BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
4 yıla yakın vajinismus yasadim ama asla onu yaşarken hamile kalmak istemedim.. Cinsel hayat düzene girmeden bi evlilik bana göre yanlis.. Keşke tedavi olup oyle olsaydi bebegin ama artık olan olmus. Sağlıkla kucağına alırsın ins..

Komik bir şey gibi yazmışsınız ama yaşadığınız şey ancak trajikomik olabilir. Milletin ağzı kapasın diye çocuk yapmak gibi bir saçmalıkla nasıl övünüyorsunuz onu da anlamadım. Sağlıklı bir cinsel hayatınız, sağlıklı bir evliliğiniz yok 6 koca sene geçmiş tek derdiniz elalem için hamile kalmak mı?

Uzman desteği neden almadınız?
Bilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama burada güzel bir buluş gibi anlatılacak birşey değil yaptıklarınız.

Vajinismusu yenmeden hamile kalmış olmanız da ayri bir sorun.

vajinismus olduğumu yine bu site sayesinde öğrendiğim ilk yıllarda burda binlerce sayfa okuduğumu biliyorum...Ağlayarak...Bazen umutlanarak...Ve yine bu site sayesinde evde kendi kendime egzersiz yapmayı öğrendim...Ancak sorun şu ki 5 6 senede ancak boy boy aparatlarla çalışmalar yapabildim ve eşimi giriş yaparken zorlanarak binbir türlü zorlukla içime alabiliyordum artık bu ikimiz için de işkenceye dönüşmüştü ...Ve ben de egzersiz çalışmalarını biraktim

Tamam yaşamadan bilemezsiniz, yargılamayın falan diyeceksiniz belki ama insan internetten kendine teşhis koyar mı ya? Internette yalan yanlış şeyler okuyup uygulamaktansa bir doktora gitseydiniz çok kısa sürede tedavi de olabilecektiniz büyük ihtimalle. 6 yıl boşa gitmis. Bir muayene olsaydınız belki vajinismus bile değilsiniz fizyolojik bir probleminiz de olabilir.

Yazdıkların gerçek yada degil ama okuyan ciddiye alırsa çok kötü sonuçlar oluşabilir.
Sizin yeriniz de olsam doktora giderdim
Hanımefendi siz vajinismuslu musunuz? Bu psikolojiyi anladığınızı hiç sanmiyorum eğer anlasaydiniz bu konunun şakasinin olmayacağını da bilirdiniz umarim değilsinizdir buarada.Bu oyle bişey ki aldiginiz her sonucu bunu yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorsunuz yaşamayan bilmez çünkü her konuda bir umut arıyor insan.

Bilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu
Sizin %10 dediğiniz psikolojik destek kısmı işte,o olmadan yenilmiyor ve yenememişsiniz. Sağlıkla doğsun inşallah bebeğiniz

Kusura bakmayın ama bu kendinizi kandırmaktır. İlişkinizi de çıkmaza sokmuşsunuz. Çözüm çocuk mu sizce? Normal evlilikleri bile çocuk hırpalarken hele.
Çocuk milletin ağzını kapatmak için yapılmamalı.
Verdiğiniz öneri de saçmalık. Sorunu çözmeden hamile kalmak
Bu başka bir konu vajinismusla alakalı degil ancak çocuk ne için yapılır başlığı altında tartışılabilir ben yıllarca bu sizin dediğiniz şeyi savundum çünkü çevreme bana baskı yapamaz kimse ben hazır hissetmedigim sürece dünyaya gelecek olan çocuğa haksızlık olur dye ancak dediğim gbi bunu da yaşamadan anlayamazsınız insanlar bu noktaya getiriyor insanı.Umarim hiçbir zaman bu kadar çaresiz kalmazsınız.

Normal olmadıgınızı kabul edip normal olmak ıcın doktora gitmemeniz normal mi peki?
Ben normal degılım dıyıp evde yontem uygulamak, doktora gitmekten daha mı kolay? Hunıyle sperm akıtmak doktora biz cınsel ılıskıye giremiyoruz demekten daha zor bence.

Bu yaptığınız çok yanlış ama. Bu çözülmesi gereken bi problem. Doktorun size telkinleri de mühim sadece hamleleri değerlendiremezsiniz. Evlilik çocuksuz olur ama sekssiz olamaz. 🤷🏻‍♀️ Ne olacak şimdi bundan sonra? Hamilelikti lohusalıktı? Kocanız sabırtaşıymış valla. Bi kaç seansta bi kaç bin liraya bunu hallediyorlar. Siz kaç yıldan babsediyorsunuz.
Şimdi hamile kaldınız ya seksten kurtulmuş mu hissediyorsunuz?

Hanımefendi siz vajinismuslu musunuz? Bu psikolojiyi anladığınızı hiç sanmiyorum eğer anlasaydiniz bu konunun şakasinin olmayacağını da bilirdiniz umarim değilsinizdir buarada.Bu oyle bişey ki aldiginiz her sonucu bunu yaşayan insanlarla paylaşmak istiyorsunuz yaşamayan bilmez çünkü her konuda bir umut arıyor insan.
Ben yaşadım ama yine de yanlis buldum yaptığını. 4 yıl yaşadım bende..

Özellikle vajinismuslulara belki bir umut olur diye bunu anlatmak istedim çünkü o psikolojiyi yaşayanlar anlar bitek Allah düşmanıma vermesin...Evliliğimde 6.yila doğru hızla ilerliyorduk ancak vajinismus olduğumu yine bu site sayesinde öğrendiğim ilk yıllarda burda binlerce sayfa okuduğumu biliyorum...Ağlayarak...Bazen umutlanarak...Ve yine bu site sayesinde evde kendi kendime egzersiz yapmayı öğrendim...Ancak sorun şu ki 5 6 senede ancak boy boy aparatlarla çalışmalar yapabildim ve eşimi giriş yaparken zorlanarak binbir türlü zorlukla içime alabiliyordum artık bu ikimiz için de işkenceye dönüşmüştü ...Ve ben de egzersiz çalışmalarını biraktim bilenler bilir boy boy aparatlar mum streç ve bebek yağıyla hazırlanarak en ufak boy ve sonrasında boyutlar büyütülerek kendi kendinize çalışmalar yapabilirsiniz gerekirse 1saat 2saat sürsün siz ne zaman alabilirseniz o zaman alın neyse bu boyutların hepsini aldıktan sonraki aşama ise en büyük boyu içinde çevirerek ileri geri hareketler yaparak egzersizi devam ettirmek.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık😅 Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları...
Ben ne okudum şu an :KK57:

Sonradan düsündüm notu : Ekşi yazarı olabilir misiniz? Kadınlarla ilgili dehşete düşmeye ve nefret saçmaya hazır kıta bekleyen bazı yazarların önce burada açıp sonra oraya taşıdığı bi konu olabilir mi bu ? Geçmişte örneği var diye biliyorum. Ya da konu gerçekti de ekşiye mi düşmüştü acaba? Yine hamile kalmak üzerine okuyana travma yaşatan cinsten bi şeydi ona eminim de.

Allah çocuğunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama bu yöntem hiç sağlıklı değil. Bence burada böyle örnekler vermek de yanlış. Acilen destek almanız görüşündeyim.

Ayrıca spermler oldukça hassastır. Belli sıcaklığın altında yaşamaz. Havayla temas ettiğinde de. İnsan vücudu sıcaklığından yine insan sıcaklığında yol alır. Bir plastikten kayarak dölleme yapamaz. Denemeyi düşünen olursa mantıklı olsun. Mantıken mümkün değil. Dışarı çıkan sperm ölür. Vücudun içinden vücudun içine gitmesi gerekiyor. Bu yolla mümkün değil
Demek ki bilim herşeyin açıklamasını yapamıyormus biz bir mucize yaşadığımiza inanıyoruz kimin inanıp inanmadigi da zerre ilgilendirmiyor dediğim gbi bizi bizden başkası anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back