off..boşanınca peşini bırakır inşallah...
kendine çok dikkat et ne olur ne olmaz
böylelerden korkulur
Umarım kolaylıkla alatırsınız. Çok zor bir süreç. Sizin için dua edeceğim.eşim içinde kendim içinde rabbimden hayırlısını diliyorum.ben ayrılma kararımı alıp cıktım evden.geri dönmem söz konusu değil.
içim cok rahat çünkü 23 yasındaydım ve 4 yıl mücadelemden hiç vazgecmedim.ama olmadı,basaramadım.
bu saatten sonra zaten tekrar birleşsem bu ayrı yasadığım 6 günün hesabı gazetelerde 2.sayfa haberi olarak cıkar karsınıza.
eşref saatleri oluyor arada bir,o zamanlara denk gelsede bi çırpıda bitse hersey.
Anlamayacak insanlara dert anlatinca sonucu sasirtici olmuyor. Ama denize düsen yilana sarilir misali bu isler. Elinden gelen herseyi yapiyorsun, en azindan sana karsi bakisini ögrenmis oldun.
Umarım kolaylıkla alatırsınız. Çok zor bir süreç. Sizin için dua edeceğim.
ben anlayamadım bana da anlatsanıza kız
eşiniz sizi tehdit etmiş siz eşinizi şikayet etttiniz mi koruma tedbiri talep edebilirsiniz sonuçta tehdit mevcut.Savcılığa gidip ya da Aile mahkemesine gidp şikayet edebilirsiniz .dikkat edin size zarar verebilir boşanmak istemezse .
arkadasım ruhu hasta oldugu için,dallandırıp budaklandırıp kendimi onun gözünde dahada fazla öfke noktasına dönüştürmek istemiyorum.koruma 7 24 benimle yasamıyor.savcılıga sikayet ettiğimde ben öldükten sonra o zaten hapse giremez.ve bi ömür peşimi bırakmaz.
ben istiyorumki arasıra gelen o eşref saatlerinden birini yakalayıp ben yada arkadaslarının yardımıyla ,sessizce bitsin bu iş.
ama sessizce olmuyorsa bu itiraz ettiğim herseye basvurup geri kalan hayatımdada bununla ugrascam napiim.
arkadasım benim eşim deli mi yazayıım?bu şekilde tabirler kullanmak istemediğimden ruhu hasta diyorum.Onceki konuyu ben de bilmiyorim ama esinle halletmen gereken seyleri neden baskalarina mail yoluyla anlatiyorsun ki? Onlari ne ilgilendirir. Kimse sizin aile ici mevzulariniza girmek zorunda degil ki.
amin tesekkürlerdüşüncene saygı duyarım da sen gene de dikkatli ol .sana ulaştığında tehdit eyleme dönüşürse mutlaka kendini korumaya al Allah yardımcınız olsun .
Canım benim inan çok üzüldüm,okurken bile tüylerim ürperdi ya Allah yardımcın olsun kazasız belasız kurtul inşallah bitsin bu süreç..tam olarak eşinin hastalığı ne ? Paranoid şizofren falan mı yani doktora gittimi ilaç falan aldimi hic?arkadasım ruhu hasta oldugu için,dallandırıp budaklandırıp kendimi onun gözünde dahada fazla öfke noktasına dönüştürmek istemiyorum.koruma 7 24 benimle yasamıyor.savcılıga sikayet ettiğimde ben öldükten sonra o zaten hapse giremez.ve bi ömür peşimi bırakmaz.
ben istiyorumki arasıra gelen o eşref saatlerinden birini yakalayıp ben yada arkadaslarının yardımıyla ,sessizce bitsin bu iş.
ama sessizce olmuyorsa bu itiraz ettiğim herseye basvurup geri kalan hayatımdada bununla ugrascam napiim.
2 ay bizimle yasamak zorunda kalan bi arkadası.olmayan babam yasında,aklı basında,onunda güvendiği bi adam.Böylesine kıskanç bi adamın arkadaşlarıyla iletişime geçip sorunlarınızı mı anlattınız birde.bu psikolojideki adam bu konuşmaları kıskanmaz mı.cesaretliymişsiniz sizde.kezzap falan
hasta oldugunu kabullenmiyorki doktora gitsin,ben ve arkadasları doktorları evimize ve iş yemeği diye adlandirdiğimiz toplantılara getirtiyorduk.ama o kadar zaki bi adamki eşim 2. soruda karsıdakinin doktor oldugunu anlıyor.,Canım benim inan çok üzüldüm,okurken bile tüylerim ürperdi ya Allah yardımcın olsun kazasız belasız kurtul inşallah bitsin bu süreç..tam olarak eşinin hastalığı ne ? Paranoid şizofren falan mı yani doktora gittimi ilaç falan aldimi hic?
Yaş baş sayıcak bi adam gibi görünmüyo anlattıklarınızdan oek.Benim yorum okumadığımı nerden çıkardınız.her yorumuzu okuyarak cevap veriyorum ben merak etmeyin.2 ay bizimle yasamak zorunda kalan bi arkadası.olmayan babam yasında,aklı basında,onunda güvendiği bi adam.
bu konusmalar içine girdiğim kişi,yardım istediğim adamın yanındaki 2.tekil şahıs.bunuda tanıyorum.
yorumlara verdiğim cevaplarımıda okursanız bence ne yapmak istediğimi anlayacaksınız.
tesekkür ederim
Pufffffat sahibine göre kişnermiş miş
Yediğin önünde yemediğin arkandaymış mış
Öldüreceğim diyen o noktaya nasıl gelirmiş miş
kimse sana yardım etmez hele onun tarafından bunu hiç bekleme
Allah şifasını versin fakat senin gönlün rahat olsun güzelim,sen elinden geleni yapmışsın hastalığını bile kabul etmeyen iyi olmak için çabalamayan,tedavi olmayan bir adam..onun yanında kaldığın her saniye senin hayatın tehlikede demektir..kafasında kurup kurup ya sana bişey yapsa..en mantıklı kararı vermişsin ayrılmak istemekle.. yaşın daha çok genç inşallah kendine tekrardan güzel bir hayat kurarsın..yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece annen varmış imkanınız varsa annenle birlikte yaşadığın şehirden uzaklaşsan mesela eşinin bulamayacağı bir yere giderek orda rahatça yaşamınızı sürdürseniz annenle varmı böyle bir imkanıniz ?hasta oldugunu kabullenmiyorki doktora gitsin,ben ve arkadasları doktorları evimize ve iş yemeği diye adlandirdiğimiz toplantılara getirtiyorduk.ama o kadar zaki bi adamki eşim 2. soruda karsıdakinin doktor oldugunu anlıyor.,
doktorlara bile öyle cevaplar veriyorki kırk yıl düşünsem bi doktora o cevapları veremem.
sonra daha beter oluyor tabi.
bi psikyatır paranoid şizofren değil,olma aşamasında önlenebilir dedi.
biri paranoyak ve suan adını yazamadığım bi terim kullandı.
keske kabullenseydide derdi ne anlayabilseydim.
Yaş baş sayıcak bi adam gibi görünmüyo anlattıklarınızdan oek.Benim yorum okumadığımı nerden çıkardınız.her yorumuzu okuyarak cevap veriyorum ben merak etmeyin.
yardım istediğim amca değil bu,onun yanındaki bizi tanıyan bi adam.
yarın haber vercek yardım istediğim amca,bizimle 2 ay aynı evde yasadı.yardımcı olmak istiyor.asla benmle konustugunu söylemez zaten.nabız yoklayacak ne var ne yok diye.o acılırsa anlatacak.acılmaz ise bu sehirde işi var bahanesiyle bize gidecek.
bakalım,hayırlısı.
pazartesi bi avukata vekalet vercem zaten,avukat kısmını hallettim bugün
Allah şifasını versin fakat senin gönlün rahat olsun güzelim,sen elinden geleni yapmışsın hastalığını bile kabul etmeyen iyi olmak için çabalamayan,tedavi olmayan bir adam..onun yanında kaldığın her saniye senin hayatın tehlikede demektir..kafasında kurup kurup ya sana bişey yapsa..en mantıklı kararı vermişsin ayrılmak istemekle.. yaşın daha çok genç inşallah kendine tekrardan güzel bir hayat kurarsın..yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece annen varmış imkanınız varsa annenle birlikte yaşadığın şehirden uzaklaşsan mesela eşinin bulamayacağı bir yere giderek orda rahatça yaşamınızı sürdürseniz annenle varmı böyle bir imkanıniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?