinde birsürü kız var ben neden yokum onu da anlamış deilim ama salak gibi kabul etmiştim

Bu arada ailesi ne adımı bilio ne yüzümü... Fahişe demesinin sebebi onu amcasının kızıyla evlendirmek istiyorlar mezun olunca o yüzden beni istemiyorlar daha tanımadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…