BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacım acilen patentini almalısın bu buluşun...
Bu buluşla köşeyi dönersin ciddiyim bak ufak bir Pr çalışması gerekiyor sadece
Her akşam bunun üzerine o kadar çok espri yapıyoruz ki eşimle bu da onlardan biriydi katılıyorum sana

Bilimsel konuşunca boş konuşuluyor ama hunidir hortumdur dolu demek. Hamilesiniz üstünüze gelmeyelim ama lütfen o çocuğu yetiştirirken biraz dikkat edin.

Neden tedavi yolunu seçmediniz peki 6 yıl çok uzun bir zaman evliliğin en güzel günleri için kayıp yazık olmuş bence iş hayatından pozisyonunuz ne olursa olsun bu konuda cahilce davranmışsınız

Öyle deme gene kk da enjektorle hamile kalanları okudum içine ordan direk vajinaya fışkırtma yoluylan
Konu sahibi değişik bir vakasınız

Okuduğunuz okullar, huniyle hamile kalmak üzerine doktora gitmenizi sağlamiyorsa ne işe yarar?

Vallahi hiçbir sözlüğe üyeliğim yok açıkçası işlerim de çok yoğun fırsat bulamam öyle şeylere bu siteye de enson 2018 yılında girmişim vajinismusla alakalı binlerce yorum okumuştum o zamanlar sonra zaten hiç girmedim bidaha bu olay da olunca bunu ancak burada anlatabilirim diye düşündüm açilan bazı başlıklara denk gelmiştim vajinismusu çocuk için yenmek isteyen veya yenmeden tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak isteyenleri aklima geldi ve bu akşam oturup yazmak istedim

Niye hayal edelim ki zaten gelmıs olduğun noktayı ve okulları?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…