ben utandım o utanmadı

yok artık nasıl seviyesiz bir ilişki var . içerdeyken kapının çengelini takın

normalde hep takılı oluyo sahurdan sonra ben unuttum hep ben kitlerim zaten demekki hep böyle denemeye geliyo

az önce bi arkadaşın konusunu okudum kayınvalidesi kapıdan baktı diye sinirlenmiş benimki dahada ileri gidiyo

Bu kadar densizini ilk kez duyuyorum..

Kocan da ne anlayışlıymış..

Belki orucu bozmaya yeltendiniz..sanki dingonun ağırı!

Bacım sen böyle sessiz kalırsan düzelmez ki bunlar. Uyku numarası yapacağına sesini duyar duymaz fırlayıp örtüyü bogazina kadar çekip ne yapıyorsunuz yatak odasında diyecektin. Senin umrunda olmadigini devirip yatabildigini düşünüyor valide şimdi.
O anahtarı bir an önce al. Anahtar aileye istedikleri zaman eve girsinler diye değil kendinizinkinin başına bişey gelirse onlardan alabilin diye verilir.

Kendi canini sikma bence sende anahtari surekli kapinim ustunde birak ic camasirlarinla yat gelince birden tuvalete dogru yuru bilmiyomus gibi evin ortasinda aaa annne burda ne isin var de utanmis gibi yap pat gir odaya kapat kapiyi :)

ben eşimin ailesiyle aynı binada yaşıyorum
dün oruçluyuz diye geç saate kadar yattık. eşim'in ailesinde evimin yedek anahtarı var .
kayınvalide pat diye girdi içeri malum gecelikle duruyorum evin içinde yatak odamıza kadar geldi dengesiz uyuma numarası yapıyorum. üstümü örtmeye çalışıyo üşüycen diyo eşim o arada uyandı yatağın kenarına oturdu muhabbet ediyolar okadar sinirlendimki anlamadı ama üstümü örttüm döndüm arkamı yattım sinirden birşeyde diyemedim. ve daha bunun gibi birsürü şey okadar sıkıldım bunaldımki anlatamam
:rolleyes:

yuuuhhhh.bence o anda kesınlıkle tepkı vermelıydınız.anne burası yatak odamız farkında mısın? gbı...

Amaan nolmuş yani kadın nasıl olsa Ramazan Oruç oruç bunlar bişey yapamaz diye rahat davranmıştır :KK53:
Gelmiş üstünüde örtmüş işte anne şefkatiyle :KK69:
eğer çok rahatsız oluyorsan kapıyı iyice kilitle Anahtarı üzerinde bırakki açamasın
Birkaç defa dener vazgeçer anlar herhalde :KK14:

Aile içinde değişik ilişkiler varsa normal geliyo zarar tövbe tövbe

bazı kv ler oğullarının yatak odasına çok meraklı oluyorlar Freud belki buna bir terim bulmuştur ama ben bilmiyorum
Türk kaynanaları nereden bilsin adamcağız? Bunu duysa o bile şaşırırdı.

K.pederiniz hayatta mi yada ayrildilarmi
Ne yaptığınızı meraktan gelmiştir eski günlerini hatirlamistir :KK53:

keşke uygunsuz yakalansaydiniz :KK53:

X