Önceki konuya vakıf olmadığım için hikaye okur gibi sadece konuşmalarınızı okudum.
Meseleyi tamamen anlatmasanız da kısa bir özet geçseydiniz...
eşimin anne babası vefat etti,kardeşleri kendisiyle görüşmüyor.gersecten bize destek olan arkadasları var etrafımızda.işi gücü yerinde,maddi problemi olmayan ve iş veren bi adam eşim.benimde ailem yok sadece annem var.Neden aileniz değil de başka birinden yardim istediginizi anlamadim, hem de esinizin arkadasindan? Ayrica olayları ben de bilmiyorum bi özet cok iyi olurdu...
eşimin anne babası vefat etti,kardeşleri kendisiyle görüşmüyor.gersecten bize destek olan arkadasları var etrafımızda.işi gücü yerinde,maddi problemi olmayan ve iş veren bi adam eşim.benimde ailem yok sadece annem var.
Tövbe yarabbiii. Adamda tam bir manyakmis yani. Adam sanmista ondan medet ummussumuz bir de
Önceki konunuzu biliyorum durumunuz zor yaşadıklarınız kolay değil ama o adama da böyle konuşmanız hoş olmamış
Derhal bir avukat tutup kendisine tam yetki verin.eşim hasta yani ruhu hasta.4 yıl onu düzletmek için cabaladım.maddi manevi ne geldiyse elimden yaptım,ugrastım.ama olmadı.kendinin dogru oldugunu ve bu dünyada kim varsa hepsinin kötü oldugunu,herkesin bana aşık oldugunu,olacagını hissediyo.tabi bu durum kıskanclık,paranoya,kendi kurdugu senaryoya inanma gibi 4 yıl boyunca hayatı ikimizede zehir etti.
o kadar cok olay ve örnek varki en son senn yüzüne ve cnsel organına kezzap atıcam sen cinselliğine güzelliğine güveniyosun dedi kendinden gecmiş bi şekilde bende anneye geldim.kapadım telefonumu.burann adresinide bilmiyo.6 gündür ses soluk yok.bende derin bi arastırma içinde sakince ayrılmak için yol arıyorum
Adamin soyledigi dogru birazda delirene degil delirtene bakmak lazim :)
eşim hasta yani ruhu hasta.4 yıl onu düzletmek için cabaladım.maddi manevi ne geldiyse elimden yaptım,ugrastım.ama olmadı.kendinin dogru oldugunu ve bu dünyada kim varsa hepsinin kötü oldugunu,herkesin bana aşık oldugunu,olacagını hissediyo.tabi bu durum kıskanclık,paranoya,kendi kurdugu senaryoya inanma gibi 4 yıl boyunca hayatı ikimizede zehir etti.
o kadar cok olay ve örnek varki en son senn yüzüne ve cnsel organına kezzap atıcam sen cinselliğine güzelliğine güveniyosun dedi kendinden gecmiş bi şekilde bende anneye geldim.kapadım telefonumu.burann adresinide bilmiyo.6 gündür ses soluk yok.bende derin bi arastırma içinde sakince ayrılmak için yol arıyorum
Derhal bir avukat tutup kendisine tam yetki verin.
Davaya bile gidip yüz-göz olmayın.
Çok tehlikeli bir zihniyet.
Aracı gördüğünüz şahsa güvenmeniz de hata ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?