BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nasida cahilsin ya valla🥴🥴 oksfort degil kiz one oyle fortçu der gibi koskoca oxford seni cahil sus birde yorum yapma 😂😂😂
Allam cehalletten ölmem inş süpaneke dinimiz amin
t1302.gif

Of kızlar yaaa, aynı konuyu dün de açmış konu sahibi. Dün niye görmedik?!! Çok kızdım şimdi bize!!!

Halbuki kendisi çok eğitimli olduğu için aynı konunun 2 kez açılmayacağını ve sırf bu yüzden bile banlanabileceğini bilmeliydi.

Of kızlar yaaa, aynı konuyu dün de açmış konu sahibi. Dün niye görmedik?!! Çok kızdım şimdi bize!!!

Halbuki kendisi çok eğitimli olduğu için aynı konunun 2 kez açılmayacağını ve sırf bu yüzden bile banlanabileceğini bilmeliydi.
Of yemesin ya gelsin bize burada cevap versin 😂😂

Bilmiyorum vajinismuslu musunuz ancak her vajinismuslu maalesef tedaviye gitmiyor ya da gidemiyor ben zaten kendim birçok aşamayı atlatmış ancak eşli denemeyi yapamıyordum...Ve doktor zaten benim evde yaptığım gibi boy boy aparatlar vericekti ben işin yüzde 90nini yapmış yüzde 10unu yapamıyordum bir de dediğim gbi bunu ancak yaşayan bilir çift olarak öyle bı psikolojiye giriyorsunuz ki böyle çiftlerden normal davranmasını beklemek bile abes...Çünkü normal değilsiniz maalesef ve artık bı sure sonra mücadeleyi bile bırakıyorsunuz bizi buna iten de dediğim gbi aşırı çocuk baskısı oldu
Ağır sacmalik....Niye tedaviyi reddettiniz niye onyargilisiniz yenemem diye...Tedaviye yüzde yuzlerde başarı sağlayan bi hastalik bu...Bunu çözmeden çocuk niye...Bende vajinismustum...Başaramayınca doktorda aldım solugu...3.ayimizda yendim tedaviyle üstelik ikinci seansta...Tıp niye var..5 yıl sürse 5 yıl savasirdim ama evliligin temeli olan cinselliği çözmeden çocuk falan asla düşünmezdim...Eşinize size yazik değil mi elalem kim yaa

Haydi ergen tayfa siz buralarda biraz ego tatmini yapın boyle birbirinizle ben cikiyorumm ve tabi ki vajinismusu yaşamayan bilemez diyorumm son olarak her bilmedigi yaşamadığı şeyler hakkında böyle yorumlar yapanlari da çok görmüyorum burda kendini tatmin etmeye çalışan bir kitle var bunlar onlar zaten:) hadi size bol eglencelerr
Hi hi sorun kesinlikle sizde degil bizde 😂😂😂

Buna yarilmis olabilirim 😂😂😂 kinadiginizdan sebep bundan sonra size de nasil sevisip cocuk yapacaginiza dair bilgiler otomatik olarak yuklenmistir saniyorum 😂😂
Valla ben onu bunu bilmem ben 2 bebe yi yaptim kenara koydum haaa bu ufuk açan değişik bilgiler hortumlar borular olaydı benim zamanımda belki bi ikiz bir de üçüz olurdu amma artik gençlere verdim sıramı :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back