C
character
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
arkadaşlar sol yumurtalığımda kist olduğu için dr.tavsiyesi ile 1buçuk aydır yasmin kullanıyorum.Kistin küçülmesi için..bu gün dr da randevum vardı..hele şükür kist küçülmüş.çok sevinmiştim..ultrason sonucum gayet iyi..ancak bir kaç tane miyom var..dr onlar önemli değil dedi..en büyüğü 28 mm yarıçaplı bir kaç adet intramural ve subseroz miyom izlemiştir diyor ultrason sonucumda..bu rahatsız edici bir durum değil bir çok bayanda olur dedi..ancak bu değerlerimin normal olmadığını ve araştırıması gerektiğini söyledi..
gelelim asıl konuya..
tabi bazı kan tahlillerim de oldu..
sonuçlar aynen şöyle
CA 19-9 49.6
CA 125 220.1
CA 15-3 40.6
Bu sonuçlara göre ben de meme kanseri,yumurtalık kanseri,mesane kanseri vs olması lazım..:bbo: ancak göğsümde kitle yok..bu akşam mr testi yaptırıcam..Moralim acaip bozuk..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Allak bullak oldum bir anda..:çok üzgünüm: benim yüzümden tüm sevdiklerimin hayatı mahvolucak diye korkuyorum...bu değerlerin nedeni olarak yasmin etkisi olabilir diyorlar..bu konuda bilgisi ve terubesi olan arkadaşların yorumlarını almak isterim..hepinize şimdiden teşekkürler..:çiçek: :a015:
gelelim asıl konuya..
tabi bazı kan tahlillerim de oldu..
sonuçlar aynen şöyle
CA 19-9 49.6
CA 125 220.1
CA 15-3 40.6
Bu sonuçlara göre ben de meme kanseri,yumurtalık kanseri,mesane kanseri vs olması lazım..:bbo: ancak göğsümde kitle yok..bu akşam mr testi yaptırıcam..Moralim acaip bozuk..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Allak bullak oldum bir anda..:çok üzgünüm: benim yüzümden tüm sevdiklerimin hayatı mahvolucak diye korkuyorum...bu değerlerin nedeni olarak yasmin etkisi olabilir diyorlar..bu konuda bilgisi ve terubesi olan arkadaşların yorumlarını almak isterim..hepinize şimdiden teşekkürler..:çiçek: :a015: