BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı yorumu yapmışız ard arda ..prototipini / çizimi yapma aşamaları biraz zorlayabilir ama hortumu/huniyi içine almış insan her zorluğun üstesinden gelir
Keskeeee ben de öyle zannediyordummm aparatları içime alabiliyordum ancak ilişki olmuyor cok acılı şekilde giriş oluyor sadece çok zorlarsak zaten o halde eşimin hareket etmesi imkansız tabi boşalması da...

Vallahi hiçbir sözlüğe üyeliğim yok açıkçası işlerim de çok yoğun fırsat bulamam öyle şeylere bu siteye de enson 2018 yılında girmişim vajinismusla alakalı binlerce yorum okumuştum o zamanlar sonra zaten hiç girmedim bidaha bu olay da olunca bunu ancak burada anlatabilirim diye düşündüm açilan bazı başlıklara denk gelmiştim vajinismusu çocuk için yenmek isteyen veya yenmeden tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak isteyenleri aklima geldi ve bu akşam oturup yazmak istedim
Yazmasaydınız keşke
Bu sır sizinle birlikte mezara gitseydi.

Sevgili konu sahibi eğitimim, geldiğim pozisyon filan demişsiniz. Çok güzel bir atasözü var, tamamlamak ister misiniz?

okumak cahilliği alır...

ha bir de ünlü düşünür Serdar Ortaç şöyle der: “okumakla adam olmuyor”

Gerçi siz okuduğunuz okullarda ders olarak görmüşsünüzdür bu ünlü düşünürleri.

Kız huni hortum daha çok acıtmaz mı :KK57::KK57:
Kocanızın penisi daha rahat girerdi bence:KK22:
Yine vajinismus hakkında hiçbir şey bilmeden yapılan bir yorum daha gelmiş:)) ama bunu bilmenize ayrıca sevindim bilmeyin zaten yaşamayın böyle birseyi:) eğer vajinismusla alakalı bikac açılan başlığa göz atarsanız insanların egzersizlerle aparatlarla çalışıp hala ilişkiye giremediklerini de okursunuz keşke sizin soylediginiz gibi olsa ama olmuyor öyle.

Okuduğunuz okullar, huniyle hamile kalmak üzerine doktora gitmenizi sağlamiyorsa ne işe yarar?
Teyzecim bu yorumunuza çok şaşırdım.
Sizin jenerasyon tabiri caizse eski topraklar bu tarz alternatif tıp yöntemlerini çok benimser ve uygulardı. Yarım asırı devirmenize rağmen sağlık alanında modern görüşünüzden dolayı sizi kutlarım. 🤪

artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler
Sonra burada “ailem beni sevmiyor” “annem benimle ilgilenmiyor” “ailemden gördüğüm psikolojik/fiziksel şiddet” başlıklı konuları okuyoruz. Neden ? Çünkü ebeveynliğe,ana baba olmaya “Biz hazır mıyız?” diye sormadan,kendi içlerine,psikolojilerine,maddi manevi yeterliliklerine bakmadan sırf elalem sussun kafasıyla çocuk yapan kadın ve erkekler toplumumuzda o kadar fazla ki...Pes!

Bilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu
Belki de sorununuz aparatla değil, psikolojik destekle kolayca çözülebilecek bir şeydi. Neden kendi kendinize teşhis koyup, tedavi etmeye çalıştınız ki? 6 koca sene, doktora gitmek bu kadar mı zordu? Belki fizyolojik bir sorununuz var ne bileyim ya, garip. Milleti susturmak için çocuk yapmak daha garip. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back