BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğum sezaryen mi normal mi?
Belki millet bir çocukla susmaz huniye devamm
Şu mantıkla çocuk yapmak cidden normal değil
Keşke psikoloğa gitseymişsiniz

Akıl akıl konudaki herkese takıl

Sırf milletin ağzı kapansın diye vajinama hortum huni sokup kocamı huniye boşaltacağıma hiç çocuğum olmaz daha iyi. Evet allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ama bu kadar saçma bir olay görmedim duymadım hayatımda. Hiçmi kendinize saygınız yok ya sırf çocuk yapmak için vajinanıza bunları sokmanıza gerek varmıydı bide bunu hiç utanmadan buraya yazmışsınız yazık.

Dr lar o ultrason probunu hastanın eline vermezler diyelim ki verdiler teknik olarak muayene koltugundayken onu vajinana sokman mümkün değil .bence sen de bilmedigin konular hakkında yalan söylüyorsun koca muayene probunu içine alabiliyorsan ilişkiyede girersin o zaman neyse huniyle hamilelik,elle vajinal.muayene doğum zamanı gelince de kendiniz yaparsınız artık cinsel hayat zaten fosil
Ya inanır mısınız ben de size çok gülüyorum:)) Hani bir de böyle Yok efendimm spermler öyle yasamazzz yok efendimmm doktor assssla hastasına muayene yaptırmaz dye konusuyorsunuz ya yahu siz kimsiniz sağlık bakanı filan mı ya da bir bilim insanı mi? Bu konuda sizi neden bilirkişi sayacağız ki ben yaptım sen de vajinismusu yasasaydin doktorun sana yapacağı ayrıcalıkları görürdün ama o kadar boşsunuz ki biz de şuan sizin şu halinize gülüyoruz :)) Herşeyi bildiğini zanneden ama hiçbir şey bilmeyen insan topluluğu:)) emin olun ben de sizlerin yorumlarına gülmekten yazamıyorum 1gram bilginizin olmadigi konular hakkında tam bir bilirkişi edasında yaziyorsunuz ya bir de neyse haydi biraz daha oyalanin böyle birbirinizin yorumlarına destek verin ergenler gibi bide çakkk kankaaa diyip guyaaa dalga geçin sizlerin seviyesi budur zaten yazdiklarinizdan bu sonucu çıkarmak hiç zor değil 😂 Tabi ki konuyu ciddiye alıp yorum yazanları hariç tutuyorum.

Sırf milletin ağzı kapansın diye vajinama hortum huni sokup kocamı huniye boşaltacağıma hiç çocuğum olmaz daha iyi. Evet allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ama bu kadar saçma bir olay görmedim duymadım hayatımda. Hiçmi kendinize saygınız yok ya sırf çocuk yapmak için vajinanıza bunları sokmanıza gerek varmıydı bide bunu hiç utanmadan buraya yazmışsınız yazık.
Siz tabi vajinismuslu değilsiniz konuşursunuz rahat rahat. Yaşamayan bilmez cümlelerini okumadınız sanırım. 🤗🤣

işalla bütün gece rüyamda hunilere kovalamaz beni

hahahahh
Vallahi ben bilmem ben bütün o cahilliğimi kariyersizligimi alip minnoş kalbimle gidip uyucam rüyam da artik hortum olur boru olur görürüm ortaya karışık :confused:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back