• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

“Ben türkiye’ye gelemiyorum sen gel”

Herkese merhaba kızlar.
Sevgilim yurtdışına gitti 3 ay önce doktora için. Gittiği günden beri o ülkenin prosedürü olan bir izni alamadığı için türkiyeye dönemiyor. Bana sen gel kalacak yerin var zaten diyip duruyor fakat hesaplarıma göre uçak bileti vize ücreti ve ordaki harcamalar derken 10 günlük tatil bana 10.000 tlye mal olacak. Kur zaten bu haldeyken maddi olarak böyle bir yükü almak istemiyorum. Bu sefer de aylarca görüşememiş olacağız.

Ne yapsam bilmiyorum biraz da sinir oldum ama sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun.Siz olsanız gider misiniz?
Madem gelmemi ıstiyor karşıla masrafımı geleyim derim ben olsam😏

Bu parasizlikta asla gitmem :KK12:
Göndersin tüm masrafını o zaman da usenmezsem giderim :işsiz:
Armut piş ağzıma düş oh ne güzel ya.

Offf haklısınız ben de bu nedenden sinir oldum. Hadi uçak bileti neyse de yem atmak için aşkım orda günlük ne kadar harcarız sence diye sordum. Max 40 euro harcarız dedi. Burası biraz ayılık içeriyor. 😒
Bence o masrafi size kitlemenin derdinde o yüzden gelemiyorum ayağına yatıyor sakin gitme, 10 bin az para mı

Karşı taraf Euroyla kazanıyor madem koyar 100Euro alır bir bilet. 1 Euro 10tlyi geçmişken hem ayağına çapırıp hem de gel yeaa demesi bilet almayı dahi teklif etmemesi eşşeklikkkk

Böyle davet olmaz. davet edecek kişi der ki benim vizemde problem var o yüzden seni misafir etmek istiyorum. Al bu biletin, 4 gözle bekliyorum Noeli burda geçirelim. Ben tembelim g.t yayıyorum sen gel yeaaa şeklinde bir davet! tamamen terbiyesizlik ve saygısızlık. Bu adamdan bir halt olmaz üzülmeyin ama beklenti içinde olmayın. Adamda karşıdaki insana saygı ve değer yok öküz formunda yaşıyor. Bu adam için asla asla asla 10.000 Tl masrafa falan gitmeyin sonra kafayı duvara vurusunuz. Seven adam karşıdakini zaten düşünür, karşımdakinde TL var der masrafa sokmaz.

Zaten uzaktasınız madem, bu kadar umursamayan biriyle it kak ilişki yürütmeye gerçekten değer mi oturun düşünün. bence burası daha vahim:110:

On numara yorum. Fazla söze gerek yok. Adamdaki dusuncesizlige bak. ben gelemiyorum sen gel. Doviz kurundan haberi yokmuş gibi ayağina cağırıyor. Böyle bir adama 10.000 harcamaya değer mi?

Ben giderdim ya, niye boşa atılan on bin gibi düşünüyorsun ki, Mis gibi Avrupa görecen işte.
İnsan fırsatları değerlendirmesini bilmeli.
Bugün Euro 11 TL diye gitmiyorsun ama yarin 15 olacak, üstelik kalacak yer problemin olduğu için daha çok harcayacaksin.
Bence böyle düşün:))
Ben ilk yurtdisina çıktığımda Euro 3,3 liraydı. İnsanlar pahalı buluyordu. Oysa şimdi yasitlarim bin pişman,neden değerlendiremedik diye.
her şey daha kötüye gidiyor ve böyle giderse çok daha kötüye gidecek...
o yüzden bence git, ama daha ekonomik bir plan yap.
neden 1000 Euro harcayasin ki mesela? Alacagin bileti THY sitesine girip tarih yazıp 'ay çok pahalı' demedin di mi?
Çünkü (bu kur ile zor olsa da) nispeten daha ekonomik biletler bilabilirsin. Hangi sehirde çocuk?
Hangi kalemlerden kisabilirsin?
800 TL shengen vizesi+ öğrencilere pasaport ücreti olarak sadece defter parası var, 175 o...
Bin liraya pasaport+shengen oluyor (umarım öğrencisindir)
Bilet için de şehrini bilmiyorum ama ortalama 1500 harcarsan gidiş dönüş (uygun bilet bulacağına inanıyorum, balkanlara 500-moskovaya 600 lira gidiş dönüş bileti almıştık bu sene. Limitimi yüksek tuttum yine)
arada yapılacak sigorta bilmemne, euronun biraz daha artması falan derken hadi 4 bin TL harcadin ve gittin.
Kalacak yerin var ,yemekleri eşek değilse çocuk öder, ya da evde yapmaya gayret edersiniz. Çoğu müzeye öğrenci indirinle girersin, sabahları free Walking tourlara katılırsın:) hatta ucuz avrupaici arabalarla, flixbusla falan yan şehirlere- belki komşu ulkeye gidersiniz... Yine de bence 10 bin harcamayabilirsin/ düzgün bir ekonomik plan yaparsan.
Çocuk için değil de , Avrupa tatili için bir fırsat gibi düşün:)

İpini koparan Türkiye'ye geliyor markete gider gibi geliyolar hatta o niye gelemiyormus🙄Birde sizin gitmeniz cok mu kolay hangi ülke bu merak ettim çünkü girisici çıkışı hic sorun olmayan ülke malesef Türkiye 🤦🏻‍♀️Biz gitmeye kalksak anamız dan emdigimiz sütü burnuzdan getiriyorlar prosedür ayağına 😤😤

Ben giderdim ya, niye boşa atılan on bin gibi düşünüyorsun ki, Mis gibi Avrupa görecen işte.
İnsan fırsatları değerlendirmesini bilmeli.
Bugün Euro 11 TL diye gitmiyorsun ama yarin 15 olacak, üstelik kalacak yer problemin olduğu için daha çok harcayacaksin.
Bence böyle düşün:))
Ben ilk yurtdisina çıktığımda Euro 3,3 liraydı. İnsanlar pahalı buluyordu. Oysa şimdi yasitlarim bin pişman,neden değerlendiremedik diye.
her şey daha kötüye gidiyor ve böyle giderse çok daha kötüye gidecek...
o yüzden bence git, ama daha ekonomik bir plan yap.
neden 1000 Euro harcayasin ki mesela? Alacagin bileti THY sitesine girip tarih yazıp 'ay çok pahalı' demedin di mi?
Çünkü (bu kur ile zor olsa da) nispeten daha ekonomik biletler bilabilirsin. Hangi sehirde çocuk?
Hangi kalemlerden kisabilirsin?
800 TL shengen vizesi+ öğrencilere pasaport ücreti olarak sadece defter parası var, 175 o...
Bin liraya pasaport+shengen oluyor (umarım öğrencisindir)
Bilet için de şehrini bilmiyorum ama ortalama 1500 harcarsan gidiş dönüş (uygun bilet bulacağına inanıyorum, balkanlara 500-moskovaya 600 lira gidiş dönüş bileti almıştık bu sene. Limitimi yüksek tuttum yine)
arada yapılacak sigorta bilmemne, euronun biraz daha artması falan derken hadi 4 bin TL harcadin ve gittin.
Kalacak yerin var ,yemekleri eşek değilse çocuk öder, ya da evde yapmaya gayret edersiniz. Çoğu müzeye öğrenci indirinle girersin, sabahları free Walking tourlara katılırsın:) hatta ucuz avrupaici arabalarla, flixbusla falan yan şehirlere- belki komşu ulkeye gidersiniz... Yine de bence 10 bin harcamayabilirsin/ düzgün bir ekonomik plan yaparsan.
Çocuk için değil de , Avrupa tatili için bir fırsat gibi düşün:)

Bunun için sevgiliye gerek yok. Couchsurfing üzerinden konaklamayı bedava getirdi mi tamamdır.

Hahahahhaha misscherry sen de yurtdışındaydın, biletimi al da senin yanına geleyim bari. Ayrılığımı kutlarız german publarında sjdjmfkf

Aferin bak istediğimiz kıvama geldin madem olur. Ben tatile gidicem sen de gelirsin:halay:

Eleman diyor ki ben 10.000tlye değerim bu nasıl bir özgüvendir anlamadım gitti birader kilon 125TL mi:KK51: Valla kamu spotu olarak yapayım çoğu erkek berbatttttttttt sakın ola ki paranızı ziyan etmeyin bu heriflere değmez hele ki 10.00TL asla.

limoncu28 limoncu28 büyük üstat nerdesinnnnnnnnn
Ben de özledim onu ya. :KK53: Limoncu reisin haklı olduğunu zaman içinde başımıza vura vura öğrendik. Erkek milletine iyilik yaramaz. Fazla iyi niyet, özveri falan işe yaramaz. Limoncu reis az bile yapıyormuş valla.
La la la bulutlar, aşk meşk kıvamında takılırsan altındaki minderi şak diye çekiveriyor bu herifler valla.

Herkese merhaba kızlar.
Sevgilim yurtdışına gitti 3 ay önce doktora için. Gittiği günden beri o ülkenin prosedürü olan bir izni alamadığı için türkiyeye dönemiyor. Bana sen gel kalacak yerin var zaten diyip duruyor fakat hesaplarıma göre uçak bileti vize ücreti ve ordaki harcamalar derken 10 günlük tatil bana 10.000 tlye mal olacak. Kur zaten bu haldeyken maddi olarak böyle bir yükü almak istemiyorum. Bu sefer de aylarca görüşememiş olacağız.

Ne yapsam bilmiyorum biraz da sinir oldum ama sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun.Siz olsanız gider misiniz?

Not: kızlar herkes karşılasın yazıyor da adamın parası yok bursla gitti, bi sakin olun daaa
Gitmemmmmm

Çocuk eşşek çıktı konu sahibesi yemeyi içmeyi de kendi ödeyecek. Eleman mezarcı yahuuuu
:KK57::KK57:
Yok artık!
Odetmez belki yaa, o kadar da değil:))
Konu sahibi, bence de ki; tamam, bütçemi ayarladım..bilet-shengen falan anca denk getiriyorum, orada yapılan günlük harcamalara yardımcı olacaksan işlemlere başlayayım.
Bence ayıp değil günah değil, konuşulsun - ortak bütçe yapilsin.
Ha derse ki; "yok artık kiziiiim burası yüropa, burada hesap alman usulü" , siz de 'degmez buna' der, yolunuza bakarsınız.
Bunun için sevgiliye gerek yok. Couchsurfing üzerinden konaklamayı bedava getirdi mi tamamdır.
İşte bu mevsimde,bu ekonomide normalde çıkmayacaği bir tatil için fırsat. İnsana bazen bahane gerekir, bir yolculuga çıkabilmek için :))
Valla kamu spotu olarak yapayım çoğu erkek berbatttttttttt sakın ola ki paranızı ziyan etmeyin bu heriflere değmez hele ki 10.00TL asla.
Yaaaa Cherry,keşke benim arkadaşım olsan. Şu günlerde çok ihtiyacım var bu tarz telkinlere 😅

Herkese merhaba kızlar.

Not: kızlar herkes karşılasın yazıyor da adamın parası yok bursla gitti, bi sakin olun daaa
atsın oradan 1000 dolores :)
yoksa da sussun otursun oturduğu yerde.
dolar olmuş zaten 10.60

Herkese merhaba kızlar.

Gitmezdim. Bu kur farkıyla gitmek kolay sanıyor galiba. He çok istiyorsa evlenin tamamen gidin 🤣🤣🤣

Back