- 20 Eylül 2017
- 2.382
- 9.397
- 158
- 38
Evvvvveeeeet en sevdigim an geliyor beni kınayan benim koynegimi giysin diyecek istiklal marşı ve kapanışAaa ciddiye alan da mı var?
İtfaiye hortumundan Avustralya itfaiyeciler takvimine gider inşallah benim bilinçaltım.Vallahi ben bilmem ben bütün o cahilliğimi kariyersizligimi alip minnoş kalbimle gidip uyucam rüyam da artik hortum olur boru olur görürüm ortaya karışık
biz de şuan sizin şu halinize gülüyoruz :))
Kullanım talimatını iyi okuyun hununin .. mazallah çiftlerden yanlış kişiye takılırsa felaket olurDemek marifet huni deyıllardır boşuna ugrasiyoruz, kafamda deli sorular hemen bir huni edinmeliyim artık
öfff valla midem kalktı ya
Fakese gülmeleri normal ya haklı hanibiz derken? huniye boşalan eşinizle birlikte mi gülüyorsunuz bize?
evet evet biz daha komiğiz
Tabi ki sizin dalga gecmeleriniz evet degisik bir durumKadın huniyle hamile kalmış sence omu daha acı burada bizim söylediklerimizmi ?
Yok canım sağol ben böyle iyiyimKadın boşuna mı anlatmış bunca detay deneyiniz siz de
Tabi canim cocuk erkek olirsa adini masallah koysunlar direkt, dusunmeye gerek yokBoru ve huni boyutlarını alalım azimli spermmiş maşallah hani sen tee oralardan millet ağzı kapatmak için embriyo oluşumuna katıl
maşallah o sperme
Yaptığı şeyin mantıksız ve çok yanlış olduğunu anlatmaya çalışmış herkes ama inatla bir de yol göstermiş arkadaş deneyin diyor ve siz bu saçmalığa susmamızı mı istiyorsunuz?Ne dalga gectiniz be kadin hamile sonucta
Bu kadar ustne gitmenin ne alemi var
Valla 6 sene kocasini da kendisini de seksten mahrum birakacagina coktan cozum bulabilirdi. Bunun bir bahanesi mazereti olamazTabi ki sizin dalga gecmeleriniz evet degisik bir durum
Ama allah kimseyi caresiz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?