BEN VAJİNİSMUSLU BİR HAMİLEYİM...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım sizi çok meraklandirdi bu konu vajinal muayenemi de kendim yaptım tatlım. Hani siz yine bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz ya egzersiz Va aparat çalışanlar bilir ki o boyuttaki vajinal aleti de kolaylıkla içimize alabiliriz ki keseyi görebilmek için bunu doktordan rica edip kendi kendime yaptım zaten:)
Doğum içim ne gibi fantaziniz var?

Sanırım sizi çok meraklandirdi bu konu vajinal muayenemi de kendim yaptım tatlım. Hani siz yine bilmediğiniz konular hakkında yorum yapıyorsunuz ya egzersiz Va aparat çalışanlar bilir ki o boyuttaki vajinal aleti de kolaylıkla içimize alabiliriz ki keseyi görebilmek için bunu doktordan rica edip kendi kendime yaptım zaten:)
Nasil kendiniz baktınız ya merak ettim kendin pişir kendin ye mi bu sanki ?😂

Konulariniza şöyle bir göz gezdirdim eşinizle evliliğinizin ilk anlarından beri sorunlarınız var. Eminim vajinismus çok etkilemiştir ve çok zordur sizin için. Fakat çok kariyerliyim çok okudum biliyorum derken asla bır tıbbi yardım almadan ben altı senedir yenemedim deyip kendinizi bu evliliğe bu şekilde mutsuzca mahkum etmişsiniz. Sizi yargılamak için yazmadım asla üzüldüm sadece keşke hamilelikten önce hem piskolojik hem fizyolojik destek alsaydıniz.

Değil. Şırınga ile hamilelik konusu vardı. Kazen muneyi etiketledi. Bu konuda dalga geçenler banlanmasın diye ricada bulundu. O konuda da güzel mesajları vardı. Abes bulursa yorum yapmaz ya da beni etiketlemen abes diye belirtebilir.

Kesinlikle
Amaç ne anlamadım.

Ben de anlayamadım neden mune deil de Kazen cagırılıyor 😂ya da niye yönetici çagırılıyor 😂😂😂 güzel güzel konusuyo herkes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back