- 29 Mayıs 2021
- 3.357
- 14.240
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk gece yatarsınız sonrada bi anca çok önemli bir işi çıkar ertesi gün bahane olarak hemen kaçar şehir turu fln hep taktik sizi aramaz bile bir daha. buna psikolojik olarak hazırsanız her şeyi yaşayın tabikiHayor
yani niyeti cinsellik olabilir sehir turu yaptiririm falan dedi cunku
Bir şey yaşanmadı mı yaniInanmayacaksınız ama ben otelde kaldim kendisine gittim muayene oldum, ertesi gun sehir turu yaptik gercekten cok da guzel vakit gecirdik biraz alkol aldik ona gittik yakinlasmak istedi ben de kendisinden tanımak icin zaman istiyorum dedim o da akışına bırakalı zaman ne gösterir dedi.Ben de alışmadan böyle bir sey yapamam dedim.Biraz bozuldu ertesi sabah geldim zaten su an bir sey konusmadik
NoBir şey yaşanmadı mı yani
Zaten yaşansa da yaşanmasa da bir daha konuşmayacaktı sizinle daha iyi olmuş
Sanırım oyleymis hayal kırıklığına uğradi ama diger turlu ben cok kotu hayal kirıklığına uğrardımZaten yaşansa da yaşanmasa da bir daha konuşmayacaktı sizinle daha iyi olmuş
Bence biraz tutarsız davranmışsınız. Belli ki adam ilişki istemiyor zaten farklı şehirlerde nasıl birbirinizi tanıyacaksanız?Inanmayacaksınız ama ben otelde kaldim kendisine gittim muayene oldum, ertesi gun sehir turu yaptik gercekten cok da guzel vakit gecirdik biraz alkol aldik ona gittik yakinlasmak istedi ben de kendisinden tanımak icin zaman istiyorum dedim o da akışına bırakalı zaman ne gösterir dedi.Ben de alışmadan böyle bir sey yapamam dedim.Biraz bozuldu ertesi sabah geldim zaten su an bir sey konusmadik
Öyleydi aslında yalan değil ama duygusallığımı atamıyorum cinsel ilişki oldugunda beklentiye giremiyorum bunu kaldiramam diye dusundum hem beni gerçekten isteseydi mesaj atardiBence biraz tutarsız davranmışsınız. Belli ki adam ilişki istemiyor zaten farklı şehirlerde nasıl birbirinizi tanıyacaksanız?
He bir şey yaşasaydın illa ki demiyorum ama istediğiniz de o yöndeydi sanki. Bundan sonra yazacağını düşünmüyorum.
Tabi ki kimse seni zorlayamaz yanlış anlama. Boşver beklentileriniz farklıymış diyelim.Öyleydi aslında yalan değil ama duygusallığımı atamıyorum cinsel ilişki oldugunda beklentiye giremiyorum bunu kaldiramam diye dusundum hem beni gerçekten isteseydi mesaj atardi
O da oyle demistir arkamdan muhtemelen madem neden geldinTabi ki kimse seni zorlayamaz yanlış anlama. Boşver beklentileriniz farklıymış diyelim.
Şimdi dürüst olalım muhtemelen dedi.O da oyle demistir arkamdan muhtemelen madem neden geldin
Bu adam ne doktoru? Sizin rahatsızlığının nedirInanmayacaksınız ama ben otelde kaldim kendisine gittim muayene oldum, ertesi gun sehir turu yaptik gercekten cok da guzel vakit gecirdik biraz alkol aldik ona gittik yakinlasmak istedi ben de kendisinden tanımak icin zaman istiyorum dedim o da akışına bırakalı zaman ne gösterir dedi.Ben de alışmadan böyle bir sey yapamam dedim.Biraz bozuldu ertesi sabah geldim zaten su an bir sey konusmadik
Bu bilgileri veremiyoruz maalesefBu adam ne doktoru? Sizin rahatsızlığının nedir
Bir sey olmadıİşin sonunda kullanılıp atıldığınızı düşünerek depresyona girecekseniz hiç bulaşmayın ama ben de ciddi düşünmüyorum ne olursa olsun diyorsanız korunarak anı yaşayın
Aradımi adam peki ? Size karşı ilgili ,beğenmiş gibimiydi? Belkide adam evlidir yada ciddi bı ilişkisi vardr. Eğer aramayip onemsemediyseBu bilgileri veremiyoruz maalesef
Hayir işte kötü yani da o aramadi.Ustelik o kadar guzel vakit gecirmistik kiAradımi adam peki ? Size karşı ilgili ,beğenmiş gibimiydi? Belkide adam evlidir yada ciddi bı ilişkisi vardr. Eğer aramayip onemsemediyse
Hayir işte kötü yani da o aramadi.Ustelik o kadar guzel vakit gecirmistik ki
Devir artık boyle maalesefadamın derdi çok net belliymiş hani arkadaşlarınız demiş ya olacaksa boyle biriyle olsun diye iyiki olmamış karakter bence herseyden önce gelmeli boyle kadın budalası adamlardan uzak durun şu adamlarda kadınları günü birlik kaçamak olarak görmeyi bıraksınlar artık