Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı yorumu yapmışız ard arda ..prototipini / çizimi yapma aşamaları biraz zorlayabilir ama hortumu/huniyi içine almış insan her zorluğun üstesinden gelirAblacım acilen patentini almalısın bu buluşun...
Bu buluşla köşeyi dönersin ciddiyim bak ufak bir Pr çalışması gerekiyor sadece![]()
Siz vajinismuslu musunuz peki, emin misiniz bundan?Hanımefendi siz vajinismuslu musunuz? Bu psikolojiyi anladığınızı hiç sanmiyorum eğer anlasaydiniz bu konunun şakasinin olmayacağını da bilirdiniz umarim değilsinizdir buarada.Bu oyle bişey ki aldiginiz her sonucu bunu yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorsunuz yaşamayan bilmez çünkü her konuda bir umut arıyor insan.
Keşke başlığa vajinismus tecrübesi olmayan giremess yazsaydınız.Demek ki bilim herşeyin açıklamasını yapamıyormus biz bir mucize yaşadığımiza inanıyoruz kimin inanıp inanmadigi da zerre ilgilendirmiyor dediğim gbi bizi bizden başkası anlamaz
Amin çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim bizim için şuanda bir problem yok doğumu da sezeryan düşünüyorumKeşke tedavi olsaydınız. Bende vajinismustum. Hamile kaldınız peki ya sonrası. Doğum yada doğum sonrası eşinizle ilişkiniz. Allah yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla alın insallah
Vajinal muayene olmayacağınızın garantisi mi var?Amin çok teşekkür ederim sizin adınıza çok sevindim bizim için şuanda bir problem yok doğumu da sezeryan düşünüyorum
Hayır her doktor dediğiniz gibi yapmıyor. Psikolojik destek verip aparatları kendileri deneyerek sizin o fikre alışmanızı sağlıyorlar, siz de eve gidince eşinizle ilişkiye girebiliyorsunuz. Bir de marifetmiş gibi saçma sapan yöntemlerinizi anlatmışsınız. İnsanları da yanlış yönlendirmeyin, vajinismuslulara tek tavsiyem uzman bir doktora gidip tedavi olsunlar. En fazla bir haftaya o sorunu aşıp sağlıklı bir cinsel hayata kavuşabilirler.Bilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu
Keşke ..Zaten doktorum da sasirdi ancak vajinismuslu çok hamile kalan olduğunu söyledi üzerine boşalma yöntemiyle birazonce yukarda boş konuşan bı arkadaş vardı yok insandan insana geçerse hamile kalınır dye bizzat doktorum soyledi üzerine boşalarak hamile kalındığını oyuzden çok da sasirmadi benm kendi kendime aparatlarla egzersiz yapmama da sasirdi doğum sonrası mutlaka sizi bı uzmana yonlendiricem dediKeşke gerçekten tedavi olsaydınız, size göre bir çözüm olabilir ama aslında çözmemişsiniz. Eşinize de size de yazık
Beni alakadar etmez ilk ben yazmışım yorumun patentini ben alırım. XdAferin güzel arkadaşımHemen eşinle gidip buluşun patentini alın ..asrın buluşunu yapmışsınız sonuçta!
Allah askına bilim hakkında konusmaDemek ki bilim herşeyin açıklamasını yapamıyormus biz bir mucize yaşadığımiza inanıyoruz kimin inanıp inanmadigi da zerre ilgilendirmiyor dediğim gbi bizi bizden başkası anlamaz
Yooooo gayet de anlayabiliyorum. Benim de sebepsiz yere 2,5 senedir çocuğum olmuyor. Vulvar Vestibülit Sendromu yüzünden de eşimle ilişkilerimde sıkıntılar yaşadım çok AMA hiçbir zaman hunidir, hortumdur, şırıngadır antin kuntin işler yapmadık.Demek ki bilim herşeyin açıklamasını yapamıyormus biz bir mucize yaşadığımiza inanıyoruz kimin inanıp inanmadigi da zerre ilgilendirmiyor dediğim gbi bizi bizden başkası anlamaz
Dr a huniden bahsettiniz mi??Keşke ..Zaten doktorum da sasirdi ancak vajinismuslu çok hamile kalan olduğunu söyledi üzerine boşalma yöntemiyle birazonce yukarda boş konuşan bı arkadaş vardı yok insandan insana geçerse hamile kalınır dye bizzat doktorum soyledi üzerine boşalarak hamile kalındığını oyuzden çok da sasirmadi benm kendi kendime aparatlarla egzersiz yapmama da sasirdi doğum sonrası mutlaka sizi bı uzmana yonlendiricem dedi
Emin olun benim okuduğum okullar ve işimde kariyerimde gelmis oldugum noktayı hayal bile edemzsinizve asıl cehaletin bilinçsizce karşınızdakini tanımadan eleştirmek hikayesini ve yürüdüğü yolları bilmeden önyargida bulunmak olduğunu dusunuyorum :)Sevisemiyorum amma yine de huniyle olsa da ki hamile kalmanız bir mucize bence tip tarihinde yerinizi almanız şart anlatın bol bol bu kadar cehalet akli evvel olmak be biliyim gidip tedavi olmayı bunca bir düşünmemek degisik![]()
Of dayanamıcam.Allah kucağına almayı nasip etsin ama buraya gelip sanki derdine çare bulmuş tavsiyede bulunman bana biraz garip geldi bi de nasıl enfeksiyon kapmadın vajinal kaşıntıda mi olmadı merak ettim? Ikinci çocuğu huni ile değil şırınga ile yap bence daha kolay olur![]()
Hortum önemsiz mi sizce? Hortum da diyo.![]()