Hakkında hayırlısı hersey istediğin gibi olur inşallah kurtulursun bir an önce sonrada annenle olabildiğince uzağa gidin rahat nefes alın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah büyüktür canım dua et bol bol Allahın izniyle kurtul biran önce hayatını yaşa güzelce Rabbim yardımcın olsunne ben ne annem korkmuyor böyle bi karardan.imkan dediğiniz cesaret sadece.eşyamı toplayıp gitsem deniz kenarında bi köye,2 gün içinde muhtarıda kölüsüde basımızı sokacak bi yer verir bize.bizim memleketimiz cok baska..
pazartesi vekalet verip gidicez zaten.ama temelli değil.
bosanmayı kabul edip anlasmak isterse,hemen halledip tekrar gitcem.yok istemezse şimdiden baktığım yerler var baska sehirlerde
adımı soyadımı bile değiştirmek için dava örneklerine bakıyorum
ruhu hasta,hersey sorun ve problem onun için.yani gercekten rahatsız.Tartismaniz, anlasmamaniz ne yüzünden peki? Çok mühim bor sorun mu var?
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah büyüktür canım dua et bol bol Allahın izniyle kurtul biran önce hayatını yaşa güzelce Rabbim yardımcın olsun
amin yarabbim insallahAdamın ağzının payını vermişsiniz
umarım hakkınızda hayırlısı tez zamanda olur
Korkunceşim hasta yani ruhu hasta.4 yıl onu düzletmek için cabaladım.maddi manevi ne geldiyse elimden yaptım,ugrastım.ama olmadı.kendinin dogru oldugunu ve bu dünyada kim varsa hepsinin kötü oldugunu,herkesin bana aşık oldugunu,olacagını hissediyo.tabi bu durum kıskanclık,paranoya,kendi kurdugu senaryoya inanma gibi 4 yıl boyunca hayatı ikimizede zehir etti.
o kadar cok olay ve örnek varki en son senn yüzüne ve cnsel organına kezzap atıcam sen cinselliğine güzelliğine güveniyosun dedi kendinden gecmiş bi şekilde bende anneye geldim.kapadım telefonumu.burann adresinide bilmiyo.6 gündür ses soluk yok.bende derin bi arastırma içinde sakince ayrılmak için yol arıyorum
malesef evet,ama dahada korkutmayın beni :)Korkunc
Bi çikar yol bulun lutfen hemcinsim olarak endiseleniyorummalesef evet,ama dahada korkutmayın beni :)
çabalıyorum, inşallah güzel olcak hersey.kaybetmiyorum umudumuBi çikar yol bulun lutfen hemcinsim olarak endiseleniyorum
Amerikada bir adam eski sevgilisinin yüzünü yakmis kiskancliktan.. kadin ayrildi ve güzel diye..
Böyle hasta ruhlu insanlar maalesef var. Cok tehlikeli bir durum..
Allah yardimcin olsun
Yazıların hislerini yansıtıyor . Farklı konulardaki mesajlarında aynı şekildeydi . O nedenle hemen hatırladım seni .
Çok dikkatli ol , kimseye güvenme lütfen . Yerinizi de hiç kimse bilmesin . Araniz düzelir umuduyla , iyi niyetle eşine bilgi verirler , istenmeyen şeyler yaşanabilir sonra .
Zor bir süreç seni bekliyor kendini hazırla , bence kimseyle telefonda da olsa münakaşaya girme . Mahkemede o kişiler olanı değil de , kendi anladıklarını aksettirebilirler . Dikkati elden bırakma lütfen ve bol bol dua et .
Allah yardımcın olsun .
Bence sen zaten 4 yıl , hem eşini sevdiğin hem de yalnız olduğun için katlanmışsın . Aklımda kaldığı kadrıyla , anlattıkların doğruysa zaten hep namlunun ucundaymışsın . Tabii ki evliliği kurtarmak birinci amaç olacak , olmalı ama bir noktadan sonra bu çaba çift taraflı olmayınca bir anlamı kalmıyor . Çoğu zaman çabalayan tarafın daha çok zarar görmesiyle neticeleniyor .tesekkürler,
elimden geldiği kadar hislerimi ve ne olduysa onu anlatıyorum.
herkes pes etti çevremizde,bir tek ben direniyordum,fakat olmayınca da olmuyor.
yoktan var etmek sadece yaradana mahsus,ben onun olmayan kabullenme duygusunu var edemedim.
ayrılacagım için değil onun için üzülüyorum,insani boyutlarda.
kendimden baska kimseye güvenmediğimi yazmıstım zaten.
her hale hazırlanıyorum,allah yardımcım olsun,çünkü sadece o şahit bana,o şahit tüm hislerime.
en kötü karar kararsızlıktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?