Herkese merhaba.. ne yapacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum kimseye anlatamıyorum yaşadıklarımı son çare buraya yazmak istedim. Lohusalık dönemimde kayınvalidem işe birbirimize girdik kocamla nişanlıyken tatile gitmiştik ailemin yanında bana bunun lafını yaptı daha bir sürü hakaretler etti en sonunda saç baş birbirimize girdik ailem beni evden çıkartıp kendi evlerine götürdü. Eşim bu sırada hiçbir şekilde benim yanıma bile gelmedi annesini teselli etti. Sonrasında Babam ile eşim irtibattaydı bebekle ilgili vs. Ben hiç muhattap olmadım. Daha sonrasında eşim barışmak istedi ben bebeğim için denemek adına kabul ettim geldi bizi aldı. Yaşadığım travmadan dolayı her şeyin acısını eşimden çıkarttım bu süreçte. Hakaretler ettim sürekli kavga ediyorduk sonrasında babamı arayıp durumu anlatıp size gelsin götürün belki siz konuşunca dinler ama ben yapamıyorum vs demiş ailem geldi beni aldı. Bu sefer ben pişman oldum söylediklerimden dolayı. Ailemle aranı düzelteceksin dedi ama istemesem de bebeğim için kabul ettim ama o kadar zor ki o kadını görmek nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız