• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sapik miyim adam mi sorunlu kizlar bi bakar misiniz :(

Aynen oyle bir de her an her dakka istiyormussunuz gibi hissettirdiniz diyor azgin diyecek utanmasa sen kadinligini kaybettiysen git doktora benle niye ugrasiyosun yani hic, nikahli kocam cocugumun babasi ve sikligi az dedim ki ayda 2 kezden bahsediorm nerdeyse bu zaten az bir durum onda hissiyat yokmus o kendine baktirsin bi satasmadan evvel
Yok denizim hanımı tanımıyorum yazdıklarını da okumadım... Ben eşin için yorum yaptım... Yani sen oğlunla kuku muku diye konuşunca o da sanki rahatsız olmuş gibi tepki vermiş...

ya ne sataşması sadece senin konuşmanı yanlış anlamışız özürde diledik daha ne yapacağız insan olan hataları affetmeyi bilir. daha neden fişliyorsun beni. git ne halin varsa gör.

Ozur falan dilemedin uydurma simdi vallahi sinirim vurur tepeme kazene kadar arar hakkimda hakaretvari konusmalarindan veririm seni mahkemeye haddini bil acilen doktora git

Evliliğin %60 i cinsellik falan değil . arti oğlunuza bu konuları siz mi aciyorsunuz ki 3,5 yasindaki çocuk kukuyu ne bilsin.
Simdi otur iki saat bu yasta ebeveyn yasinda kisiye yas normalleri ve yapmaniz geteken bilimsel davranis bicimlerini ogret ugrasamayacagim yetiskin insansiniz kendinizi egitiniz iyi gunler dilerim

Kizlar yine ben ve yine ayri bir sorun, cileli mi dogdum besmelesiz mi yaptilar beni, ustumden kurt mu atladi atalarin tabiriyle diyorum bazen...

Uzun suren kaoslar bitti bir bebegimi kaybettim zor toparladim derken yine mi eskiye donuyoruz acaba bu kez dayanamam gucum de inancim da yok artik zira...

Adamla yine soguk aralar umarsizlasmayi ogrenmistim artik haftada yada 10 gunde bir e alismistim ama sosyolojik ve dini olarak, kari koca cok ayri kalmasi iyi drgil evliligin yuzde 60 cinsellik bildigim. Ama ben o araligi da kabullenmistim kah issizdi bosvet kah yeni is kurdi kah musteri stresi ama zaman geciyor hevesler geciyor artik kendime bakiyirum guzel oldugumu biliyorum, kadinlik ev isi cocuk bakimi da ayni ama adam yok biraktim 15 gun oldu tik yok dun erken yatirdim oglani, yattim koynuna sarildi yik yok masaj yap drdim ustimu cikardim masaji yapti yatti yanima aldatma desem bos zamanda hep evde teli hep bende ve diget vakitler hep kardrsiyle is ortak cunku,

Az evvel 3.5 yasindaki oglumun merakini giderme pesindeyim sapik olmasn ilerde kadinlarla esit oldugunu bilsin diye konu da su anne kizlarin kukusu mu var vildan in kukusu nerdr bakabilirmiyim sorulari her gun bende normal oldugunu ama ozel yerler dokunulmamasi gerektigini kizlarin farkli erkeklerin farkli olfugunu her defasinda uzun uzun anlatirim meraki bitene kadar adam bana ordan ben ikidebir s.k muhabbeti yapiyommu sen ne kuku muhabbeti yapiyon diye bi cikisti sapik hissettim kendimi. Bende cocugn sordu ve cevapladm bastirmak daha kotu dedim, cocuk acmuor sen aciorsun konuyu dedi siz ne dersiniz ben.mi sapigim da basima vuruyor onun tabiriyle kizlar:KK43:(((
seni kutluyorum gercekten normal anne babanın yapması gereken şeyi yapmışssınız eğer çocuklarımızı bu dönemlerde bilinçli bir sekilde bilgilendirmezsek cinsel kimliğini doğru bir sekilde kazanamaz ve ilerde bir çok hataya düşebilir cinselliğin ayıp bir sey olduğunu sorduğu her soruya sus ayıp sakın söyleme bi daha aman kimse duymasın baban duymasın gebertir seni ... buna benzer cevaplar verirsek cocumuz ilerde herseyden utanır hale gelecektir bütün cinsellik iç güdülerini bastırmaya çalışacaktır sürekli saklanarak merakını gidermeye çalışacaktır ve doğru bildiği seylerin yanlışına düşerek cinsel kimliğini oturtamayacaktır bu yüzden çocuklarımızı kesinlikle bilinçlendirelim kocana bakma sen o çok biliyo

Kizlar yine ben ve yine ayri bir sorun, cileli mi dogdum besmelesiz mi yaptilar beni, ustumden kurt mu atladi atalarin tabiriyle diyorum bazen...

Uzun suren kaoslar bitti bir bebegimi kaybettim zor toparladim derken yine mi eskiye donuyoruz acaba bu kez dayanamam gucum de inancim da yok artik zira...

Adamla yine soguk aralar umarsizlasmayi ogrenmistim artik haftada yada 10 gunde bir e alismistim ama sosyolojik ve dini olarak, kari koca cok ayri kalmasi iyi drgil evliligin yuzde 60 cinsellik bildigim. Ama ben o araligi da kabullenmistim kah issizdi bosvet kah yeni is kurdi kah musteri stresi ama zaman geciyor hevesler geciyor artik kendime bakiyirum guzel oldugumu biliyorum, kadinlik ev isi cocuk bakimi da ayni ama adam yok biraktim 15 gun oldu tik yok dun erken yatirdim oglani, yattim koynuna sarildi yik yok masaj yap drdim ustimu cikardim masaji yapti yatti yanima aldatma desem bos zamanda hep evde teli hep bende ve diget vakitler hep kardrsiyle is ortak cunku,

Az evvel 3.5 yasindaki oglumun merakini giderme pesindeyim sapik olmasn ilerde kadinlarla esit oldugunu bilsin diye konu da su anne kizlarin kukusu mu var vildan in kukusu nerdr bakabilirmiyim sorulari her gun bende normal oldugunu ama ozel yerler dokunulmamasi gerektigini kizlarin farkli erkeklerin farkli olfugunu her defasinda uzun uzun anlatirim meraki bitene kadar adam bana ordan ben ikidebir s.k muhabbeti yapiyommu sen ne kuku muhabbeti yapiyon diye bi cikisti sapik hissettim kendimi. Bende cocugn sordu ve cevapladm bastirmak daha kotu dedim, cocuk acmuor sen aciorsun konuyu dedi siz ne dersiniz ben.mi sapigim da basima vuruyor onun tabiriyle kizlar:KK43:(((
Hiç üstünüze alınmayın. Çok iyi bir annesiniz. Kadın olarak başımıza gelen birçok belanın temelinde bacak arasındaki organların adını bile söylemeye çekinenerek büyümek yatıyor. Al sonra vajinismus. Erkekler deseniz açlıktan gözleri dönmüş. Hiç konuşmazsak dürtüler kaybolacak sanıyoruz ama daha beter oluyor.

Eşinizin derdi belli. Kabahatini bildiği için 'karnıyarıklık patlıcan al' deseniz 'kötü bir şey demek istedin sen' diye saldıracak. Daha da üstelerse 'bilsin de babası gibi olmasın diye anlatıyorum' dersiniz.

Bu arada kitaplar okumuşsunuz, eminim biliyorsunuzdur ama pedagoglar cinsellik öğretilirken cinsel organlara uyduruk adlar vermek yerine gerçek adlarının kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Sizi bu konudaki bilinciniz için tekrar kutluyorum.

• Beğen
Reactions: nio
Kendinizi yormayiniz yeteri kadar eğitimli olduğuma inanıyorum :KK66: Sizinkinin yasinda çocuğum yok henüz karnimda. Fakat o yaştaki çocukların bunları nasil bildiği aklim almiyor. Esen kalin:KK56:

Bende oyle dusunuyorum artik, isi yoo kendi isi cocuk giyim urettirip satiyor o isleri yapiyor iki kardesler zaten, sadece musterilerle alacak verecrk stresi oluyor bir de yol yorgunlugu ki yukun buyuunu kardesi yapiyor aramiz acikti bize zaman kalsin diye ama adam nato kafa ne anlayacakki bu ara sardi cocugu aramizda yatiriyor guya cok sevgisindenmis oyle diyor
Aman sakın. Sonra o çocuğu o yataktan atınca babaya düşman olur. Böyle söyleyin hiç alıştırmasın. Sizden o kadar korkuyorsa eski türk filmlerindeki gibi aranıza kılıç koyup yatsın.

acaba yaşından dolayı olabilir mi bu durum, çünkü 15 yaş da az değil hani.
diğer meselelerde size yaklaşımı ile ilgili kuşak çatışması yaşıyorsunuz bence.
cinsellik konusunda mutlaka doktora gidin bir uzmandan yardım alın kesinlikle bir şekilde kabul ettirin.

Ah cnm ya bu konuda doktora gidecek erkek oturur senlede konuşur zaten neden die. Kapalı kutu oluyorlar ne konuşma var ne uygulama

Hiç üstünüze alınmayın. Çok iyi bir annesiniz. Kadın olarak başımıza gelen birçok belanın temelinde bacak arasındaki organların adını bile söylemeye çekinenerek büyümek yatıyor. Al sonra vajinismus. Erkekler deseniz açlıktan gözleri dönmüş. Hiç konuşmazsak dürtüler kaybolacak sanıyoruz ama daha beter oluyor.

Eşinizin derdi belli. Kabahatini bildiği için 'karnıyarıklık patlıcan al' deseniz 'kötü bir şey demek istedin sen' diye saldıracak. Daha da üstelerse 'bilsin de babası gibi olmasın diye anlatıyorum' dersiniz.

Bu arada kitaplar okumuşsunuz, eminim biliyorsunuzdur ama pedagoglar cinsellik öğretilirken cinsel organlara uyduruk adlar vermek yerine gerçek adlarının kullanılmasını tavsiye ediyorlar. Sizi bu konudaki bilinciniz için tekrar kutluyorum.

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Vallahi canim ilk cinselligi evliyken yasadim yakinlasmalar nisanliyken oldu nisailigm iyiydi sadece 4 saat sevistigimizi bilirim ama evlendik ve husrana ugradim haftada biri bile zorsunuyordu 1 sene sobunda bosanacaktim ayrildim kapiya guller vs ikna etti o birlesmeden gebe kaldim tabi sorunlarda ayni kaldigi yerden devam etti oyle oldukca her sey gozume batti battikca sorun yasadik kavgalar buyudu asil sorn da vinsellikti aslinda, anlatamadim uzak kalsak mesajlarda hep cnsel icerikli konusur benle annemdeyken falan ama yanyana tik yok adamda yapmadigim o.luk kalmadi artik kah izledim kah okudum ama bi sure iyi sonrasinda devam anlamadim noluyor ama sanirim bastan beri varmis
ahh yazık kız adama kendi de istiyor ama k.lkmıyorsa ne yapsın adamcağız,doktora gitmeyede erkekliğine yediremiyordur eşin adına empati yaptım da gerçekten zor bir durum ,harnup pekmezi çok iyiymiş bu konuda enerji veren yiyecekler yedir bence

sapık falan değilsiniz elbette çocuk eğitimi başlı başına bir olay allah yardımcınız olsun işiniz zor .eşiniz psikolojik destek konusuna nasıl bakar?

Sadece senin yazini okudum ve direkt cevapliyorum; kocanda cinsel problemler var. Dusuk ihtimalle (ama yine de bi ihtimal) erkeklere ilgi duyuyor olabilir. Mutlaka psikolojik problemleri var ve tedavi olmasi gerekiyor. Gecmis olsun...

Back
X