esıne anlattın mı rahatsız oldugunu ?ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
Eşin rahat eşin.annesi gidince dedim zaten ne yapmaya çalışıyo annen diye dogrumu bu yaptıgı dedim sesi çıkmadı
gidince bende dedim aynısını ayakta kaldı aramıza yatırsaydın dedimGirip aranıza yatsaymış, ayakta kalmış.
Keşke kalkıp 'burası bizim mahremimiz ne işin var deseymişsin' Bazı insanlar saygıdan anlamıyor maalesef, illa kalay illa kalay..
onun umursamaz tavırları öldürüyo zaten beniEşin rahat eşin.
ilk eşini hizaya getirmen lazım..
karım gecelikle yatacak ben anamla yatak ucunda sohbet etcem ohh ne ala...
eşinize de normal ki bu durum... yadırgasa bu kadar geniş olmaz.
pardonda koca bir yuhunuz diyebilir miyimben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam