Evet evet biliyorum, yani yeni öğrendim. Yaşım 30 bu sebeple yüz germe vs düşünmüyordum ama toparlanmıyor. Açıkçası pişman değilim
denedim olmadı
bakalım 24ünde kontrolüm de var hepsini 1 güne topladım neler diyecek doktor
Bir de üstüne düşününce şimdi fark ediyorum, yüzünüzdeki sarkmanın sebebinin şu olduğunu geldi aklıma, yağ aslında bizim yüzümüzün sertliğini elastikiyetini sağlayan yapı taşlarından biri. Siz bişektomi olunca bu denge şaşmış oldu ve deri de sarkmaya başladı. Bunlar tamamen şahsi görüşlerdir fikir alışverişi yapmak adına, lütfen bir öneri olarak almayın sadece size de mantıklı gelirse o şekilde kendinize bir yol çizmeniz için fikir belirtiyorum. Bende de yağ dokusu problemli, o yüzden ulthera çok etki etmedi bende. Bu cihazlar yağ dengesinde sorun olmayınca etki ediyor bence kendi deneyimim bu yöndeydi. Estetik cerrahi araştırıyorum bu sebeple de bakalım onlar ne diyecek, 24ünde ulthera kontrolümden sonra mutlaka buraya yazacağım neymiş ne olmuş sizin de aklınızda daha net bir şeyler oluşur. Herkes deneyimini paylaşmalı bence, tabi ki sonuçların herkesin şahsına özgü olduğu unutulmadan. Yaptırmayı düşünenler için fikir olur.