Her akşam bunun üzerine o kadar çok espri yapıyoruz ki eşimle bu da onlardan biriydi katılıyorum sanaAblacım acilen patentini almalısın bu buluşun...
Bu buluşla köşeyi dönersin ciddiyim bak ufak bir Pr çalışması gerekiyor sadece
Bilimsel konuşunca boş konuşuluyor ama hunidir hortumdur dolu demek. Hamilesiniz üstünüze gelmeyelim ama lütfen o çocuğu yetiştirirken biraz dikkat edin.Keşke ..Zaten doktorum da sasirdi ancak vajinismuslu çok hamile kalan olduğunu söyledi üzerine boşalma yöntemiyle birazonce yukarda boş konuşan bı arkadaş vardı yok insandan insana geçerse hamile kalınır dye bizzat doktorum soyledi üzerine boşalarak hamile kalındığını oyuzden çok da sasirmadi benm kendi kendime aparatlarla egzersiz yapmama da sasirdi doğum sonrası mutlaka sizi bı uzmana yonlendiricem dedi
Neden tedavi yolunu seçmediniz peki 6 yıl çok uzun bir zaman evliliğin en güzel günleri için kayıp yazık olmuş bence iş hayatından pozisyonunuz ne olursa olsun bu konuda cahilce davranmışsınızEmin olun benim okuduğum okullar ve işimde kariyerimde gelmis oldugum noktayı hayal bile edemzsinizve asıl cehaletin bilinçsizce karşınızdakini tanımadan eleştirmek hikayesini ve yürüdüğü yolları bilmeden önyargida bulunmak olduğunu dusunuyorum :)
Şaka tabiki ciddiye almaniz beni şok etti iyi mısınız?Of dayanamıcam. @Kazen abi önerilen yöntem nasıl sence?
Yorumunun gözlerini öpüyorumUzman desteği neden almadınız?
Öyle deme gene kk da enjektorle hamile kalanları okudumAyrıca spermler oldukça hassastır. Belli sıcaklığın altında yaşamaz. Havayla temas ettiğinde de. İnsan vücudu sıcaklığından yine insan sıcaklığında yol alır. Bir plastikten kayarak dölleme yapamaz. Denemeyi düşünen olursa mantıklı olsun. Mantıken mümkün değil. Dışarı çıkan sperm ölür. Vücudun içinden vücudun içine gitmesi gerekiyor. Bu yolla mümkün değil
Okuduğunuz okullar, huniyle hamile kalmak üzerine doktora gitmenizi sağlamiyorsa ne işe yarar?Emin olun benim okuduğum okullar ve işimde kariyerimde gelmis oldugum noktayı hayal bile edemzsinizve asıl cehaletin bilinçsizce karşınızdakini tanımadan eleştirmek hikayesini ve yürüdüğü yolları bilmeden önyargida bulunmak olduğunu dusunuyorum :)
Vallahi bi şok oldum ama bu yönteme çok biad eden var. Kusura bakmayın.Şaka tabiki ciddiye almaniz beni şok etti iyi mısınız?
Vallahi hiçbir sözlüğe üyeliğim yok açıkçası işlerim de çok yoğun fırsat bulamam öyle şeylere bu siteye de enson 2018 yılında girmişim vajinismusla alakalı binlerce yorum okumuştum o zamanlar sonra zaten hiç girmedim bidaha bu olay da olunca bunu ancak burada anlatabilirim diye düşündüm açilan bazı başlıklara denk gelmiştim vajinismusu çocuk için yenmek isteyen veya yenmeden tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak isteyenleri aklima geldi ve bu akşam oturup yazmak istedimBen ne okudum şu an
Sonradan düsündüm notu : Ekşi yazarı olabilir misiniz? Kadınlarla ilgili dehşete düşmeye ve nefret saçmaya hazır kıta bekleyen bazı yazarların önce burada açıp sonra oraya taşıdığı bi konu olabilir mi bu ? Geçmişte örneği var diye biliyorum. Ya da konu gerçekti de ekşiye mi düşmüştü acaba? Yine hamile kalmak üzerine okuyana travma yaşatan cinsten bi şeydi ona eminim de.
Vallahi bi şok oldum ama bu yönteme çok biad eden var. Kusura bakmayın.
esimin beni baş assagi salladigi gunler olduBak yaa yine kendime bi gıcık oldum
Millet huniyle akıtma yöntemiyle hamile kalıyor
Bende hala hamile kalmamak için çeşit çeşit şımarıklıklar
Niye hayal edelim ki zaten gelmıs olduğun noktayı ve okulları?Emin olun benim okuduğum okullar ve işimde kariyerimde gelmis oldugum noktayı hayal bile edemzsinizve asıl cehaletin bilinçsizce karşınızdakini tanımadan eleştirmek hikayesini ve yürüdüğü yolları bilmeden önyargida bulunmak olduğunu dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?