"midem bulandı kustum bu yüzden senden ayrılacağım" diyen adamla senin ne işin var.
yarın da kabız oldum ayrılalım der.
"midem bulandı kustum bu yüzden senden ayrılacağım" diyen adamla senin ne işin var.
Anlamadım ben ya siz kusmadınız di mi kendisi kusmuş ve sizden ayrılıyor
Bence cevap olarak 'ıyyy ben kusan bir erkekler beraber olamam hadi yoluna' demeliydiniz
Evet o kustu ve terk edilen ben oldum canım.. Durup durup biraz mola verelim diyor.. Takmıyor üzülmeme sonra o geliyor tekrar
Çok alışmışım yapamıyorum cesaretim yok brakmaya...Aklımda hep şu soru var ya gelecekte pişman olursan.. ya onun gibi seveni bulamazsam.
Birde annesi beni hiç istemiyordu zaten sevgilim yanımdan eve döndüğünde yine hangi fahişenin yanınaydın falan diyordu...
Bende öyle düşünerek hayvanın tekinin arkasında 5 ay(mecaz değil) ağlamıştım gece gündüz...
Şimdi öyle bir sevgilim var ki.. Beni el üstünde tutuyor.. Annesi gözümün içine bakıyor.. Her gün beni soruyorlar hadi gelsin artık diye.. İlk başlarda fazla ilgiden rahatsız oluyordum öyle yani..
Bırak bırakılan her hayvandan sonra karşına 'insan' çıkıyor.. Sana değer veriyor...
hahahaahaa koptum gülmekten
konu sahibi arkadaşım ; bence siz sevgili değilsiniz ki düşünüyorsunuz bu sorunları üzülüyorsunuz..Normal arkadaşlık gibi olmuş artık szde ki.Korkacak birşey yok 3. kişileri dusunmeyın kendı mutlulugunuza bakın
Araya ortak arkadaşlarımızı sokuyor hemen onlara mesaj atıyor KFkeds'nin yanına bir gidin sakinleştirin diye.
Evet o kustu ve terk edilen ben oldum canım.. Durup durup biraz mola verelim diyor.. Takmıyor üzülmeme sonra o geliyor tekrar
Çok alışmışım yapamıyorum cesaretim yok brakmaya...Aklımda hep şu soru var ya gelecekte pişman olursan.. ya onun gibi seveni bulamazsam.
Birde annesi beni hiç istemiyordu zaten sevgilim yanımdan eve döndüğünde yine hangi fahişenin yanınaydın falan diyordu...
Ablacım ben çok kıskancım birde bu da bunu çok güzel kullanıyor. Mesela önce anlattı işte eve çıkan arkadaşlarımın evine hep kızlar gidiyor falan diye sonra kıskandığımı bile bile bende eve çıkıcam dedi. Ben de istemeyince yne terk etti
Geçen istanbula yanıma gelmişti.. Döner dönmez terk etti. Sebep olarak ise dönüş yolunca midesi bulanmış kusmuş bunu öne sürdü.. Hangi adam sevgilisini kustu diye terk eder yaa..
4.NEyse kızlar çok uzattım en son bu akşam ki olayı anlatayım bana kitap özeti çıkarmam lazım diyerek gitti ama facesine baktım (Benim baktığımı bilmiyor) fotoğrag paylaştı habire. Mesaj attım napıyorsun diye özete bakıyorum aşkım arkadaşım da kendi facesinde takılıyor dedi yani bile bile yalan söylüyor. Face duvarını kapatmış ama ortak arkadaşımızın facesine girip bakıyorum.. Bana bazen çok kötü davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?