ben şizofrenim,eşimi benden kurtarın.

Bulunduğun şehri terket..bu adam resmen psıkopat..kımseyı aracı yapma..

durup dururken mi dedi bunları

aracı olarak araya koydugum amcayla görüşmem bitti,yanımda su amcan var sennle o da konusmak istiyor birde onu dinle istersen kızım dedi ve telefonu o 2.kişiye verdi.adam allah yarattı demedi makine gibi ardı ardına bunları saydı.bende ona o sekilde cevap verdim

Sizin konuşmalarınızın dozu da hoş olmamış yalnız.
Konu abuk biryere gidiyorsa kendi sinirlerinizi de bozmamak adına kapatmalıydınız.
Yaşayacağınız süreçte kolaylıklar dilerim.

Bulunduğun şehri terket..bu adam resmen psıkopat..kımseyı aracı yapma..
hafta sonu gidecektim ama pazartesi bugün görüştüğüm bi avukata yetki verip öyle gidicem,sessizce güzelce olsun istedim ama bakalım nolcak

yok ben kezzap olayını sordum :) Resmen tehdit bu ya ,yapabilitesi var mı peki ?

Konu abuk biryere gidiyorsa kendi sinirlerinizi de bozmamak adına kapatmalıydınız.
benim sinirimi bozan,yabancı değil,olaylara vakıf.
tanıyo ve biliyo.
rahatsızlığını cümle alem biliyo.
ve benim 4 yıl boyunca onun için ne kadar sabırlı ve ne kadar anlayıslı davrandığımı da biliyo.
bana nasıl paradan sıkılmıssın,sen abartıyosun,sus otur,at sahibine göre kişnermiş der.
eger konusmasının tamamını yazsaydım eminim böyle düşünmezdiniz.
zaten 4 yıl sinir harbi vermişim ben,dolmusum agzıma kadar hata yaptıysamda en dogru insana yaptım.pişmanda olmadım.
kızma bana gercekten hatalı taraf ben değilim,üstelik canımın derdine düşmüşüm.
tesekkürler yinede,kendi kendimi yemektense tüm acıklılığıyla yazdım valla

kolay kurtulursun inşallah...
zarar verir mi...yapar mı yani...o kabiliyette mi

sağı solu belli olmuyorki,ne yapar diyebilirim ne de yapmaz.ama son zamanlarda bu lafı çok fazla kullanır oldu,genelde atak gibi oluyor zaten bu durumları sonrada patlıyor gözü görmüyor hiçbirseyi,bildiğim için cıktım bu defa evden.
inanın bilmiyorum.

Durum vahim arkadaşım. Bahsettiğinin aynısı bir adamı neredeyse 50 yıldır çeken bir akrabam var. Gençliğinde neyse hala aynı adam, değişmiyor. Seninki de değişmez. Kurtar kendini en kısa zamanda. İzini de kaybettir. Yoksa her şey yapabilir bu kafadaki bir adam.

Böylesine kıskanç bi adamın arkadaşlarıyla iletişime geçip sorunlarınızı mı anlattınız birde.bu psikolojideki adam bu konuşmaları kıskanmaz mı.cesaretliymişsiniz sizde.kezzap falan

yok ben kezzap olayını sordum :) Resmen tehdit bu ya ,yapabilitesi var mı peki ?

sinirden stresten bu sekilde davranan dengesiz kocalardan değil arkadasım,gercekten rahatsız.sağı solu belli olmuyorki,ne yapabilir diyebilirim ne yapamaz.
elinde bıcakla kollarını kesti sonra kendini kapattı banyoya zor cıkardılar bi keresinde.
yani ne yapacagını hiç bilmiyorum

Zaten yıpratıcı bir süreç içerisinde olduğunuz için uzatmaya gerek yokmuş konuşmayı dedim.
İnsanlar sizin yaşadığınızı anlayamaz.
Çevrenizde ne kadar bulunmuş olurlarsa olsunlar, sorunları istedikleri kadar bilsinler işlerine gelmiyorsa anlamazlar.
Ya da anlamak istedikerini anlarlar.

Onceki konuyu ben de bilmiyorim ama esinle halletmen gereken seyleri neden baskalarina mail yoluyla anlatiyorsun ki? Onlari ne ilgilendirir. Kimse sizin aile ici mevzulariniza girmek zorunda degil ki.

tesekkürler.
inanın 4 yıldır okumadıgım kitap,danısmadım doktor,katılmadıgım seminer kalmadı.
eşimi severek evlendim,rahatsızlığını anlayınca tek basına bırakmak istemedim.tedavi olursa bu hayat onun içinde yaşanılabilir bir yer olur diye elimden geleni yaptım.
ama hersey daha da kötü oldu.
artık bu asamaya geldim ve ayrılıyorum.
umarım bende yıllarca ugrasmak zorunda kalmam.

Anlıyorum sizi ama inanın çekilecek dert değil. Keşke imkan olsa da tanıştırsam sizi. Eşinizle evli kalmaya devam ederseniz yıllar sonraki halinizi görmüş olursunuz. Ne kadar kısa sürede biterse o kadar iyi olur bence.

actıgım konuları yada diğer konulara yaptıgım yorumlarıma bakarsanız ben hayata bu tarz yaklaşan biri hiç olmadım.
eşim için bile bu akşam lütfen tedavi ettirin onun içinde cok endişeleniyorum,bu hayat bu sekilde onada zindan dedim.ama konu aldı basını halay cekerek uzaklastı.o kadar dolmusumki ona patladım.
iyi dilekleriniz için tesekkürler.

off..boşanınca peşini bırakır inşallah...
kendine çok dikkat et ne olur ne olmaz
böylelerden korkulur

Anlamayacak insanlara dert anlatinca sonucu sasirtici olmuyor. Ama denize düsen yilana sarilir misali bu isler. Elinden gelen herseyi yapiyorsun, en azindan sana karsi bakisini ögrenmis oldun.

eşim içinde kendim içinde rabbimden hayırlısını diliyorum.ben ayrılma kararımı alıp cıktım evden.geri dönmem söz konusu değil.
içim cok rahat çünkü 23 yasındaydım ve 4 yıl mücadelemden hiç vazgecmedim.ama olmadı,basaramadım.
bu saatten sonra zaten tekrar birleşsem bu ayrı yasadığım 6 günün hesabı gazetelerde 2.sayfa haberi olarak cıkar karsınıza.
eşref saatleri oluyor arada bir,o zamanlara denk gelsede bi çırpıda bitse hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…