BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallahi ben bilmem ben bütün o cahilliğimi kariyersizligimi alip minnoş kalbimle gidip uyucam rüyam da artik hortum olur boru olur görürüm ortaya karışık :confused:
İtfaiye hortumundan Avustralya itfaiyeciler takvimine gider inşallah benim bilinçaltım.

Haydi ergen tayfa siz buralarda biraz ego tatmini yapın boyle birbirinizle ben cikiyorumm ve tabi ki vajinismusu yaşamayan bilemez diyorumm son olarak her bilmedigi yaşamadığı şeyler hakkında böyle yorumlar yapanlari da çok görmüyorum burda kendini tatmin etmeye çalışan bir kitle var bunlar onlar zaten:) hadi size bol eglencelerr

Boru ve huni boyutlarını alalım azimli spermmiş maşallah hani sen tee oralardan millet ağzı kapatmak için embriyo oluşumuna katıl

maşallah o sperme
Tabi canim cocuk erkek olirsa adini masallah koysunlar direkt, dusunmeye gerek yok 😂😂😂 kiz da azime olur mesela ahahahhaa

Ne dalga gectiniz be kadin hamile sonucta
Bu kadar ustne gitmenin ne alemi var
Yaptığı şeyin mantıksız ve çok yanlış olduğunu anlatmaya çalışmış herkes ama inatla bir de yol göstermiş arkadaş deneyin diyor ve siz bu saçmalığa susmamızı mı istiyorsunuz?

Arkadaşlar boruyu tam hayal edemeyenler için renk seçenekleriyle bırakıyorum.
images

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back