“Ben türkiye’ye gelemiyorum sen gel”

hahahahh birgün herkez benim degerimi anlıcak :)))))))
Oooo reis buradaymış. :) Merhabalar.
Valla illa tatil için 10 bin harcayacaksam, düşüncesiz sevgilimin yaşadığı yere gitmeye harcamazdım. :) Tek başıma güzel bir yerlere gider kafa dinlerdim. Ohh mis valla.

Yav zaten iyi olsalar Türk kadınları alırdı. Aklı başında, eğitimli Alman kadını ne etsin bunları? Kendimizden pay biçelim, iki üniversite mezunu, eli yüzü düzgün bir kadınım. Yolda görsem selam vermem bu tiplere. Sen de vermezsin Cherry. Talep olmayınca ne olacak?

Ucak bileti yollasin bence..kaldi ki ayagina cagirmis seni bi ucak bileti ne kadar? Buarada nerde sevgilin?

Iki tarafta da ekonomik güc yokken uluslararasi sevgili ziyareti cok lüks.

Yani o da zor geciniyormus, demek ki izin olsa da gelmeyecekti. Sonucta yine bilet vs yine para. Yok gelecekti diyorsan yine bileti o karsilasin sen git.

Senin durumunu bilmeden yazdim bu arada. Ben 7 8 bin gelirim olsa taksitle maksitle giderim umrumda olmaz. O bahane gezmis olurum. Ögrenciysen, asgari ucretliysen falan ihtimal bile olmasin senin icin.

gençsiniz ve bu günler geri gelmez.. ben olsam giderdim.. 10 bin tl yeni bir ülkeyi görmek deneyimlemek ve hem de bunları sevdiğin insanla yapmak için gayet göze alınabilecek bir para..
kur düşmüyor.. bir zaman sonra 10 bine de gidemeyebileceğini unutma..

Onun karşılayacak durumu yoksa sizinde yoktur yani bence. Döndüğünde görüşünüz. Şehir degistirmiyorsunuz sonuçta

Aynen. Ayin 20sinde millet izne ayriliyor. Tabii ucak biletleri 3-5 katina ciktigi icin, beyzade seni cagirmayi daha uygun görmüs

Hahahah aldatilmasina nasil sevindim

O zaman sen gel demeyecek bacım.. parası yoksa aylarca görüşmemeyi kabul edecek. Ben olsam bir lira bile vermem.

Bu yazı aynı ben

+100

Sebebi şey olabilir mi; Avrupa'nın başkentleri hariç çoğu yerinde insan sirkülasyonu yok. Olan yerlerde de genç yok. Olanlar da kapılmış yani:) bu Avrupalılar ne yapsın? Biz saniyoz ki hayatları güllük gülistanlık avrupali gençlerin
Benim bir alman flortüm var. Adamın eyaleti nüfusu 2 milyon. Kendi yasadigi şehir 40 bin ... bir sürü yasitiyla olabildigi tek ortam olan okul hayatı da çoktan bitmiş. Şimdi bu adamcağız ne yapsın yani :)))
Oysa benim yaşadığım şehrin nüfusu 15 milyon. Yeri geliyor metrobüse tanıştığım adamla operaya gidiyroum,yeri geliyor dünyanın neresinden gelen turiste tutuluyorum. seç , beğen , al. Yalnız mı kaldın? Eşinin dostunun arkadaşı, ailenin arkadaşının çocuğu falan, gelenin gidenin - çay içmeye çıktığın çok olur. Seçenekler arasında yalnız kalabilmek mucize yani:)))
Almanya'ya giden zavallı türk erkegi de alışmış Türkiye'deki ona düşen kadın sayısının bolluguna (bizim ülkede erkeğin pek bir şey olmasına gerek yok. Ne kadınlar vasıfsız erkekler buluyor,sırf erkek 'seninle ciddi düşünüyorum' dedi diye. Secici değil Türk kadınlarının geneli) alışmış. Hele eli yüzü ya da işi duzgunse.
Sonra Avrupa'ya bir gidiyor, ofiste yürüyebilecegi kadın sayısı 3, onların da işte yaşı büyük,bilmemne... Elindekinin en iyisini bulmaya çalışıyor. Belki daha iyileri de onlara bakmiyordur

Kendi izin alıp gelebilseydi hangi parayla gelmeyi planlıyordu ?
Evet kesinlikle. Adam para harcamamak için gelmiyor. sözde resmî evrakta donüş izni alamamis yersen.
Madem gelemiyor gelmek için planladığı paradan yol parası versin bari değil mi...o da yok. Kendi gelse yürüyerek mi gelecekti bu adam.

Adamda ego yüksek..benimle 9 gece 10 gün vakit geçirecek karşılasın madem diyordur..bir de Türkiyeye gelirse anasının elini öpüp 10 gün hala dayı amca ev ev gezmeden kurtulamayacağının farkında !

ama sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun...

Demişsiniz. Eğer öyleyse bu adamın turkiyeye gelmesi için bir miktar parası var ama gelemiyor. Peki size niye uçak bileti almayı teklif etmiyor?

Tek sorun evrak işiyse Türkiye'ye gelmek için maliyetin farkındadır ve ödemeye razıdır.
Ee ülkenin durumununda farkında bu durumda beyfendi kendi gelirken yapacağı harcamayı zahmet olacak davet ettiği senin için yapıversin.
Kurları bile bile sen gel ama ben ödeyeyim teklifi yapmıyorsa evrak işinin gerçek olduğuna inanmıyorum.

Ben kesin giderdim. Yani anı biriktiririz ne güzel, değişik bir tatil de olmuş olur der uça uça giderdim , sen gelme ben geleyim derdim hatta sjdjdjd
Ama tabi şu an eşim üzerinden konuşuyorum, parası olmasa bile oldurur uçağı ben karşılasam bile en kötü ihtimalle orda yeme içmeyi kendi hallederdi. Ama etmezse bile yine giderdim çünkü şartları zorladığını bilirdim. Ne yolluymuşum gerçekten tüm yorumlar gitme, ben: uçarak git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…