Ben sapik miyim adam mi sorunlu kizlar bi bakar misiniz :(

Yok denizim hanımı tanımıyorum yazdıklarını da okumadım... Ben eşin için yorum yaptım... Yani sen oğlunla kuku muku diye konuşunca o da sanki rahatsız olmuş gibi tepki vermiş...

ya ne sataşması sadece senin konuşmanı yanlış anlamışız özürde diledik daha ne yapacağız insan olan hataları affetmeyi bilir. daha neden fişliyorsun beni. git ne halin varsa gör.

Ozur falan dilemedin uydurma simdi vallahi sinirim vurur tepeme kazene kadar arar hakkimda hakaretvari konusmalarindan veririm seni mahkemeye haddini bil acilen doktora git

Evliliğin %60 i cinsellik falan değil . arti oğlunuza bu konuları siz mi aciyorsunuz ki 3,5 yasindaki çocuk kukuyu ne bilsin.
Simdi otur iki saat bu yasta ebeveyn yasinda kisiye yas normalleri ve yapmaniz geteken bilimsel davranis bicimlerini ogret ugrasamayacagim yetiskin insansiniz kendinizi egitiniz iyi gunler dilerim

seni kutluyorum gercekten normal anne babanın yapması gereken şeyi yapmışssınız eğer çocuklarımızı bu dönemlerde bilinçli bir sekilde bilgilendirmezsek cinsel kimliğini doğru bir sekilde kazanamaz ve ilerde bir çok hataya düşebilir cinselliğin ayıp bir sey olduğunu sorduğu her soruya sus ayıp sakın söyleme bi daha aman kimse duymasın baban duymasın gebertir seni ... buna benzer cevaplar verirsek cocumuz ilerde herseyden utanır hale gelecektir bütün cinsellik iç güdülerini bastırmaya çalışacaktır sürekli saklanarak merakını gidermeye çalışacaktır ve doğru bildiği seylerin yanlışına düşerek cinsel kimliğini oturtamayacaktır bu yüzden çocuklarımızı kesinlikle bilinçlendirelim kocana bakma sen o çok biliyo

Hiç üstünüze alınmayın. Çok iyi bir annesiniz. Kadın olarak başımıza gelen birçok belanın temelinde bacak arasındaki organların adını bile söylemeye çekinenerek büyümek yatıyor. Al sonra vajinismus. Erkekler deseniz açlıktan gözleri dönmüş. Hiç konuşmazsak dürtüler kaybolacak sanıyoruz ama daha beter oluyor.

Eşinizin derdi belli. Kabahatini bildiği için 'karnıyarıklık patlıcan al' deseniz 'kötü bir şey demek istedin sen' diye saldıracak. Daha da üstelerse 'bilsin de babası gibi olmasın diye anlatıyorum' dersiniz.

Bu arada kitaplar okumuşsunuz, eminim biliyorsunuzdur ama pedagoglar cinsellik öğretilirken cinsel organlara uyduruk adlar vermek yerine gerçek adlarının kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Sizi bu konudaki bilinciniz için tekrar kutluyorum.

Reactions: nio
Kendinizi yormayiniz yeteri kadar eğitimli olduğuma inanıyorum Sizinkinin yasinda çocuğum yok henüz karnimda. Fakat o yaştaki çocukların bunları nasil bildiği aklim almiyor. Esen kalin

Aman sakın. Sonra o çocuğu o yataktan atınca babaya düşman olur. Böyle söyleyin hiç alıştırmasın. Sizden o kadar korkuyorsa eski türk filmlerindeki gibi aranıza kılıç koyup yatsın.

Ah cnm ya bu konuda doktora gidecek erkek oturur senlede konuşur zaten neden die. Kapalı kutu oluyorlar ne konuşma var ne uygulama

ahh yazık kız adama kendi de istiyor ama k.lkmıyorsa ne yapsın adamcağız,doktora gitmeyede erkekliğine yediremiyordur eşin adına empati yaptım da gerçekten zor bir durum ,harnup pekmezi çok iyiymiş bu konuda enerji veren yiyecekler yedir bence

sapık falan değilsiniz elbette çocuk eğitimi başlı başına bir olay allah yardımcınız olsun işiniz zor .eşiniz psikolojik destek konusuna nasıl bakar?

erkek istemeyip de isteyen kadınlara hayranım ya.
bende de tık yok adam istemese hiç aklıma gelmez

Sadece senin yazini okudum ve direkt cevapliyorum; kocanda cinsel problemler var. Dusuk ihtimalle (ama yine de bi ihtimal) erkeklere ilgi duyuyor olabilir. Mutlaka psikolojik problemleri var ve tedavi olmasi gerekiyor. Gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…