- Konu Sahibi Moredarklife
Yine mi konu hortlattınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet bi sorun mu var :)Yine mi konu hortlattınız
Konu hortlatanlara sinir oluyorum Ama sen yeni üyeymişsin,o yüzden sorun yokEwet bi sorun mu var :)
Seni ilgilendirmez işine bak :)Konu hortlatanlara sinir oluyorum Ama sen yeni üyeymişsin,o yüzden sorun yok
Bana sataşma fena yaparımSeni ilgilendirmez işine bak :)
Ne yaparsan yap ask ile yap :))) hahayBana sataşma fena yaparım
Hahah Neyse şaka bir yana da tatlım şöyle oluyor.Mesela eski konuya biri yorum yazdı ya konu güncelleniyor,ilk sayfalara düşüyor.Bu sefer diğer üyeler bilmeden yorum yapıyor arka arkaya.Konu hem eski,hem de konu sahibi girmemiş siteye uzun zamandır yani boşa zaman kaybı.Yeni üyesindir belki bilmiyorsundur,yorum yapacaksan 1.sayfada ki konularda takıl,o konuların hepsi yeni konular genelde :)Ne yaparsan yap ask ile yap :))) hahay
Tesekkur ederim tatl im gordugum her soruya cevap yazıyorumHahah Neyse şaka bir yana da tatlım şöyle oluyor.Mesela eski konuya biri yorum yazdı ya konu güncelleniyor,ilk sayfalara düşüyor.Bu sefer diğer üyeler bilmeden yorum yapıyor arka arkaya.Konu hem eski,hem de konu sahibi girmemiş siteye uzun zamandır yani boşa zaman kaybı.Yeni üyesindir belki bilmiyorsundur,yorum yapacaksan 1.sayfada ki konularda takıl,o konuların hepsi yeni konular genelde :)
Rica ederim :)Tesekkur ederim tatl im gordugum her soruya cevap yazıyorum