Ben ve Sevgilimin Yalancılığı

Hiç mi kendine saygın yok? Daha iyi şartlarda bir ilişkiyi kendine çok mu görüyorsun? Yok eğer ben daha iyilerine layık değilim diyorsan buyur sürdür ilişkini... Ama midesi bulanmasın sevgilinin dikkat et, mazallah.

ayy aynı mahalle sokak ne demek yani. sen istanbul gibi bi şehre okumaya gitmişsin. orda yeni arkadaşlıklar ilişkiler kur bırak geçmiş orda o mahallede kalsın.

18 yaşında olacağım,uzaktaki aptal bir oğlanın saçmalıklarına üzüleceğim,hah !

Gençler bilse,yaşlılar yapabilse...

Ayyy sizi Allah korumuş resmen; ishal falan olsaymış dünyayı dar edermiş mazallah

Onu büyüteceğine kendine bir adet olgunlaşmış bulsan daha az üzülürsün

ıııy bu nedir yaa? Böyle hayat mı geçer allah aşkına keyfine göre işine geldimi he he ha ha gelmedi mi hadi ayrılalım hadi ara verelim by...
Çekilir gibi değil bence sende daha fazla çekme eminim karşına çooook daha iyileri çıkıcaktır sakın öyle düşünme.. Bende öyle düşünüyodum ya böyle seven çıkmazsa değer veren çıkmazsa yine diye ama emin ol daha iyisi çıkıyo.. çıktı millet ne der diyede düşünme bu senin hayatın kimse dışarıdan ne çektiğini bilmiyor.
Annesinin bu konuşmaları da aynı kendisi gibi iğrençmiş çok pardon

bu nasıl bişey yaaa kustum ayrılalım ne demek....
ya rabbi daha neler duyacam bu siteden ben

Son düzenleme:
[ı]bu ilişkiden ne köy olur ne kasaba !!!

Kusunca terk eder hapşırınca barışır
Canı isteyince gezelim der istemeyince ara verir. . Bu ilişkimi sence
[/ı]

o adama bi ömür adanmazzz

canım yaa yolver gitsin valla düşünmeye değecek bir adam değil bence. hem yalancı hem de saçmalyıormuş mütemadiyen :) daha iyilerine layıksın.

Dünden beri ses seda yok zaten.. Yazdıklarınızı da düşündüm bu sefer kesin bitirdim
Hepinize çok teşekkür ederim

ayrılmak için neyi beklediğini anlamadım. yahu adam midem bulandı ayrılalaım dicek kadar basite almış bu ilişkiyi sen neyi bekliyosun ki hala.. yalanları söylemeye bile gerek yok

bncede ayrılmalısın. başlarda zorlanırsın ama sonra unutursun. inş karşına sana daha çok değer veren kişiler çıkar

bu anlattıklarına rağmen halaaaa ne yapsam diye düşünebiliyosan ya aklından zorun var yada şaka yapıyosun...

bence kendını kandırıyorsun senın bı ıilişkin yok.bırıyle bırlıkte olmak senın yasadıklarını yasamaz. bır an önce kendını kurtar o kendını bı bok sanan adama tekmeyı koy.yenı asklara yelken aç.acayıp sınırım bozuluyor böle dengesızlerı adam yerıne koyup degısıcek dıye bekleyen hatunlara.senın kendıne saygın yokmu ya..adam sana göz göre yalan söylıycek ,arada ıstbula gelıp senı durtecek sonra sıkıldım bıttı dıyecek. senı nasıl aşagılıyor görmuyormusun?

Sevgilin kaç yaşında yahu 3 mu 5 mı ?
Yol boyunca kustu diye senden ayrılan adam da pek normal davranışlar bekleme
Yol versin gitsin , daha iyisini bulursun , hem yalancı erkek hiç çekilmez

bence bunun adı sevgili kendi değil artık..arkadaşım yalanlarını yakaladıysan kendini katlanmak zorundamı hissediyorsun yada seni aldatmasınımı görme gerek,seni bırakmasınımı bekliyon..belli değilmi seni istemediği???üzülmeni istemem çünkü bende istenmedim zamanında kötü bitti sen onu yaşamadan kendin bitir bana kalırsa..tın bi sevgili olmuş yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…