- Konu Sahibi Papatya129
-
Oooo reis buradaymış. :) Merhabalar.hahahahh birgün herkez benim degerimi anlıcak :)))))))
Yav zaten iyi olsalar Türk kadınları alırdı.Tipten ziyade abuk subuk, acaip tipleri buluyorlar. Düzgün, normal, aklı başında kadın bulan Türk erkeği sadece 1 tane tanıyorum. Aklı başında Alman kadın da zaten bizimkileri almıyor heheh o yüzden bizimkiler de geriye kalan acaip tiplere kalıyorlar
Herkese merhaba kızlar.
Sevgilim yurtdışına gitti 3 ay önce doktora için. Gittiği günden beri o ülkenin prosedürü olan bir izni alamadığı için türkiyeye dönemiyor. Bana sen gel kalacak yerin var zaten diyip duruyor fakat hesaplarıma göre uçak bileti vize ücreti ve ordaki harcamalar derken 10 günlük tatil bana 10.000 tlye mal olacak. Kur zaten bu haldeyken maddi olarak böyle bir yükü almak istemiyorum. Bu sefer de aylarca görüşememiş olacağız.
Ne yapsam bilmiyorum biraz da sinir oldum ama sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun.Siz olsanız gider misiniz?
Not: kızlar herkes karşılasın yazıyor da adamın parası yok bursla gitti, bi sakin olun daaa
Onun karşılayacak durumu yoksa sizinde yoktur yani bence. Döndüğünde görüşünüz. Şehir degistirmiyorsunuz sonuçtaHerkese merhaba kızlar.
Sevgilim yurtdışına gitti 3 ay önce doktora için. Gittiği günden beri o ülkenin prosedürü olan bir izni alamadığı için türkiyeye dönemiyor. Bana sen gel kalacak yerin var zaten diyip duruyor fakat hesaplarıma göre uçak bileti vize ücreti ve ordaki harcamalar derken 10 günlük tatil bana 10.000 tlye mal olacak. Kur zaten bu haldeyken maddi olarak böyle bir yükü almak istemiyorum. Bu sefer de aylarca görüşememiş olacağız.
Ne yapsam bilmiyorum biraz da sinir oldum ama sonuçta onun elinde olan bir şey değil tamamen idarenin tembel işlemesinden ötürü oluşan bir sorun.Siz olsanız gider misiniz?
Not: kızlar herkes karşılasın yazıyor da adamın parası yok bursla gitti, bi sakin olun daaa
Onun doğru olduğunu düşünmüyorum, okul zaten Aralık sonu-Ocak başı tatil. Herkes noel tatiline çıkıyor şehirlerde kimse kalmıyor. Noel 24 Aralıkta başlıyor, hocaların da insanların da hepsi tatile çıkıyor izin alamadım falan yalan yani hoca kendisi basıp gitmişken sen kal demez kimseye kaldı ki zaten resmi tatil. Çocuk parasını harcamamak için uyduruyor kısacası.
Benim ex işyerimden bir junior buralı bir kızla evlendi, kız bipolarmış bizimki de bile bile evlendi. Sonuç olarak kız 4 ay sonra aldattı şimdi boşanıyorlarHaydi hastalığını geçtim de gayet edepsiz ve saygısız bir insandı. Buna yapma etme dedik ama dinlemedi. Diğer bir tanıdığım gayet eli yüzü düzgün bir çocuk vize derdi falan da yok gayet iyi bir işi ve vatandaşlığı var ama 15 yaş 2 çocuklu bir ablayla sevgili. Buraya gelip Claudia Schaffer buluyorlar sanmayın bizim erkekler kafasızlıklarıyla ibretlik ilişkiler yaşıyorlar hsfsfdfsfsf
O zaman sen gel demeyecek bacım.. parası yoksa aylarca görüşmemeyi kabul edecek. Ben olsam bir lira bile vermem.Herkese merhaba kızlar.
Bu yazı aynı benHiçbir durumda bir adamı görmek için günlük 1000 tl vermem, veremem. Verirsem adamdan soğurum. Her gün o parayla yapabileceğim, alacağım şeyler aklıma gelir, tadı kalmaz o 10 günün.
Şu anki kafa yapımda hiçbir adam da günlük 1000 tl etmez valla.
Neyse sözün özü, ben olsam gitmezdim. Size tavsiyem bu yönde olacak tabi.
Bir de sevgililerin bol keseden sallama olayına da gıcığım. Biliyor musun paranın olduğunu da atıp tutuyorsun derler adama. Koç'un varisi değilsem finansal durumumu dengede tutmak zorundayımdır herhalde. x10 masrafı insan bir düşünür, bu kız karşılayabilir mi falan der. Şahsen ben olsam düşünürdüm, teklif etmeye utanırdım.
+100ahaha yaa aslında herkes seninle çok empati yaptı ondan bu sinir.
Senin 10.000 paran da olabilir ancak buraya sorduğuna göre senin için de hatırı sayılır bir miktar olduğunu düşünüyorum açıkçası. Adam orada kariyerine kariyer yapmak için gidiyor, yani ele güne muhtaç biri değil adamın bir planı var ve o doğrultuda hayatını idame ettiriyor.
Sen kendi kariyerin için neler yapıyorsun mesela?
O meblağı kariyerin eğitimin için harcar mıydın?
seninle bir yurt dışı seyahati için o harcar mıydı?
Ben çevremde yaşananları gördükçe ülkemizdeki kadınların ilişkinin başından evlenene kadar özellikle bencil olması taraftarıyım. Bencillikse asla benim düğünüm istediğim gibi olmalı koluma 18 bilezik takın değil.
Önce ben ne istiyorum, kariyerimde neler yapmalıyım, kendime ne kadar bütçe harcamalıyım vs gibi...
evlilikten sonra zaten kadın ister istemez fedakarlık yapıyor zaten.
Ben olsam o tutarla onun gönlünü eylemez kendim için ne gerekiyorsa onu yapardım.
Sebebi şey olabilir mi; Avrupa'nın başkentleri hariç çoğu yerinde insan sirkülasyonu yok. Olan yerlerde de genç yok. Olanlar da kapılmış yani:) bu Avrupalılar ne yapsın? Biz saniyoz ki hayatları güllük gülistanlık avrupali gençlerinBenim ex işyerimden bir junior buralı bir kızla evlendi, kız bipolarmış bizimki de bile bile evlendi. Sonuç olarak kız 4 ay sonra aldattı şimdi boşanıyorlarHaydi hastalığını geçtim de gayet edepsiz ve saygısız bir insandı. Buna yapma etme dedik ama dinlemedi. Diğer bir tanıdığım gayet eli yüzü düzgün bir çocuk vize derdi falan da yok gayet iyi bir işi ve vatandaşlığı var ama 15 yaş 2 çocuklu bir ablayla sevgili. Buraya gelip Claudia Schaffer buluyorlar sanmayın bizim erkekler kafasızlıklarıyla ibretlik ilişkiler yaşıyorlar hsfsfdfsfsf
Evet kesinlikle. Adam para harcamamak için gelmiyor. sözde resmî evrakta donüş izni alamamis yersen.Kendi izin alıp gelebilseydi hangi parayla gelmeyi planlıyordu ?
Adamda ego yüksek..benimle 9 gece 10 gün vakit geçirecek karşılasın madem diyordur..bir de Türkiyeye gelirse anasının elini öpüp 10 gün hala dayı amca ev ev gezmeden kurtulamayacağının farkında !Evet kesinlikle. Adam para harcamamak için gelmiyor. sözde resmî evrakta donüş izni alamamis yersen.
Madem gelemiyor gelmek için planladığı paradan yol parası versin bari değil mi...o da yok. Kendi gelse yürüyerek mi gelecekti bu adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?