Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mümkün tabi, güzellik merkezinde yaptırmıştım 3 yıl önce, yaptırdığınız zaman sizi bilgilendirirler ama bir şey eklemek istiyorum, ilk hafta suyla temas ettirmeyin ve size verilen kremi vaktinde aksatmadan kullanın, yara gibi kabuk bağlayacak sakın oynamayın sonrasında iz kalabiliyor çünkü, kendiliğinden düşsün. Bu arada öncesinde cilt dr una gitmiştim benlere bakıp sorun olmadığını söyleyince aldırdım.Arkadaşlar yüzümde 3 tane ben var biri sağda biri solda burnumun yanında hemen yüzümde diğeri de gözümün altında elmacık kemiğimin üstünde bunları sildirmek istiyorum. Et beni değil bu mümkün mü? Yaptıran var mı aranızda?
Hm peki özelde mi yaptırdınız devlette yapılıyor mu aceba ?ben yaptırdım, aslında bi kaç işlemi aynı anda yaptırdım, göz kapağımın üstünde beyaz küçük yağ bezesini aldırdım, boynumda ince bi et benini,alnımda ve sağ yanağımdaki siyah küçük beni.. hepsini aynı gün cilt doktoru aldı, öncellikle beninize bakıyorlar sonrasında doktor karar verdi, sağ yanağımdakinda küçük minik kırmızılık kaldı onun dışında diğerlerinde iz bile yok.. lazer işlemi ile oldu, basit acısız oldu, sonrasında doktorun verdiği kremi kullanıyorsunuz, bu arada gözümün üstündeki biraz zor oldu, çünkü göze siyah lens takılıyor felan bu biraz acıtmışdı..
Ben aldirmak kansere yol açıyor diye anlatılıyor kafama takıldı yaMümkün tabi, güzellik merkezinde yaptırmıştım 3 yıl önce, yaptırdığınız zaman sizi bilgilendirirler ama bir şey eklemek istiyorum, ilk hafta suyla temas ettirmeyin ve size verilen kremi vaktinde aksatmadan kullanın, yara gibi kabuk bağlayacak sakın oynamayın sonrasında iz kalabiliyor çünkü, kendiliğinden düşsün. Bu arada öncesinde cilt dr una gitmiştim benlere bakıp sorun olmadığını söyleyince aldırdım.
Gözünüzün üstündeki yağ bezesi nasıldi küçükmüydü eşimde de var kasının altında göz kapağına yakın neden oluyor aceba ?ben yaptırdım, aslında bi kaç işlemi aynı anda yaptırdım, göz kapağımın üstünde beyaz küçük yağ bezesini aldırdım, boynumda ince bi et benini,alnımda ve sağ yanağımdaki siyah küçük beni.. hepsini aynı gün cilt doktoru aldı, öncellikle beninize bakıyorlar sonrasında doktor karar verdi, sağ yanağımdakinda küçük minik kırmızılık kaldı onun dışında diğerlerinde iz bile yok.. lazer işlemi ile oldu, basit acısız oldu, sonrasında doktorun verdiği kremi kullanıyorsunuz, bu arada gözümün üstündeki biraz zor oldu, çünkü göze siyah lens takılıyor felan bu biraz acıtmışdı..
Hayır canım, öncesinde dr'un görmesi gerek, hücrenin alınmasında bir sakınca olmadığını anladıktan sonra aldırırlar.Ben aldirmak kansere yol açıyor diye anlatılıyor kafama takıldı ya
Hayır canım, öncesinde dr'un görmesi gerek, hücrenin alınmasında bir sakınca olmadığını anladıktan sonra aldırırlar.
Evet yapılıyor.Devlet hastanesinde yapılıyor mu aceba iyi olur mu
özel dokturun kliniğinde yaptırdım..Hm peki özelde mi yaptırdınız devlette yapılıyor mu aceba ?
eyeliner çizilen hatta vardı benim, mercimek den bi tık küçük ama beyazdı rengi, güzel görünmüyordu, en basit olanda oydu aldığında sıfır iz kalmıştıGözünüzün üstündeki yağ bezesi nasıldi küçükmüydü eşimde de var kasının altında göz kapağına yakın neden oluyor aceba ?
Ücreti ne kadar özel de ve ne zaman yaptırdınız?eyeliner çizilen hatta vardı benim, mercimek den bi tık küçük ama beyazdı rengi, güzel görünmüyordu, en basit olanda oydu aldığında sıfır iz kalmıştı
Peki teşekkürlerücret vermem doğru olmaz, bir çok işlem aynı anda oldu felan bide 1 sene oldu benim, şuan çok değişmiştir, ama yüksek bi fiyat değildi
Nerede yaptırdınız acaba?ben yaptırdım, aslında bi kaç işlemi aynı anda yaptırdım, göz kapağımın üstünde beyaz küçük yağ bezesini aldırdım, boynumda ince bi et benini,alnımda ve sağ yanağımdaki siyah küçük beni.. hepsini aynı gün cilt doktoru aldı, öncellikle beninize bakıyorlar sonrasında doktor karar verdi, sağ yanağımdakinda küçük minik kırmızılık kaldı onun dışında diğerlerinde iz bile yok.. lazer işlemi ile oldu, basit acısız oldu, sonrasında doktorun verdiği kremi kullanıyorsunuz, bu arada gözümün üstündeki biraz zor oldu, çünkü göze siyah lens takılıyor felan bu biraz acıtmışdı..