Ben şimdi ne yapmalıyım?

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
636
295
323
Merhaba bayanlar,
Sabahtan beri erkek arkadaşımla tartışıyoruz olayı kısaca anlatayım. Sabah uyanınca genelde konuşuruz dün gece bana bi mesaj atmış bende ona cevap yazdım sabah ve günaydın aşkım diye de ekledim. Sonra o uyanınca günaydın aşkım demiş bende günaydın bitanem dedim. Daha sonra bekledim ses çıkmayınca lavaboya falan gitti sandım sonra senin benimle ilgilenesin yok galiba ben uyuyim en iyisi diye bi mesaj geldi. Bende böyle böyle sandım o yüzden bekledim yazmanı dedim baktım hala ters konuşuyo sen en iyisi uyu normale dönersin belki dedim. Olur dedi gitti.

Saat 13.30 civarı uyanmadın mı hala dedim bi 10 dakika kadar sonra uyandım yeni falan dedi ama ikimiz de ters konuşuyoruz bende dedim ki ya bi süre kendi halimizde kalalım mı belki hatalarımızı fark ederiz düşünürsek daha objektif bakarız dedim. Ama bunu söylerken amacım ilişkiye ara verelim gibi bişi söylemek değildi sadece bi kaç saat kendi halimizde kalalım demek istedim ben. Bunun üstüne kavga baya büyüdü sen benden kurtulmak istiyosunlara uzak duralım dedin ya ondan soğuk yazıyorumlara falan dönüştü.

Bunu bu anlamda söylemediğime onu nasıl ikna edebilirim? İkincisi ben bi şeye kızdığımda aynı şekilde o da bana kızıyo sitem ettiğimde o da bana ediyo beni bu konuda ezip durmandan sıkıldım dedim. Ve gerçekten sıkıldım bunu çözmek istiyorum bu konuda neler söyleyebilirim ona? Cidden düşünmekten bi hal oldum çok basit şeyler çok uç noktalara gelmeye başladı ve ben böyle bi ilişki yaşamak istemiyorum. Ona söylesem ben mi getiriyorum bu hale diyecek. Elbette benim de hatalarım var ve oluyodur farkında olmadan ben hepsini kabul etmeye düzeltmek için çabalamaya hazırım ama onun da bu huyunu kabul edip düzeltmek için çabalamasını istiyorum. Yoksa gerçekten duygusal olarak uzaklaşıyorum ondan. Çok seviyorum gerçekten çok seviyorum ama eskisi kadar yakın ve mutlu hissedemiyorum kendimi.

Yorumlarınız gerçekten çok önemli arkadaşlar, ayrıl kurtul demeyin bu en son çözüm olmalı ve gerçekten biterse dönüşü olmamalı. Sadece ne demem gerek ne söylemem gerek bunlar konusunda yardımcı olun lütfen. Teşekkür ederim okuyan ve yardımcı olan herkese.

siz ona birlikteliğe ara verelim anlamında demedim.yanlış anladın bi kaç saat yazışmayalım demek istedim dediğinizde verdiği cevap nedir?
Anladığım kadarıyla sizden ilgi bekliyor...

siz ona birlikteliğe ara verelim anlamında demedim.yanlış anladın bi kaç saat yazışmayalım demek istedim dediğinizde verdiği cevap nedir?
Anladığım kadarıyla sizden ilgi bekliyor...

İkna olmadı onu söylememe rağmen. Bu senin kararın bende saygı duyuyorum deyip durdu. İlgi bekleyebilir tabi ki ama ben ilgilenmemek için yapmadım ki gayet güzel lavabodasın sandım aşkım falan diye açıkladım ki bi de reglim şu an çok sancılı geçer onun yanında oldu bi kaç defa biliyo bu dönemimin sıkıntılı olduğunu ona rağmen sen bana uyu dedin beni başından savdın diyo.

Durup dururken niye terslik yapıyor onu anlamadım garipmis doğrusu. BEnce oturun yüzyüze konuşun birbirinizin yaptığı birşeye bozulduğunuzda trip atmak yerine açık açık söylemeyi deneyin bak sen şöyle yaptın böyle dedin beni kızdırdın kırdın vs bir daha yapma şöyle yap vb.. sorununuz bu bence. Ayrıca yazdığın mesajı okurken bende ara vermek olarak algıladım ilk. Belli ki birşeye kızmış onu kendi haline bırakmak yerine niye böyle yapıyorsun seni kırdım mi farkında olmadan filan diyebilirsin. ŞAhsen ben öyle yapıyorum sorunlar çabuk halloluyor hiç uzlaşamadıgimizda çok çok kötü tartıştığımızda ikimizde birbirimizi kendi halimize bırakırız sakinleştikten sonra konuşuruz.

Öyle algılayabilir ama sonrasında açıkladım ben ona durumu. Dün ben bi şeye sitem ettim diye bana ters davrandı yine ben sürekli adım atmaktan yoruldum ya istiyorum ki bi kere de o gelsin ben konuşmak istediğimde değil kendi istediği için gelip gönlümü alsın.

bi sorsana canım açık açık ne yapmamı nasıl davranmamı istiyorsun diye...sizden şikayet ederken farkında değilki kendide aynı şeyi yapıyor.hep alttan almanızımı bekliyor anlamadımkii

Bu durumu kabul etmeyip size fazlasıyla tepki göstereceğine, biraz olsun kendisinde değişiklikler yapmayı desene emin olun ilişkinizde sorun kalmaz..
Bu dediğim sizin içinde geçerli..

Yeriniz de olsam; bu durumun ilişkimiz açısından faydalı bir davranış olduğuna inanmayan birine, bir şeyler anlatmak için uğraşmazdım..

Son düzenleme:
bi sorsana canım açık açık ne yapmamı nasıl davranmamı istiyorsun diye...sizden şikayet ederken farkında değilki kendide aynı şeyi yapıyor.hep alttan almanızımı bekliyor anlamadımkii

Sanırım hep alttan almamı istiyo ve sitem etmememi bi şeye kızmamamı falan. Çünkü ne zaman sitem etsem kızsam kırılsam tepki görüyorum. Bugün söyledim ama beni bu konuda ezip durmandan bıktım dedim onu da kabul etmiyo.

Sürekli bir iletisimsiz sorunu yasamaya basladiysaniz, sürekli alttan alan taraf olarak kendinizi buluyorsaniz, üste cikansa sevgilinizse, özür dilemez ve hatalarini fark edemez bir duruma gelmisse, en güzelini siz zaten biliyorsunuz; karsilikli konusmak.

Bulusma ihtimaliniz varsa, ona bircok konunun birbirine karistigini ve yanlis anlasildigini, kendisinden kurtulmak gibi bir derdiniz olmadigini, aksine onu cok sevdiginiz icin bazi seyleri düzeltmek istediginizi söyleyin. Ikimiz de karsilikli olarak hatalar yapip birbirimizi gereksiz yere kiriyoruz, lütfen ben hatalarimi ögrenmek istiyorum, senin de benim acimdan hatalarini anlatmak istiyorum, gel bulusarak, daha sakin bir sekilde halledelim bu durumu, diyin.

Umarim daha fazla uzatmaz ve seni anlar. Anlamazsa da belki de cidden seni kaybetme korkusuna ihtiyaci vardir. Iliskide taktik sevmiyorum ben ama cogu erkek bu sekilde düzeliyor.

Uzatirsa da karsilikli anlasma fikrine daha fazla uzatmadan olumlu baktiginda görüsürüz gibi tavir alici bir mesaj atarsiniz. Ve tavir alirsiniz.

Ben de her ihtimali düsünüyorum.

Son düzenleme:

Ben hatalarımı kabul etmeye hazırım zaten bak bunlar bunlar yanlış desin bana ben düzeltmeye çabalarım en azından. Ama benim hatalarım dışında hata yok gibi davranması çok canımı yakıyo ve bunu ona söylediğim zaman da kabul etmiyo ben hatamı fark edince özür diliyorum diyo. Ben özür istemiyorum sadece ben sinirlenince aynı şekilde tepki vermesin sitem ettiğimde o da bi anda soğuk soğuk konuşmasın istiyorum. Zaten çok kolay yumuşayan bi yapım var o böyle davranınca iyice çileden çıkıyorum iki güzel söz söylese bitecek olay.

GErçekten kırıldığın ve haklı olduğun konularda alttan almayacaksin o zaman çünkü alışkanlık haline dönüşüyor sürekli sen alttan almaya başlıyorsun o hatasının farkına varmıyor. Zaten birşeye kızmış herşeyi yanlış anlayacak modda sonradan açıklaman birşeyi değiştirmez onun için kavgaya yer arıyor çünkü. Sitem edebilirsin tabiki ters davranmamalı yanlış bulsa bile anlayış göstermeli konu ne olursa olsun. Çok fazla taviz verme çocuk gibi ne bu böyle mızmız. Üzme kendini herşey düzelir

Yok buluşunca konuşuyoruz zaten bu tip sorunlarımızı ama sonuç değişmiyo ufacık bi sitemimde üste çıkıyo hemen ben çok memnun değilim sürekli tartışmaktan acaba bende mi hata diye düşünüp duruyorum

O zaman alttan almayi birakacaksin. Alismis olabilir sürekli senin onun pesinden kosmasina. Tavir almayi denesen? Bir süre hatasini anlayana kadar konusmasan mesela? Ve taviz vermeden beklesen?

Hata sende mi? Hatalarin vardir ama tam olarak degil.

Sitem etmeyeceksin sinirlenmeyeceksin kızmayacaksin sürekli sırıtacaksin heralde? RObot değilsin sitem etmeni istemiyorsa sitem ettiğin konularda kendine çekidüzen versin madem ne bu canım böyle bu kadarda olmaz ki...

söylemişsinz sunu demek istedim aslında diye dahada inanmayıp naz yapıyorsa peşinde koş istiyordur.sende peşinde koştukca kendini bişey sanıcaktır.söylemişsin anlamadıysa zamana bırak kaderinde ne varsa onu yaşıcaksın zaten.

kaç yaşındasın büyü artık diyebilirsin.

günaydın demişsin işte, sürekli telefona yapışık yaşayacak halin yok ya...

Sağ olun kızlar inanın çok bunaldım ne yapmam gerek bilmiyorum ve sinirlenmeye başlıyorum artık çok kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…