Yok degil eminimama ben de doktor adam yakışıklı da neden olla beni çağırıyor düşünmüyor değilimDoktorun adına fake hesap olmasın aman ha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok degil eminimama ben de doktor adam yakışıklı da neden olla beni çağırıyor düşünmüyor değilimDoktorun adına fake hesap olmasın aman ha
İlle de gelin mi dedi.Yok degil eminimama ben de doktor adam yakışıklı da neden olla beni çağırıyor düşünmüyor değilim
Yoo sadece bir yakından bakalım faydası olmadiysa dediİlle de gelin mi dedi.
Sizde bunu cinsellik çağrısı olarak mı algıladınızYoo sadece bir yakından bakalım faydası olmadiysa dedi
Bence üzülüceksiniz bu işin sonunda
yani niyeti cinsellik olabilir sehir turu yaptiririm falan dedi cunkuSizde bunu cinsellik çağrısı olarak mı algıladınız
Evet sana gelirim olmadiSeks olmazsa biraz üzülecek gibi
Niye kızdınız yahu. Üzülmez misiniz?Evet sana gelirim olmadi
Farkındaysanız ben bunu istemiyorum demedim sadece derdi sadece buysa uzulurum dedimNiye kızdınız yahu. Üzülmez misiniz?
Dalga geçmek için demedim.
O değil de bir doktor hastasına nasıl böyle bir yaklaşımda bulunur ona şaşırdım. Dilediğiniz gibi sonuçlanır inşallahHayor
yani niyeti cinsellik olabilir sehir turu yaptiririm falan dedi cunku
Farkındaysanız ben bunu istemiyorum demedim sadece derdi sadece buysa uzulurum dedim
Ne bileyim travmatik miyim garantici miyimaksam çıkıyorum yolaDerdi ne düşünmeyin bence akışına bırakın. İçinizden geldiği gibi davranın.
Kendiniz sıkmayın derdi ne diye.
Sadece şunu diyeyim belli meslekleri gözünüzde cok kutsamayın herkes insan neticedeO değil de bir doktor hastasına nasıl böyle bir yaklaşımda bulunur ona şaşırdım. Dilediğiniz gibi sonuçlanır inşallah
Kutsamak ile alakası yok ki bunun. Siz bir hastasınız ve o da bir doktor. Adam belki fantazi kuruyor. Hoş değil bu durum etik değil.Sadece şunu diyeyim belli meslekleri gözünüzde cok kutsamayın herkes insan neticede
Bence abartiyorsunuz ayni sey degil ikimiz de yetiskin insanlariz istemezsek yasamayiz ayrica su an bir sey teklif ettigi de yokBi öğretmenin öğrencisine cinsellik teklifi etmesi ne kadar etik değilse bu da o şekilde adam bence pisliğin teki