“Ben türkiye’ye gelemiyorum sen gel”

Direkt yabancı damat bulmak daha kestirme bir yol olur piraye valla. Türk erkeği olmaması, Avrupa'da yaşaması bir taşla iki kuş vurmak valla.
Bacım çok haklısın da genç kızlarımız kur farkından dolayı yakında göz kalemi yerine mangal kömürü, allık yerine isot kullanır hale gelecekler, yabancı damadı nerde görecekler de nasıl tavlayacaklar? konu sahibi bunu ürkütmeden bi olta atsın o tarafa sonrası allah kerim

Benim kastettiğim de para açısından çaba harcamaması. Alıntılandığınız mesajda da insan yemez içmez şu kadar biriktirdirdim der, karşısındakine çabasını gösterir.

Valla sen de haklısın piraye. :)
Ama adam hem gel diyor, hem hiç elini cebine atmıyor. Tamam madem izin alamadın, gelemiyorsun, kızı çağırıyorsun. Hiç olmazsa uçak biletini falan al. Ha ona da gücün yetmiyorsa hiç çağırma zaten.
Yav zaten manitacılık işleri artık çok masraf istiyor. Paran yoksa kalkışmamak gerek.

Aynen , öküzün önde gideni belli ki ona şüphe yok. Ama dürüst olursak konu sahibinin yurdum koşullarında zaten hem eğitimli hem bonkör hem centilmen bir erkek bulabilme ihtimali nedir? Tek pasaportlu bir TC ökuzuyle çift pasaportlu bir TC ökuzu arasındaki tercih yapacak gibi düşün.

orası doğru ama şimdi doktora yaparak çift pasaport alamaz büyük ihtimalle
ve %80 oranında oraya giden erkekler bütün bu vatandaşlık prosedürünü atlatabilmek adına yabancı bir kızla evleniyor.
Hem de burada ailelerinin gayet iyi imkanları olmasına rağmen.
Yani her şekilde boşa masraf

ben erkeklerde ırk dil din mezhebın cok bırsey farkettıgını sanmıyorum
erkek olmaları genel olarak bı problem
en modern en insanı sartlara sahıp ulke vatandası erkeklerde de ne falsolar var hangı ulkeye gıdılse farketmıyor yanı kendılerı baslı basına sorun
muhakeme yetenegı bır tık fazla olan erkeklerde zaten evlılıgınde mutlu oluyor ve esıne deger verıyor

Hadi yaa .. dün burda gecinemiyorum diyen bir mühendise evlere temizliğe gitmesi tavsiye edildi , şimdi o mühendis kız bir yurdum okuzuyle de evlenince hayatı iyice çamur olacak, evlenmese burdaki kafalarla ayrı dert...memleket batınca kadın erkek herkesin gözü açıldı, yurtdışına çıkışlarda legal yollar tıkandı desene... Botla denizden kaçak geçişlerde durum nedir? O sektörde de tıkanma var mı acaba?

arkadaşım direkt yabancıyla evlencen işte üstte R -Rosa- demişti sanırım.
bak TLC ye, 90 günde evlilik programı mı ne vardı, yarısı evlenip USA vatandaşı olma derdinde.
ya da kendin yapacaksın. Şimdi bir erkeğe yatırım yapıp onun orada vatandaş olmasını bekle de sonra o oturum alsın da çalışma izni çıksın da, sonra gelsin seninle evlensin de ohooo, evlendinse eşinle beraber gidiyorsan gözün aydın.
Yine bile orada sudan çıkmış ak kaşık olmamak adına zaten kendine yatırım yapmış olman gerekiyor. Bknz BDV konuları "gurbetteyim burada tanıdığım kimsem yok, yabancı dilim yok, arkadaşım yok, eşim benimle ilgilenmiyor" konuları...
Sonuç olarak tırnağın varsa kaşıyacaksın, yatırımı elin adamına/kadınına değil kendine yapacaksın.

Tatlım ben unumu eledim elegimi astım, zaten TC şartlarında hiç fena sayılmayacak bir işim bir eşim bir hayatım oldu , bu yaştan sonra üstüne para verseler gidemem , her yerim ağrıyor zaten kuru ekmek yer burda ecelimi beklerim...ama gençlere çok üzülüyorum yaa...

Son düzenleme:
Ama karşı tarafın gelmeme sebebi para değilmiş ki, bir izin alması gerekiyormuş onu alamamış.

Onun doğru olduğunu düşünmüyorum, okul zaten Aralık sonu-Ocak başı tatil. Herkes noel tatiline çıkıyor şehirlerde kimse kalmıyor. Noel 24 Aralıkta başlıyor, hocaların da insanların da hepsi tatile çıkıyor izin alamadım falan yalan yani hoca kendisi basıp gitmişken sen kal demez kimseye kaldı ki zaten resmi tatil. Çocuk parasını harcamamak için uyduruyor kısacası.

Benim ex işyerimden bir junior buralı bir kızla evlendi, kız bipolarmış bizimki de bile bile evlendi. Sonuç olarak kız 4 ay sonra aldattı şimdi boşanıyorlarHaydi hastalığını geçtim de gayet edepsiz ve saygısız bir insandı. Buna yapma etme dedik ama dinlemedi. Diğer bir tanıdığım gayet eli yüzü düzgün bir çocuk vize derdi falan da yok gayet iyi bir işi ve vatandaşlığı var ama 15 yaş 2 çocuklu bir ablayla sevgili. Buraya gelip Claudia Schaffer buluyorlar sanmayın bizim erkekler kafasızlıklarıyla ibretlik ilişkiler yaşıyorlar hsfsfdfsfsf

ben giderdim kesin galiba ya,

yani okul tatillerine vs denk getirilmedigi surece ucak biletleri Avrupa icin ucuzluyor, hele de gece ucusu falan filan olursa daha da ucuzluyor.

pasaport zaten 10 yillik alinir, o da bosa masraf kategorisine girmez.

tek vize sorunu kaliyor, onda da ogrencisiniz, belki uzun sureli vize verirler, o da bosa masraf sayilmaz. Ayni vizeyle yazin Yunanistan Bulgaristan yapilabilir arac varsa.

kaldi oradaki masraflar,
simdi oradaki masraflari konusmak lazim tabi, 40 euro demis arkadasiniz da kime gore neye gore, belki siz daha fazla harcamak isteyeceksiniz, surasi meshurmus orada yiyelim diyeceksiniz,
belki daha az, belki ogun atlayacaksiniz, evde yemek yapacaksiniz, yaninizda kahvaltinizi tasiyacaksiniz.

adam bursla zor geciniyorsa ama ondan size maddi yarar gelmez, siz bunlarin hepsini kendiniz yapacaksaniz gitmeyi dusunun iyisi.

Parasi yoksa cagirmayacak. Ben olsam gitmem cunku ben olsam cagiramazdim 10 gun icin 10bin harcasin diye. Size yük gelecegini biliyor olmasi gerek.

10.000 TLni ver gel demek dümdüz utanmazlık bir insan başka bir insan evladına şöyle bir şeyi nasıl der davet eden taraf davet ne olursa olsun en azından yol parasını karşılamalı.

hahahahh birgün herkez benim degerimi anlıcak :)))))))

sen cıbıl ben cıbıl ooooo isiniz yaş sizin artık hic gidemezsin dolar euro artıyor dahada artıcak :)))

kız ben seni tanıyorum zaten
konu sahibi için diyorum.

Buraya gelip Claudia Schaffer buluyorlar sanmayın bizim erkekler kafasızlıklarıyla ibretlik ilişkiler yaşıyorlar hsfsfdfsfsf

şimdi bunu da diyecektim de hadi şekilciliğe girmesin diye yazmadım.
yani burada asla bakmam o şu bu dediği tipleri bildiğim evlendiği insanları gördüğüm tanıdıklarım var.
bana kimse iç güzelliği demesin.
Burada görmediği iç güzelliği orada Helga'da birden görüveriyorlar adeta bir Şems oluveriyorlar konu ab vatandaşlığı olunca

Tipten ziyade abuk subuk, acaip tipleri buluyorlar. Düzgün, normal, aklı başında kadın bulan Türk erkeği sadece 1 tane tanıyorum. Aklı başında Alman kadın da zaten bizimkileri almıyor heheh o yüzden bizimkiler de geriye kalan acaip tiplere kalıyorlar

Adam doktoraya gitmiş 19 yaşında üniv.ogrencisi değil. 30a yakın yaşı vardır. Adam bilinçli olarak gelmiyor dedim yorumumu beğenmediniz ama bence 10bini siz harcayın istiyor. Yani mantıklı mi tamam karsilayacak maddi gücü yok da sizi niye çağırıyor...onun ki para da sizinki değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…