bu ne ayol? kusmus ayrilmis, ozet cikarticakmis falan?
siz bu sevgilinin ilkokul degil de universite ogrencisi olduguna emin misiniz?
insanlar artik gec mi olgunlasiyor nedir ? allah allah tuhaf
Daha yeni kazandı ablacım 18 yaşındayız :26: O daha olgunlaşamamış demekki.. Zaten kusup beni terkettiğinde de yine beni suçlamıştı arkadaşlarıma o beni bıraktı diye..
Daha yeni kazandı ablacım 18 yaşındayız :26: O daha olgunlaşamamış demekki.. Zaten kusup beni terkettiğinde de yine beni suçlamıştı arkadaşlarıma o beni bıraktı diye..
Ya bırak bu çocuk büyüyüp adam olana kadar 15 sene geçer
Madem seni suçluyor sen de gerçekten bırak suçlu ol
En fazla 2 hafta gerçekten üzülürsün
sen bitti demissin kesinlikle kimseye tek kelime etme,eski sevgiline de kanma..geriye donup asla bakma..hayata bir kere geliyoruz kendine bu iskence nedennn
korkularindan dolayi fazla simartmissin..bosver sen onune bak ve bundan sonra cok secici davran.salla gitsin bosverr..sinirlenme degmezz..
Hiç güleceğim yoktu
Bıraktım zaten telefonumu da kapattım uğraşmıcam artıkhala beni suçlayabiliyor birde mesaja üzgün işaretleri koyuyor
Ve sana bı tavsıye ; sakın ama skaın yakın arkadaşlarınıza dert yanma hiç bişey anlatma.. Sorarlarsa neden bitti diye amannn boşverın kapatalım bu konuyu konusmak ıstemıyorum de..
E halıyle oda senın düşüncelerını bılemıycek ve merak edıp durucak..
Evet canım bu saatten sonra üzülsen bile git gece yalnızken ağla ama kimse üzüldüğünü bilmesin!
Çok çabuk unutacağına eminim.. Bu çocukla evlendiğini düşünsene mesela..
Bir arkadaşın dediği gibi tuvalete girer kabız olur boşanmaya kalkar
Hala ses seda yok... Zaten böyle ilk 1-2 gün sesi çıkmaz sonra döner bana ama bu kez yetti artık..
Çok destek oldunuz bana çok teşekkür ederim... Artık birini sevsem bile olgun olur çocuklara dayanamıyorum(
Evet o kustu ve terk edilen ben oldum canım.. Durup durup biraz mola verelim diyor.. Takmıyor üzülmeme sonra o geliyor tekrar
Çok alışmışım yapamıyorum cesaretim yok brakmaya...Aklımda hep şu soru var ya gelecekte pişman olursan.. ya onun gibi seveni bulamazsam.
Birde annesi beni hiç istemiyordu zaten sevgilim yanımdan eve döndüğünde yine hangi fahişenin yanınaydın falan diyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?